Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

Odpovědět

Chybička se vloudila, ale světovou stranu jsem trefil. Morava nebo Čechy, pokud jsme "normální", tak je to téměř jedno. Jsem rád, že jste trefili štikáče, 106 je pěkná míra. Tož tedy vítejte doma, ryby jste ulovili a nalovili a hlavně se v pořádku vrátili domů.

To naše parta utrpěla pořádný šok a ztrátu. Náhle a zčistajasna odešel náš parťák tam, odkud již není návratu. Naše rybářské úspěchy i neúspěchy už bude jen sledovat shora a my si již jeho komentáře můžeme jen domýšlet.

Rostaku do kolika jste večer chytali v květnu tam bylo v deset večer ještě světlo.Chtěli jsme sebou vzít 100m prodlužku,ale jednak by byla krátká a nikdo si nevspomněl.Gratuluju k pěknym rybkám.

Rostaku ja jedu do teto lokality za 4O dni tak bych byl rad kdyby jsi me poradil kde jste chytali ty stikozubce vetsinou jezdime k pontonovemu mostu .Na jake hloubce jste je chytali a rekl me pribliznou lokalitu od pononoveho mostu. Diky Tel. 6O2863169 nebo napis lokalitu do prispevku Hogset

Tak jsem se poslal teť dva přzpěvky a nic tady není to je divný

To mi hlava nebere teť to jde.

Rostaku, fotky z Hogsetu nechceš?

To víš že jo.A dej něco taky sem.

Chytali jsme tak od 22h až do rána tak do 6-7h.Světlo je tam zaťím celou noc.

Ještě pro kosíka poslal sem ti s.z. s tel.číslem.Špatně se mi tady ty místa popisují tak jestli chceš tak zavolej.

miloš a štikáč 106

jedna duha

pivo dělá pěkná břícha

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!