Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

A první tři co budou mít vytetované logo RybolovNorsko dostanou kšiltovku zdarma :)

Například :)

jupii - muze Simco zmenit tu tresku na plejtvaka? ja jen aby se mi to tetovani na tom zadku neztratilo ... :-)))

Vyměním tři samolepky za jedno srdíčko ( nebo zapůjčení na 1 tyden pobytu v Norsku) nedovedu si ale předstvit jak by vypadalo po tydnu se čtyřmi mořskými vlky .To se nám ta diskuze ale dostává do jiné dimenze (ale krásné) Tak chlapi další návrhy jsou v očekávání

Janka :))  já si ho dám na břicho to bude odpovídat :o)

Pěkné logo má Michal na autě tak něco v takovém duch.

Tak to ať ho Michal nafotí a dá sem mi ho odsouhlasíme a je to

Jen můj návrh.

Mě by se zamlouvala samolepka ve tvaru kruhu. Rybolov Norsko, norská vlajka v pozadí aby nebyl problém s policií, pokud se vejde krásná obecňačka a po obvodu bych dal v tloušce 1 cm reflexní barvu, která by v noci odrážela světla ze světlometů aut. Aby se dal v noci identifikovat i na 100 m kolega jedoucí předemnou. Občas tápu - je to on nebo neni:-)) Průměr samolepky bych viděl na 8,10 a 12 cm. Každý by si mohl vybrat podle místa na autě.

Ten návrh skrblíka se mi moc líbí. Kolikrát někoho potkám, kdo má samolepku losa, ale do řeči se nedám, protože nevím, jestli tam byl jen jako turista nebo i jako rybář. Ne že bych s turistama nemluvi :-)), ale sturistou z hromadného zájezdu po Norsku si člověk popovídá o rybách hodně málo :-)

Michal se rekreuje s rodinkou v Jeseníkách, takže všechno zůstalo na mě. Určitě vám sem v neděli něco napíše jak dorazí... evidentně tam nemají wifi, jinak by tady už úřadoval... Co máš na mysli Bedo? Tohle?

Nebo tohle?

Ten nápad aby to bylo reflexní je supr ve tmě bude vyditelnost ještě větší asi bude dobré mít i dvě barevné kombinace podle barevnosti vozu

musim vám taky poslat své foto

TO Duke: To na tom ducatu by mohlo být ono. jen bych navrhoval do pozadí místo modrého kruhu Norskou vlajku nebo Norskou trikoloru. Velikost cca 20cm. (my starší už špatně vidime)

Místo by tu ještě bylo.

Super nápad.Až bude realizován určitě koupím.No a kdyby to šlo koupit v Rybářských potřebách blízko bydlení bylo by to ještě suprovější!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!