Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

Odpovědět

Škoda termínu.
Takto z jara to môže byť zaujímavé.
Som zvedavý na ďalšie partie. Len aby informovali, ako to tam ide.

Téměř vždy se najde někdo, kdo to po....

My to máme za 38. Kdyby tak potom šla hodit kotva na časomíru.

Chlapi, nevíte někdo, jak je to s platbou za most ve Svinesundu. Na jejich stránkách je napsáno, že už se nedá od podzimu 2015 platit hotově. Kdyby jste někdo věděl, hoďte info. Hlavně mě neodkazujte na Autopass, tam jsem už byl a moudrej z toho nejsem. Jinak mi za 30 do odjezdu a ze 32 do chytání.

Chlapi, nevíte někdo, jak je to s platbou za most ve Svinesundu. Na jejich stránkách je napsáno, že už se nedá od podzimu 2015 platit hotově. Kdyby jste někdo věděl, hoďte info. Hlavně mě neodkazujte na Autopass, tam jsem už byl a moudrej z toho nejsem. Jinak mi za 30 do odjezdu a ze 32 do chytání.

ROBI:Když ne Autopas tak ti není pomoci.Autopas je to lejlepší co múže být.Nebo projed a čekat na faktůru.

Dedek: díky za info. Mě akorát zmátlo, že na stránkách Svinesundu mi to Google přeložil, že při platbě v hotovosti závora zůstane zavřena. Při tom na stránkách autopassu je možné průjezd zaplatit do 3 dnů zpětně bez registrace.

Tak už začínám počítat každý den do odjezdu dnes za 46.Před náma bude na Hogsetu plukas a ten určitě probere tuto diskuzi aktualními informacemi.Vašku přeju vaší partě výborné počasí a pořádne ryby.

Přeji vám i plukasovi hezkou rybačku.  My to máme 75+

V Hogset se uvolnil termín 4.6. - 11.6.2016.

Přeji vám i plukasovi hezkou rybačku. My to máme 75+

Zdeňku, co se přihodilo, že nejedete? Doufám, že nic vážného.

Dej vědět na e-mail.

Ahoj, Vašek

Jak pak berou ryby na Hogsetu ,nebo je to katastrofa jako loni.Za 30 dnů už budem popíjet pivko u Georga na chatě a těšit se na ranni rybačku tak dejte někdo vědět jestli koušou.

Odjezd se nám blíží ale na Hogsetu je mrtvo. Asi fjord vyschnul......

Hlásím návrat z Hogsetu .Letošní pobyt nám vyšel po všech stránkách,jak pestostí ulovených ryb ,počasím i výbornou partou.Bohužel modře pruhovanou rybu neznám a podle mně měla dál plavat ,polák mněl 73cm ostatní byli menší.ještě jsme chytli sledě ,okounika,jednoskvrnky,obecné,krásné obecné s chaluh,kelery,mniky,lumba,platýze,makrely,polaky a chobotnici.Ještě jsem si udělal výšlap na jezírko nad chatou odkud je krásný výhled na okolí,stačí jít ke kovošrotu a pak jenom podle šípek.Cesta trvá nahoru hodinu dolů taky,doporučuji jit ve dvou a né po dešti, dolů by to hodně klouzalo.Teď zbývá přečkat těch 362 dnů než se opět vydáme na Hogset.

Už to vypadalo že to Georg zavřel. Díky za info. A co chata a lodě vše při starém? Motory stejné?

Máme to za 25+- a každá zpráva dobrá..

Skroban ta modře pruhovaná je pyskoun

vydra-cz díky. Luďku u Georga je vše při starém.Lodě i motory stejné,jen ta lžíce kterou jsem loni přivezl zmizela.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!