Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

2 dalibor: Absolutný súhlas. V jednoduchosti je krása.   Takéto logo môže mať aj medzinárodné ambície!

Další podklad pro návrh, chce to doladit tvar případně jestli ještě tu českou (nebo slovenskou?) vlajku. Ale jak řečeno výše "v jednoduchosti je krása" takže podle mě by to tak mohlo stačit.

Bobo můžu tě poprosit jelikož je tvoje samolepka supr jestli je nějaká možnost získat od teba data v PDF a já si jí nechám udělat Dík moc za info (jedná se o tu na kapotě)

Já bych hlasoval pro návh "boba". Výstižné a bez reklam.

Můj názor na výběr návrhu  samolepky,odlišit se od ostatních, kteří propadli Norsku. Ani jednu by jsem si na auto nedal, ale nejlepší a srozumitelnou,nikoho nevyzdvihující nálepku  má  BOBO. Nikomu neberu jeho názor,ale kdybych jsem si nějakou samolepku s tímto motivem,dával na auto,jedině tu zn. BOBO.

Prikláňam sa k variante od Jisto s treskou od Duke zo dňa 22.02.2010 v 14:01:10 bez norského podkladu. Českú vlajku by som tam nedával - každý vidí, od kiaľ ideme. podľa zákona musí mať každé auto v zahraničí nálepku SZ.

Bobo to má pekné a jasné, ale pride mi, že zmyslom bolo poznať sa ako diskutéry z rybolovnorsko.cz.

Já bych to docela bral, ale nejdříve si musím koupit nějaké auto,abych to měl kam nalepit

Samolepka co má BOBO je skutečně decentní a hezká,byl bych pro její využití. Kdyby se třeba do té ryby do černého prostoru vpravil nápis "Rybolovnorsko" bíle, bylo by to hezký zpestření. No nic jedu 10.4.což není až tak za dlouho)hurá, tak třeba něco už bude k mání ))

Já bych to viděl třeba takhle na přední kapotu vozidla nebo na boční dveře ve větším provedení 

Nebo dozadu malou lepku

Tak nějak sem to myslel, ale chtělo by to udělat pořádně

To Jisto uz to tiskni ta spodni je nejlepsi 15cm na 10cm jinak se tady nedohodnem

Omlouvam vam se chtel jsem tu od Stepa

Moc se mi líbí ta od STEPa! Myslím, že je decentní a nesplývá. A udělal bych i slovenskou verzi, je tady kolegů ze Slovenska dost.

Jestli tam nechat nápis Rybolov Norsko, nebo ho změnit nechám na druhých.

To treska008 : odpoledne jsem byl v grafickém a reklamním studiu, ukázal jsem jim všechny dosavadní návrhy a probrali jsem možnosti. Na páteční sraz pro mne něco připraví a návrhy  budu mít ve středu. Vydrž, když se to bude líbit tak ti nechám udělat samolepku do tvýho odjezdu na vlastní náklady. Pokud to povolí Bobo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.