Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 254 odpovědí. Do diskuze (71 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 255)
  • Autor
    Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

2 dalibor: Absolutný súhlas. V jednoduchosti je krása.   Takéto logo môže mať aj medzinárodné ambície!

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Další podklad pro návrh, chce to doladit tvar případně jestli ještě tu českou (nebo slovenskou?) vlajku. Ale jak řečeno výše “v jednoduchosti je krása” takže podle mě by to tak mohlo stačit.

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Bobo můžu tě poprosit jelikož je tvoje samolepka supr jestli je nějaká možnost získat od teba data v PDF a já si jí nechám udělat Dík moc za info (jedná se o tu na kapotě)

Josef Podymák
    Člen
    (2 odpovědí)

Já bych hlasoval pro návh “boba”. Výstižné a bez reklam.

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Můj názor na výběr návrhu  samolepky,odlišit se od ostatních, kteří propadli Norsku. Ani jednu by jsem si na auto nedal, ale nejlepší a srozumitelnou,nikoho nevyzdvihující nálepku  má  BOBO. Nikomu neberu jeho názor,ale kdybych jsem si nějakou samolepku s tímto motivem,dával na auto,jedině tu zn. BOBO.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Prikláňam sa k variante od Jisto s treskou od Duke zo dňa 22.02.2010 v 14:01:10 bez norského podkladu. Českú vlajku by som tam nedával – každý vidí, od kiaľ ideme. podľa zákona musí mať každé auto v zahraničí nálepku SZ.

Bobo to má pekné a jasné, ale pride mi, že zmyslom bolo poznať sa ako diskutéry z rybolovnorsko.cz.

Daniel Vlach
    Člen
    (1 odpovědí)

Já bych to docela bral, ale nejdříve si musím koupit nějaké auto,abych to měl kam nalepit

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

Samolepka co má BOBO je skutečně decentní a hezká,byl bych pro její využití. Kdyby se třeba do té ryby do černého prostoru vpravil nápis “Rybolovnorsko” bíle, bylo by to hezký zpestření. No nic jedu 10.4.což není až tak za dlouho)hurá, tak třeba něco už bude k mání ))

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Já bych to viděl třeba takhle na přední kapotu vozidla nebo na boční dveře ve větším provedení 

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Nebo dozadu malou lepku

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

Tak nějak sem to myslel, ale chtělo by to udělat pořádně

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

To Jisto uz to tiskni ta spodni je nejlepsi 15cm na 10cm jinak se tady nedohodnem

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Omlouvam vam se chtel jsem tu od Stepa

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Moc se mi líbí ta od STEPa! Myslím, že je decentní a nesplývá. A udělal bych i slovenskou verzi, je tady kolegů ze Slovenska dost.

Jestli tam nechat nápis Rybolov Norsko, nebo ho změnit nechám na druhých.

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To treska008 : odpoledne jsem byl v grafickém a reklamním studiu, ukázal jsem jim všechny dosavadní návrhy a probrali jsem možnosti. Na páteční sraz pro mne něco připraví a návrhy  budu mít ve středu. Vydrž, když se to bude líbit tak ti nechám udělat samolepku do tvýho odjezdu na vlastní náklady. Pokud to povolí Bobo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 255)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...