Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

Jisto ta první by byla skvělá, jen ta vlající vlajka by mohla bejt větší. Reflexní je dobrej nápad, hlavně aby nevybledla na slunci.

ty první tři návrhy jsou dost dobrý možná jen nápis RYBOLOV NORSKO by chtěl být plný a tučný ale jinak jsou supr dík za ně

Mame to za 90dni bez nalepky nikam nepojedu cau

Taky bychom chtěli jet v  květnu ozdobeni a odlišeni tak se budem těšit na nějakou realizaci

Jisto - pokus se přidat na tu třetí oválnou ještě cca 1 cm oválný pruh kolem dokola - ten by mohl být tou v noci viditelnou barvou.

A co kdyby ta nalepka vypadala takhle? Pocitam ze by byly dve velikosti (osobák, dodávka). A pokud mozno, tak aby byla reflexni...

Výše uvedené nápady jsou super.Samolepky by mohly být číslované a k dispozici po registraci na tomto webu.Alespoň by byla jistota, že dotyčný je skutečně příznivcem mořského rybolovu.Když už budeme vozit  "reklamu" na norský rybolov možná by stálo za úvahu udělat samolepku v anglické mutaci a dát o českých rybářích vědět v Norsku( např.česká vlajka a nápis fisching team from czech republic)Jenom nevím,aby to při chování některých rádoby rybářů nebyla antireklama.

Tak ta je supr Duke ta se ti opravdu povedla .Již si jí dovedu představit v reálu na autě.Teť to hce jenom dotáhnout do konce a dát je udělat

Návrh od Dukeho je super. Přikláním se k němu. Škoda jen, že vlajka a znak trochu splývají, ale jsem pro!

Z mého pohledu je ta vlajka na pozadí loga trochu rušivá, nechal bych to logo samotné. Je velmi povedené, má i bílej okraj, kterej jej zvýrazňuje a je v ideální barvené kombinaci ... osobně ale budu brát jakoukoliv variantu.

Duke, to je přesně ono.

Je to  patlanina tří barev, firmy a znaku státu,raději si přidám ještě jednu českou vlajku, toď věc názoru.

Souhlasím s kolegou gruvearbeidrem. Též mi tam chybí česká vlajka. Co využít tvaru loga

platebních karet Mastercard, misto překrývajících se kruhů by se též částečně překrývaly

elipsy s vlajkami Norska a Česka a přes místo překrytí umístit logo s treskou.

Duke mě se to líbí je to ok. Českou vlajku bych tam už necpal a Norská k tomu patří.

Prikláňam sa k motívu s Nórskou vlajkou.Lebo aj na Slovensku sú Norskom infikovaní jedinci a hrdo sa k tomu hlásime.  Tri vlajky s približne rovnakými farbami si neviem predstaviť na jednom logu. Alebo hej?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.