Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Cesta na sever

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
Petr Novák
05.01.2011 ID: 524320

Co je prosím lepší při cestě na sever - oblast Narvik, Tromso. Podle mapy je nejdelší cesta přes Dánsko trajektem až do Osla - do středního Norska tuto cest využíváme a potom dále po E6, nebo je lepší a rychlejší cesta přes Švédsko a E4.

0
Odpovědět
Havelka Stanislav
08.01.2011 ID: 1016160

Máte někdo zkušenosti s aerolinkami Norwegian? Do Norska jsem letěl již několikrát,ale s nimi ještě ne. Stalo se už někomu,že jejich let byl zrušen,nebo přeložen? Mě se to už stalo u SASu. Jsou to věci nepříjemné,protože se většinou jedná o lety s přestupem a s další návazností na dopravu do místa pobytu. Objednával jsem u Norwegian letenky Praha - Alta s přestupem v Oslu,ale dostali jsme dvě letenky Praha-Oslo a Oslo-Alta.Vše vyřízeno během 20 minut(objednání,zaplacení kartou a zaslání letenek).Nevíte někdo,když odbavíme zavazadlo v Altě,budeme ho vyzvedávat až v Praze,nebo budeme muset vyzvedávat a znovu odbavovat v Oslu? Kolega si chce přivézt ryby. Já jsem vždy cestoval jen s palubním zavazadlem,tak jsem se o tohle nikdy nezajímal. Ryby nevozím,nefiletuji,nejím. Dík za případné odpovědi. Zdraví Jonas.

0

Odpovědět

sob
09.01.2011 ID: 1016165

Čau letěl jsem se Scandinavian airlines z Prahy do Trondheimu s přestupem v Oslu,zavazadla jsem si musel v Oslu vyzvednout a znovu odbavit.

0

Odpovědět

Havelka Stanislav
09.01.2011 ID: 1016182

To sob: Dík za informaci. Bude to asi všude stejné. Nikdo nemá zkušenosti s Norwegian? Ahoj Jonas.

0

Odpovědět

jindra
10.01.2011 ID: 1016189

To Jonas - s Norwegian mám jen ty nejlepší zkušenosti - létám s nima několikrát ročně + u nich zajišťuji letenky pro naše klienty a vždy bylo vše bez problémů - platba, odbavení atd. Jediné zrušené lety byly vloni, když řádila sopka a i potom se zachovali velmi seriózně a vraceli za zrušené lety peníze. Opravdu jsem s nimi dosud neměl jediný problém a to u nich ročně objednám několik desítek letů. Jak to budeš mít v Altě se zavazadly nevím, používám přímou linku do Trondheimu, s přestupy nemám zkušenosti

0

Odpovědět

Franta
10.01.2011 ID: 1016192

Lítáme s Norwegian a vše v naprosté pohodě.

0

Odpovědět

kejklik
10.01.2011 ID: 1016193

Při letu z Česka do Norska s přestupem v Oslu je nutné vždy vyzvednout zavazadla a znovu odbavit. Přechází se mezi terminály mezinárodní/tuzemský a to cestou tam i zpět. Odbavení je v Oslo elektronické. Nejprve s letenkou k odbavovacímu terminálu (komunikuje kromě norštiny i v dalších světových jazycích), postupovat podle návodu. Zavazadlo se podá k přepravě po odbavení, s již platnou palubní vstupenkou. Co je v zavazadle nikoho moc netrápí, pokud tedy netečou ryby po podlaze.

Osobní prohlídka na vnitrostátní lety je někdy tvrdší, než international.

Norwegian a po Norsku Wideroe - obé zcela bez problémů. Spolehlivě kdykoliv a kamkoliv. Snad jediné upozornění: pokud máte letenku od SAS třeba až do malé lokality, kterou obsluhuje Wideroe, jsou sichr doručená zavazadla. Wideroe je dcera SASu. S Norwegianem nemusí klapnout návaznosti!

0

Odpovědět

Petr Novák
10.01.2011 ID: 1016197

A má někdo konkrétní systém, jak zabalit a přihlásit ryby jako jedinné zavazadlo. Ostatní bagáž by cestovala autem.

0

Odpovědět

Havelka Stanislav
11.01.2011 ID: 1016246

Dík všem za informace. Pro zajímavost letenka Praha-Alta a zpět stála včetně převodních bankovních poplatků (platba kartou) 10088Kč. Vše vyřízeno během půl hodiny. Zdravím Jonas.

0

Odpovědět

Jaroslav Holub
12.01.2011 ID: 1016254

Dobrý den pánové, nemáte někdo lodní jízdní řád Vassdalen-Bergsfjord-Tverfjord, nebo nějaký odkaz kde bych našel jak to jezdí. Myslím, že z Vassdalenu to jezdí i na Soroyu. Díky Holoubek.

0

Odpovědět

Petr Novák
12.01.2011 ID: 1016256

to Jonas: ta cena se mi zdá velice přemrštěná. Ještě i zpáteční letenka na leden trasa Praha - Oslo se u Norwegian dá koupit za 800 NOK

0

Odpovědět

Havelka Stanislav
12.01.2011 ID: 1016268

To Pen: Samozřejmě máš pravdu,napsal jsem místo Alty Oslo. Uvedená cena na přesné datumy je myslím slušná.Zkusím to opravit.Dík za upozornění.

0

Odpovědět

Havelka Stanislav
12.01.2011 ID: 1016272

To holoubek: Zřejmě myslíš trajekt Oksfjord-Bergsfjord-SorTverrfjord.Podívej se třeba na"http://www.veolia-transport.no/ferger/category198.html" nebo na stránky Rybolov.com.Jinak Vassdalen je pár domků u stejnomenného jezera nad přístavem a pozor také na Tverrfjord který je přes fjord naproti. Ty zřejmě potřebuješ jet do SorTverrfjordu (sor - jih)odkud to máš po silnici asi 5km.Expresní loď která staví i v Sandlandu auta nevozí.Zdraví Jonas.

0

Odpovědět

Petr Novák
12.01.2011 ID: 1016275

Tak jsem teď koukal na Praha - Alta a zpět, dobrá cena se dá sehnat na červenec - 2117 NOK. Jinak brácha s kamarádem v Norsku pracují, domů létají pouze s Norwegian a na výlety po Norsku taky

0

Odpovědět

milos
13.01.2011 ID: 1016282

[citace]PEN napsal:

Tak jsem teď koukal na Praha - Alta a zpět, dobrá cena se dá sehnat na červenec - 2117 NOK. Jinak brácha s kamarádem v Norsku pracují, domů létají pouze s Norwegian a na výlety po Norsku taky[/citace]

Nemáš náhodou internetovou adresu, kde se ti podařilo najít cenu 2117NOK? My jsme zkoušeli hledat, ale vždycky jsme dohledali mnohem dražší letenky.

Předem dík.

Miloš

0

Odpovědět

Franta
13.01.2011 ID: 1016283

Koukl jsem na http://www.norwegian.no

http://www.norwegian.com/flight/lowfare/?D_City=PRG&A_City=ALF&D_SelectedDay=02&D_Day=02&D_Month=201107&R_SelectedDay=09&R_Day=09&R_Month=201107&AgreementCodeFK=-1&CurrencyCode=NOK&rnd=17007

a je to o pár NOKů dražší než píše PEN, ale u low costu se průběžně mění.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Pilkr Nor stříbrný 500g

Sleva 10 Kč
Pilkr Nor stříbrný 500g
389 Kč
379 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Kinetic Gummi-Makk Pro 10/0 Glow 3ks

Sleva 10 Kč
Kinetic Gummi-Makk Pro 10/0 Glow 3ks
149 Kč
139 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Morakniv Fishing Comfort Fillet 155

Sleva 40 Kč
Morakniv Fishing Comfort Fillet 155
749 Kč
709 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.