Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 20°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 21°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Domácí výroba nástrah

« Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 … 27 Další »
Duke
17.03.2016 ID: 676672

Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.

0
Odpovědět
jigin1
27.10.2016 ID: 1271041

Jo,jo tady to bude....

0

Odpovědět

Maras
29.10.2016 ID: 1271067

Jigine díky za tip. Ten lak na nehty fakt nemá chybu. Včera jsem to zkoušel a fakt si můžeš udělat barvu, jakou chceš. Akorád u nás to Vietnamci nemají. Musím hledat jinde.

0

Odpovědět

Jindrich a Renata
29.10.2016 ID: 1271078

Laky na nehty nejsou nejlepší volba.Používal jsem je dlouho a stávalo se,že po návratu z Norska byli pytlíky s použítými jigy totálně opatlané a olepené,takže jsem je musel odbarvit odlakovačem na nehty a udělat nátěry nanovo.Jinými slovy laky většinou nedrží tak jak mají,jelikož na tyto nátěry slaná voda není to nejlepší a to i tehdy, když jsem nanášel více vrstev laku.Dále laky od Vietnamských prodejců jsou pochybné kvality.V případě že používáte při lovu vlasec,tak toho spoustu utrháte, takže lak na nehty je levná a dostačující varianta.Já používám šňůru a trhám málo,proto se mi vyplatí používat kvalitní barvy odolávající slané vodě.

0

Odpovědět

jigin1
29.10.2016 ID: 1271082

Jindro...utrháme,utrháme ale aj nachytáme......jak jsem psal u mně je životnost hlavičky hodně malá a odstíny které používám se mi nejlíp hledají u vietnamců.Pokud vozíš hlavičky s Norska domů,tak nechytáš polaky...Letos pro zajimavost jsem mněl od Petra 650 hlaviček V Norsku a přivezl jsem na spátek tak 50ks...Kdo je se mnou poprvé v Norsku, tak všechno dostane ode mně a nováčci fakt fest trhají, pokud se to naučí....ale i nachytají...

P1060922
0

Odpovědět

honzak
29.10.2016 ID: 1271083

Jindro…utrháme,utrháme ale aj nachytáme……jak jsem psal u mně je životnost hlavičky hodně malá a odstíny které používám se mi nejlíp hledají u vietnamců.Pokud vozíš hlavičky s Norska domů,tak nechytáš polaky…Letos pro zajimavost jsem mněl od Petra 650 hlaviček V Norsku a přivezl jsem na spátek tak 50ks…Kdo je se mnou poprvé v Norsku, tak všechno dostane ode mně a nováčci fakt fest trhají, pokud se to naučí….ale i nachytají…

Jigine dnes jsem si precetl tvuj clanek v Kajmanu. Musim rict prijemne poctenicko, ale vloz jsem to video. Vubec si nedokazu predstavit jak s flesh jigi chytat. Na moje gusto je to dost mala nastraha. Tim nerikam, ze nechyta. Na chut Zoomum jsem prisel tak po 5 az 8 letech chytani v Norsku. A ted na ne chytam pravidelne. Pro mne top barva je cervena

0

Odpovědět

jigin1
29.10.2016 ID: 1271087

Honzáku,flashjig je hodně živá nástraha. Má rychlejší propad jak guma a pomalejší jak pilkr.Nám to vychází zhruba takto...do 10m hloubky 10-15gr 20m...20-30gr...Na větší hloubky používám gumy nebo zoomky.Flashjig má jednu velkou výhodu.Pokud ho neutrhneš je teměř nezničitelný.Loni jsem zkoušel nové háky a až v Norsku jsme přišli nato,že se lámou.Mezi lidi se dostalo cca 300ks.Chyba se už opravila a na příští sezonu se už vyrábí s nejlepšíma hákmi.Jinak klucí, všem komu se zlomil letos hák a přinese mi ho někam na zraz nebo výstavy ,tak ho vyměním za nový....Vláči se sním dost rychle a chce to dostat do ruky a právě technikou se dá hezky vyselektovet,jestli chci obecňačky,nebo polaky...Už dva roky chytají v podstatě 3 barvy červená RED,oranžováCO a modrá DBS...

P1050427 P1050426 P1050421
0

Odpovědět

jigin1
29.10.2016 ID: 1271089

Celá finta je ve vysokolesklých super jemných vláknách.5let mi trvalo pokud jsem trefil ten správny materiál...jen chybičku to má že je to ku....y drahý materiál, proto i cena je pak vyšší ale životnost to nahradí....žádna guma nevydrží 10ryb ale flashjig v pohodě,jen ho nesmíš utrhnout....Jěště jedna navýhoda,že se za ním jdou zbláznit kelírci a makrely....

P1070036
0

Odpovědět

JirkaZ.
29.10.2016 ID: 1271090

Mě by zajímal rozdíl v jigové hlavičce, resp. háčku.... Je v tom nějaký zásadní rozdíl když je jig.háček 90 stupňů nebo 60?

0

Odpovědět

jigin1
29.10.2016 ID: 1271091

U Flashjigu je to jedno jaký je uhel.Polaci nám z toho nepadají.Je pravda, že většina je chycená dost hluboko v horním patře jelikož je to docela malá nástraha...Nejlepší háky které jsem mněl na polaky jsou právě na obrázku.Jsou to ownery 60st...2/0.Akorát se nedají sehnat a z ameriky vyjdou na cca14korun kus.Nevýhoda tohoto háku je,že je na sladkú vodu a rychle koroduje.ale ryba na něm sedí perfektně....

0

Odpovědět

honzak
29.10.2016 ID: 1271093

Jigine dekuji za vycerpavajici odpoved, ale vloz sem to video. Rad bych videl jak to maka

0

Odpovědět

Harty
29.10.2016 ID: 1271094

Tak že je nemusíš gafovat,dostanou totiž otravu.Čau Pájo-smajlík.Proto je tak úspěšná.

0

Odpovědět

Fish
30.10.2016 ID: 1271112

Četl jsem na německých webech, že pilkry typu Eiselle jsou výjmečné svým chodem. Harty, jaký mají chod? Jsou zajímavé při propadu, nebo při práci u dna?

0

Odpovědět

Harty
30.10.2016 ID: 1271115

Záleží jaký druh pilk.Eisele máš na mysli.Pro-Select-Pilker,Pearl-Select-Pilker,Magic-Pro,Pro UV,Fat Head Pilk,nebo Power-Select-Pilker.Každý se vyznačuje něčím jiným.Předpokládám, že máš na mysli Power- Select-Pilker,který nejvíce používám.Ten má chod takový,že imituje poraněnou rybu tím, že se naklání ze strany na stranu v přímém směru a na lov polaků se jeví jako ten nejlepší.-Ten chod funguje i při propadu.Například Pro-Select-Pilkr se vyznačuje rychlím propadem a hodí se na větší hloubky a pro jeho rychlost při propadu je vhodný na kelery.Eisele mají tzv.4D-disain-plastické holografické polepy 3D oči a barvy do různých světelných podmínek.Jsou ručně malované a jsou zpracovány do nejmenšího detailu a každý má štítek označující nejvyší kvalitu, tomu odpovídá i cena.

0

Odpovědět

jigin1
31.10.2016 ID: 1271117

Jo Harty a mněli by sme rozebrat někdy problematiku používání háčků na pilkrech.Jednoznačně na polaky se mi jeví lepší používaní jednoháčků.S trojháků mi dost velkých polaků spadlo....

0

Odpovědět

Jindrich a Renata
31.10.2016 ID: 1271280

S Renčou jsme letos používali pilkříky od Hartyho.Osadil jsem je jednoháčky a nebyl žádný problém.Ryby nepadaly.Bohužel jsme o ně stejně přišli z důvodu vázek.Na příští sezónu jich nakoupíme více.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 … 27 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.