Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Chybička se vloudila, ale světovou stranu jsem trefil. Morava nebo Čechy, pokud jsme "normální", tak je to téměř jedno. Jsem rád, že jste trefili štikáče, 106 je pěkná míra. Tož tedy vítejte doma, ryby jste ulovili a nalovili a hlavně se v pořádku vrátili domů.
To naše parta utrpěla pořádný šok a ztrátu. Náhle a zčistajasna odešel náš parťák tam, odkud již není návratu. Naše rybářské úspěchy i neúspěchy už bude jen sledovat shora a my si již jeho komentáře můžeme jen domýšlet.
Odpovědět
Rostaku do kolika jste večer chytali v květnu tam bylo v deset večer ještě světlo.Chtěli jsme sebou vzít 100m prodlužku,ale jednak by byla krátká a nikdo si nevspomněl.Gratuluju k pěknym rybkám.
Odpovědět
Rostaku ja jedu do teto lokality za 4O dni tak bych byl rad kdyby jsi me poradil kde jste chytali ty stikozubce vetsinou jezdime k pontonovemu mostu .Na jake hloubce jste je chytali a rekl me pribliznou lokalitu od pononoveho mostu. Diky Tel. 6O2863169 nebo napis lokalitu do prispevku Hogset
Odpovědět
Tak jsem se poslal teť dva přzpěvky a nic tady není to je divný
Odpovědět
Chytali jsme tak od 22h až do rána tak do 6-7h.Světlo je tam zaťím celou noc.
Odpovědět
Ještě pro kosíka poslal sem ti s.z. s tel.číslem.Špatně se mi tady ty místa popisují tak jestli chceš tak zavolej.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...