Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

• Toto téma obsahuje celkem 839 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Skroban a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 840)
  • Autor
    lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Děkuji Plukasovi za typ na šrotak krásné hejno kelleru alovily tam i

pěkné poláky.Dnes je tu zase 8 st.prší a fouká v zálivu 4 delfíni.

Zatím největší treska 93 a keller 98. Zkoušíme i wolfy bez ůspěchu.

Vemte tu Zdenku obouvaci lžíci zlomili jsme ji sorry

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

To jsem rád, že to ode mě nebylo plácnutí vody a přeji jen houšť a také tam nechte něco pro Zdeňka a pro nás. A přeji Vám,ať se umoudří počasí.

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

lev1971:Lžíce přibalena koupil jsem kovovou snad vydrží.Jenom počasí nas nepustí pár dnů na vodu nějak se s tím poperem.Na patek předpovídaji vydatný déšť na Hogsetu a doufám že nebudou nesjízdne cesty jako před dvěma lety to byl masakr.Čau v sobotu

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

I norští rosničkáři se nezřídka mýlí. Třeba to bude i tentokrát a počasí se umoudří. Šťastnou cestu!

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Dnes tu máme krásně slunečno teplo a vánek.V noci šlichta ale braly

Nad ránem napluly hejna do zátoky Hluboká přívlač 4 ks polak 70 cm

jen při jedné cestě od mostu na kotvení.

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

To SKROBAN. Zdenku příští týden tu budete mít fajn jen přežijte ten

příjezd sem. V pátek odpoledne a v so dopoledne je moře s výstrahou

ale Vy budete mít fajn rybačku.V garáži visí dva gumové komplety a několik bund v chatě ještě jeden komplet.Tak se na ně můžete spolehnout

Na bílou jsme na zábradlí dali mirolen kvůli SIC očkům.

Noťas si vezmi novější můj starší furt padá.Teď jsem na HP ProBook

a mám dvě z pěti možných. Blíží se příliv jdu na vodu. Hezkou cestu Lu

Kouda
    Účastník
    (2 odpovědí)

Krásný den pánové. Byli jsme v Hogsetu hned zkraje května a moc jsme toho nechytli. Největší ryby – obecňačka 89, kočka 86, polak 80… Zajímalo by mne, čemu říkáte “fabrička se železným šrotem”. Jezdíme pravidelně, ale nevíme. Známe jen “kamenolom” a potom tu polorozpadlou dřevěnou záležitost po cestě pod most a vpravo… Mimochodem – tam kolega chytil na hloubce asi 25m tu kočku. Díky za odpověď. Ať se daří!

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Fabrička se železným šrotem je defacto ten kamenolom. V tom lomu už jsem neviděl těžit či zpracovávat kámen delší dobu, ale do toho malého přístavu připlouvá povětšinou červený trajekt, do kterého nákládají dělníci kontejnery naplněné železným šrotem. Odtud ten název. Je to naproti ostrovu Averoya.

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Naloženo a zbýva jen ráno vyrazit za váma na Hogset.Za chvíli se pokusím usnout ale moc tomu nevěřím.Držte nám palce ať vše probíha hladce.Noťas nebere asi nikdo tak info až po návratu.

Kouda
    Účastník
    (2 odpovědí)

Díky! Tak to tedy je… My jsme se do zálivu u fabriky letos uchylovali, když moc foukalo. No, nějaké kelery jsme na hraně chytali, ale málo a jenom kolem 50cm…

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

To Skroban:

Šťastnú cestu a veľa pekných rýb.

Škoda, že nebudu žiadne informácie. Tak sem tam nejakú SMS.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Už sa nám to kráti.

Budúci týždeň v piatok frčíme.

Nemáte niekto informácie ako sa darí Skrobanovi5?

Lev1971, chcelo by to nejaké zhrnutie 🙂

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Tak jsme bez ztrát doma. Zdenek měl příšernou cestu tam my zpátky.

V sedlech sníh a kroupy. Pobyt u Georga perfektní, ryby nebyly trofejní ale zachytali jsme si královsky nejvíc v noci. Děkuji Všem

za typy všechny jsme je prochytali. Když Petr psal keller 50 byly tam jak v sámošce jen naložit do lodi. Počasí přijatelné na Norsko.

Jen ty nejdravější jsme nepotkali ale příště zkusíme zas. Celníci

zpátky nestavěli ale byli tam a do mrtě vybírali polského Tranzita.

Přeji Stipkovi pěknou cestu a ať vám koušou. Zdenek se neozval nevím

jak se jim tam teď vede.Když se vybalovali byli připraveni snad i na

velryby… 😀

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

To SKROBAN5

Jak jste dopadli. Jsme zvědavi-s takovým vercajkem8-O

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Hlasím navrat.Letošní rok co se počasí a úlovku tyče za moc nestál na druhou stranu výborna parta hodně jsme se nasmáli.Největší treska 80cm polak 70cm keleři do 60cm jedem pyskoun na vlačku ze břeku par mniku nej 70cm jinak rybi miminka ktere si plavou dál.Jak řikal Vašek ktery nas střidal aspoň jsme nemněli strach s kontroly celníku.Ryby se cpaly krevetkama a nereagovaly na tradyčni nastrahy jako papriky a mouchy,jedině obecne braky pilkry ze dna mnici maso.Obecne mněly v žaludku kraby ale z keleru tekla světlehnědá sračka a to same mnely v uvnitř zadnou rybičku.Z me strany vydařeny vylet na Hogset jedine co mně trápí je 380dnů do další výpravy.Všem ostatním kteří mají Norsko před sebou přeji lepší počasí a větší ryby než se podařily nám.

Luďku vercajk neni všechno.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 840)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...