Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 254 odpovědí. Do diskuze (71 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 255)
  • Autor
    johr
    Člen
    (5 odpovědí)

Velice pěkný navrh je od Stepa č. 1.  

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

To Salamon: Ďakujem za podporu, naozaj uvítam (a isto nie len ja) aj slovenskú verziu.Stačí zmena vlajky a dĺžeň na prvé “o” v slove NÓRSKO. Česká verzia je dobrá a mne aj veľmi blízka, pretože najkrajšie roky som prežil a aj vojnu odslúžil “pod touto zástavou”.

Ladislav Seregely
    Člen
    (44 odpovědí)

napr: je to stručné a výstižné. Forma sa môže upraviť.

Ladislav Seregely
    Člen
    (44 odpovědí)

Aj ked si myslim ze Bobova ryba nema chybu.

Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

Pánové, těší mě pochvalné ohlasy na samolepky na našem autě tím spíše, že všechna sláva patří mému švagrovi, který je autorem. Nicméně souhlasil s libovolným nakládáním tohoto vzoru, takže kdo si chce něco vytvořit v tomto smyslu, tak může. Zklamu žadatele o PDF předlohu, žádná není, to si nechali v grafickém studiu někde v Praze.

Můj osobní názor je takový, že v případě našich samolepek se jedná opravdu o decentní námět plně vystihující označení vozidla. Nevidím jediný důvod, proč do toho motat jakékoli nápisy či označení. Když budu chtít zjistit, jestli onen dotyčný cestující se účastní zdejšího chatu, tak se ho zeptám. Ale i tak je to jedno, jestli je to čech & slovák, tak pokecáme a je mi jedno jestli bude mít nějakou samolepku a už vůbec jestli je ze zdejšího chatu. Ale ať si dá na auto každý co chce.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to lado.sk:taky pekné-super,bude těžké vybrat co bude nejlepší 🙂

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Pekné návrhy – jednoznačná informácia. Super!!! Ja by som na “vyzdobenie” auta počas cesty do a z NO použil väčší rozmer (napr. 70x50cm). Tento by som po návrate z auta odstránil a ako trofej pre  auto, že ma bezpečne odviezlo do NO a späť, by som mu za každú takúto cestu trvale “daroval” malý rozmer napr. 7x5cm. Teraz tam vždy nalepím malého losa.    Je to len môj návrh.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Pánové.Navrhované samolepky jsou graficky zajímavé, nicméně každému se líbí něco jiného. Ale to není to podstatné, proč píši. Také by se mi líbila nějaká hezká samolepka na auto, kterou bychom si dali najevo, že jsme rybáři z Čech (lebo i zo Slovenska,Lado). Ale. Proč tam dávat norskou vlajku či jakýkoliv jejich symbol? Zeptali jsme se jich někdo z nás, zdali o tuto “reklamu” vůbec stojí? Myslíte si někdo, že nám to nějak pomůže u jejich celníků, když nám “vyhrábnou” piva či úlovky nad limit? Zamyšleme se nad tím. A můžeme se odlišovat, ale ne tím. že opět  někomu polezeme …..

Jirka
    Člen
    (40 odpovědí)

Plukas   to  že jsou tam  vlajky  obou  zemí  je  myslím  vpořádku (jde   o  Česko – Norskou výpravu  :o))  a  určitě  nikdo  nemyslí na to že  by  měl  mít   nějaké  výhody a už vůbec ne lezení někam !! to je  přece   blbost  a  to že  jsou  přísní   no mají  k tomu jistě  své  duvody a  neni  u  nich  takový  kocourkov  jako v CZ  a   vlajka  neni  reklama   myslím že  je  to  spíše  poděkování  za  to že  mají tak  krásnou   zem  do  které se  mužeme   podívat  a  zažít  něco  nezapomenutelného .

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

Všechny prezentované návrhy jsou pěkné, já neovládám nic moc grafické úpravy takže spíš jen koukám, ale pokud  z tohoto něčeho vznikne nějaký reál,moc se těším) a budu rád když to budu moct mít na autě, takže kdo umí tvořit ,ať tvoří)

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Moc se mi líbí nápad grafiky od Bobo, je moderní a výstižné, ale chce to tam zakomponovat logo nebo něco o těchto stránkách. Pro ty co nechtějí žádnou reklamu, nápisy aj. bych chtěl jen připomenou, že toto téma se jmenuje “Budeme se lišit?” a je tím myšleno že my, příznivci těchto stránek. Proto by mělo být poznat, o koho jde, kdo tu nálepku vozí. Bobovo logo mi řekne. že jde zřejmě o rybáře, česká vlajka je v popředí, takže zřejmě Čech do Norska, ale že je to příznivec těchto stránek, to se nedovím. A to by mělo být nějakou formou poznat. Jak píše Bobo, že se můžu zeptat, je sice pravda, ale hulákejte na sebe na dálnici z auta do auta při stotřiceti za hodinu(někteři při 160-180). Ta úprava a nápis od Raca není špatná, ale chtělo by to něco typického pro tyto stránky, což je asi to logo Rybolov Norsko. Autor švagr ani Bobo nejsou proti a tak hlasuji pro grafiku od Bobo, ať již doplněnou nebo ne. Ten návrh od Stepa není taky špatný, ale nějak mi tam vadí ty tyčky u vlajek, bez nich by to bylo lepší.

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Když jsem rozpoutal tuto diskuzi tak jsem netušil kolik se nám sejde návrhů,není jednoduché upřednostnit jen jeden protože je jich mnoho povedených.Pokud si ale přečteme celou diskuzi tak převládá názor že nejlepší je ta od Boba ( podle mého mínění je to pravda) Nikdy nebudeme ale schopni domluvit se pouze na jednom názoru (stejně jako naši politici) každý máme jinou představu.Jelikož je za humny začátek letošních cest do Norska tak navrhuji vyčkat ještě tak 14.dní a potom sečíst názory na jednotlivé návrhy a vyhodnotit ten nejlepší a provést jeho realizaci.Je to pouze můj osobní názor (ale jinak se tu budem pouze dohadovat a skutek utek) Takže hlasujte ,čim více názorů tim bude snadnějiší vybrat tu pravou

Daniel Křenek
    Člen
    (31 odpovědí)

Také souhlasím, že Bobův návrh je nejlepší, v jednoduchosti je krása. Nevím zda je to na tomto serveru reálné, ale myslím že by to vyřešila klasická hlasovací anketa. Dalo by se do ní 3-5 návrhů, které mají u kterých převažují pozitivní reakce, stanovil by se třeba týdenní termín a každý zaregistrovaný člen by mohl dát hlas jen jednou. Výsledek by pak byl spravedlivý.

petrs
    Účastník
    (115 odpovědí)

Jsem také pro hlasování. Je tu více lidí co do tohoto tématu nepíšou, ale do hlasování co si na své auto nalepí se zapojí. 

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 255)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...