Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 254 odpovědí. Do diskuze (71 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 255)
  • Autor
    Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

A první tři co budou mít vytetované logo RybolovNorsko dostanou kšiltovku zdarma 🙂

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Například 🙂

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

jupii – muze Simco zmenit tu tresku na plejtvaka? ja jen aby se mi to tetovani na tom zadku neztratilo … :-)))

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Vyměním tři samolepky za jedno srdíčko ( nebo zapůjčení na 1 tyden pobytu v Norsku) nedovedu si ale předstvit jak by vypadalo po tydnu se čtyřmi mořskými vlky .To se nám ta diskuze ale dostává do jiné dimenze (ale krásné) Tak chlapi další návrhy jsou v očekávání

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Janka :))  já si ho dám na břicho to bude odpovídat :o)

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Pěkné logo má Michal na autě tak něco v takovém duch.

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Tak to ať ho Michal nafotí a dá sem mi ho odsouhlasíme a je to

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Jen můj návrh.

Mě by se zamlouvala samolepka ve tvaru kruhu. Rybolov Norsko, norská vlajka v pozadí aby nebyl problém s policií, pokud se vejde krásná obecňačka a po obvodu bych dal v tloušce 1 cm reflexní barvu, která by v noci odrážela světla ze světlometů aut. Aby se dal v noci identifikovat i na 100 m kolega jedoucí předemnou. Občas tápu – je to on nebo neni:-)) Průměr samolepky bych viděl na 8,10 a 12 cm. Každý by si mohl vybrat podle místa na autě.

Ten návrh skrblíka se mi moc líbí. Kolikrát někoho potkám, kdo má samolepku losa, ale do řeči se nedám, protože nevím, jestli tam byl jen jako turista nebo i jako rybář. Ne že bych s turistama nemluvi :-)), ale sturistou z hromadného zájezdu po Norsku si člověk popovídá o rybách hodně málo 🙂

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Michal se rekreuje s rodinkou v Jeseníkách, takže všechno zůstalo na mě. Určitě vám sem v neděli něco napíše jak dorazí… evidentně tam nemají wifi, jinak by tady už úřadoval… Co máš na mysli Bedo? Tohle?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Nebo tohle?

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Ten nápad aby to bylo reflexní je supr ve tmě bude vyditelnost ještě větší asi bude dobré mít i dvě barevné kombinace podle barevnosti vozu

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

musim vám taky poslat své foto

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

TO Duke: To na tom ducatu by mohlo být ono. jen bych navrhoval do pozadí místo modrého kruhu Norskou vlajku nebo Norskou trikoloru. Velikost cca 20cm. (my starší už špatně vidime)

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

Místo by tu ještě bylo.

Pavel
    Člen
    (18 odpovědí)

Super nápad.Až bude realizován určitě koupím.No a kdyby to šlo koupit v Rybářských potřebách blízko bydlení bylo by to ještě suprovější!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 255)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...