Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
No tak my už za 2, cestovní horečka na max :) Na prodlužku se vykašleme, čelovky to jistí, třeba George po nové filetárně výhledově natáhne i tu elektriku.
Odpovědět
Dannyxs:přeju pohodovou cestu a krásné ryby.Doufám že sem po návratu hodíš nějaké info a fotky.
Odpovědět
[citace]Dannyxs napsal:
No tak my už za 2, cestovní horečka na max :) Na prodlužku se vykašleme, čelovky to jistí, třeba George po nové filetárně výhledově natáhne i tu elektriku. [/citace]
Taky přeji šťastnou cestu. V kolik hodin budete z chaty v sobotu vyrážet? Zdá se, že Vás budeme střídat....
Odpovědět
Jan-Tadeas, tak to znamená, že vás bude střídat naše výprava. Budeme vděčni za krátkou zprávu co, jak, kdy a kde se zadařilo, když nám jí zanecháte na chatě.
Přeju vám to správné rybářské počasí, krásné úlovky, když vyjde čas, tak taky poznání okolních zajímavostí a šťastnou cestu tam i zpět.
Odpovědět
Zkouška zaslání zprávy přes internet v mobilu. Zatím z ČR kvůli zjištění počtu MB.
Odpovědět
Přes O2 si každý rok kupuju internet do mobilu do zahraničí.
250MB za 500Kč. Hlavně kvůli zjišťování aktuální předpovědi počasí a vyřízení emailů. Teď jsem chtěl zjistit kolik MB mi ubyde zasláním zprávy sem na RN.
Zaslání krátké zprávy si to vzalo 100 kB. Takže za delší by si to vzalo cca 1 MB. Krátká zpráva s fotkou sežrala 6,5 MB.
Zaslání SMS s fotkou přes aplikaci Viber si to vzalo 0,5MB.
Volání přes aplikaci Viber cca 2,5minuty si to vzalo 1MB.
Já vím, že dnes stojí volání necelé 4 kč/minuta a přijaté hovory dokonce necelé 2 Kč/minuta a to jsou částky zanedbatelné.
V roce 2000 to bylo 70Kč/minuta.
Tentokráte jsem hlavně zkoumal, jak zaslat zprávu, případně fotku sem na RN přes internet v mobilu, když na chatě neni pevný internet.
Odpovědět
[citace]Vlkous napsal:
Zkouška zaslání zprávy přes internet v mobilu. Zatím z ČR kvůli zjištění počtu MB.
[/citace]
Ahoj Vlkoši, jasně, pokud něco chytíme, tak Ti zprávu necháme. A pokud nic nechytíme, tak Ti to napíšeme také :-D
Odpovědět
Pánové, díky za přání. Informace pak určitě dám. Pokud se podaří, tak i průběžně :-) Zatím nevím v kolik budeme vyrážet zpět, ale předpokládám lehce po obědě, tak se třebas s Jan Tadeáš potkáme a vyměníme data :-)... Tak vyrážíme!
Odpovědět
[citace]Dannyxs napsal:
Pánové, díky za přání. Informace pak určitě dám. Pokud se podaří, tak i průběžně Zatím nevím v kolik budeme vyrážet zpět, ale předpokládám lehce po obědě, tak se třebas s Jan Tadeáš potkáme a vyměníme data ... Tak vyrážíme! [/citace]
Ahoj, tak to se tam určitě budeme míjet a potkáme se. Náš předpokládaný příjezd je dopoledne, kolem desáté hodiny.... Alespoň nám poradíte, na co Vám nejlépe skákaly... :-D Přeji Vám šťastnou cestu, dobrý lov a pohodovou a bezpečnou cestu zpět.
Odpovědět
Zprávy z Hogsetu žádné. Ticho po pěšině. Buď je ryb tolik, že není čas napsat pár řádek anebo :-(
Odpovědět
Ahoj! Teď je tam můj kámoš Dan. Jsem s ním ve spojení, ale moc vás nepotěším. Psal, že hrozná slabota. Má teda v týmu moc nováčků, ale ryby prý vůbec nešly. Napíše sem sám určitě víc jak přijede.
Odpovědět
Tak nějak jsem to tušil, že to nebude moc dobrý. Zřejmě je moc velké teplo, voda bude pomalu na koupání a to je na ryby špatné. My jedeme až za měsíc a do té doby může být všechno jinak.
Jsem tedy zvědav na zpávy od Dana. Touto dobou bude už nejspíše na cestě domů. Tak jim přeji šťastný návrat.
Odpovědět
[citace]skroban5 napsal:
Na to kolik lidí jezdí na Hogset je tu zpráv poskromnu.[/citace]
To máš sice pravdu, ale s tím holt nic neuděláme. :-|;-)
Odpovědět
Jezdí tam i mnoho lidí co zde na fórum nechodí, nebo zde ze zásady nepíšou......
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...