Hasvik, NO
temperature icon 8°C
prudký déšť
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 8°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Nechtěl jsem se vměšovat do vaší diskuse a přemýšlel jsem ,jak to napsat abych někoho neurazil,ale přeci jenom.Podotýkám že to je jenom můj názor.Co se týče nerezu,tak podle mne je největší machr tady na webu Otta.Ty jeho výrobky jsou dokonalí,ale nesmí použít barvu.Je jasný že na naleštěný krasavce, má větší úspěch než na ty barvené.Protože když je nabarví jsou podle mne jenom průměrný.V podstatě si protiřečím,protože já na čistý chrom prakticky nechytám.Ale jak tady píšete, je to jenom o tom čemu věříme.Otto jednou se budu muset jet podívat do Ostrova na ty tvoje věci a něco okoukat a něčemu se přiučit.Harty

otta

Tak jsem sháněl věci potřebné na to leštění nerezu, jelikož jsem u nás v kocourkově nic nesehnal, pořídil jsem jen šmirgl hrubost 2000 a z výsledku jsem byl docela překvapený.

Taky si můžete pomoci tak ,že si vyrobíte leštící kotouč sami.A to že si vyříznete z filce podle tloušťky 2-3 kotouče a na osičku se závitem je mezi dvě podložky stáhnete maticí a poté upnete do vrtačky.Vrtačku upnete do svěráku a potom už jen leštící pastu a můžete leštit.

[citace]Harty napsal:

Taky si můžete pomoci tak ,že si vyrobíte leštící kotouč sami.A to že si vyříznete z filce podle tloušťky 2-3 kotouče a na osičku se závitem je mezi dvě podložky stáhnete maticí a poté upnete do vrtačky.Vrtačku upnete do svěráku a potom už jen leštící pastu a můžete leštit.[/citace]

Ahoj Harty, tak úplně přesně jak píšeš jsem to udělal, jen nemusim upínat vrtačku do svěráku, pač mam stojanovku. Na doblejskání je to vyhovující.

Na F.F. jsem koupil pár Tvých pilkříků a fakt klobouk dolů, je to špička, za 3 tejdny je vykoupu v Norsku.;-)

Otto, pokud něco pochválí Harty, tak to už je co říct, ale má pravdu na lesklý nerez asi nemáš konkurenci. Kim a já jsme blázni a pořád něco zkoušíme a vymýšlíme a jak říká Kim, já jsem v rybářských potřebách jako ženská ve zlatnictví.:-P

Možná o něco horší. :-P:-P:-P:-P:-P

Více hlav víc ví,holt se musí vyzkoušet všechno abychom věděli co je účinné a s čím se nestojí zabývat. Můj osobní názor je, že každý den v Norsku je jiný a jestli to dneska bere na červené nástrahy ,tak zítra to můžou být zelené, modré, černé atd. To je na tom nejkrásnější.....,že každý den není stejný.

Také bych si dovolil přispět svou maličkostí ;-) . Do Norska jedu poprvé takže toto sou mé první výtvory.

Koukam,že se Roas specializuje na makrely a sleďe. Předpokládám, že se do Norska chystáš v letních měsících.

I kdepak, tohle je jen začátek výroby a prostě se mě napadl nejprve tento vzor. Jedu v půlce května. A ty černé nemají být sledi, ale napodobenina malých kelerů nebo polaků.

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!