Pokračování oblíbeného tématu
Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.
Pro Roman1312 prostě nádhera, tohle v garsonce neudělám i kdybyh moc chtěl.
Odpovědět
Pro Valhalla:
Když si někde u kámoše, nebo kolegy odleješ pilkříky( dá se i doma na vařiči, ale bacha na ženský-moc to nemají rády) tak to malování už nesmrdí. Holt lakováni zase někde mimo-radši.!,,,
Odpovědět
Sem šťasně rozveden, ale i tak to doma pokoušet nebudu. Radši si koupím už hotové. :D
Odpovědět
...vzhledem k tomu, že všichni polaci šli do světa, tak jsem musel doplnit zásobu
Odpovědět
....jak se mi ze začátku nelíbila, tak teď už bych jí i věřil
Odpovědět
….jak se mi ze začátku nelíbila, tak teď už bych jí i věřil
Ta tmavá je excelentní.
Odpovědět
Roman1312, jen takovej nápad... Mohl bys ke každé barvené variaci napsat pro jakou cílovou rybu je daná barva myšlená, nebo by mohla být úspěšná. Nevěřím, že když vymýšlíš design, tak rovnou nepřemýšlíš i nad tím co by na to mohlo jít. Dík.
Odpovědět
Ahoj všem, dnes mi kamarád dal do ruky tyto kupované gumy, zkoušel jsem je v lodi a nic horšího jsem v ruce neměl. Varuji před touto koupí. Láďa
Odpovědět
Ahoj všem, dnes mi kamarád dal do ruky tyto kupované gumy, zkoušel jsem je v lodi a nic horšího jsem v ruce neměl. Varuji před touto koupí. Láďa
Předpokládám že výrobce "No Name". Nebo aspoň si neuvědomuju, že bych je měl na skladě, že bych udělal rychlej výprodej. :D Z jakýho důvodu sou hrozný?
Odpovědět
Výrábí je člověk, kterého tu všichni znáte. Gumy jsou nekvalitní, měkké a při prvním záběru se roztrhnou, pomalu je nejde upevnit na hlavu. Je to fakt nepovedené :(
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...