Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

Taky souhlas jsem pro aj trika,čepice.Pusť se do toho Michale. oo))

Souhlasím! A nálepka s vaším logem by si na autě určitě místo našla:-)

Dej, Michale, nějaké přibližné návrhy a uvidíš reakce. Já jsem pro logo.

Jasně že logo Rybolovnorsko... ať má Michal  nějakou reklamu. Zamlouvám si pořípadně taky jednu "samolepku"

Tak by taky bylo dobrý říct jak velká by ta nálepka měla být... co třeba na osobáky 7cm x 7cm a dodávky 10cm x 10cm?

Samozřejmě Logo  to dá rozum.Nechal bych jednu velikost 10x10.

Vim ze se rika ze na velikosti zalezi, ale v tomto pripade bych tky nechal jednotnou velikost. Maximalne do velikostii klasicke "CZ"tky

Taky jsem pro LOGO,je to super nápad. Ta velikost by ale mohla být možná i větší,třeba 15x10 nebo 15x15.

Jedna samolepka od Michala už existuje, jen je potřeba na ni dodat www.rybolovnorsko.cz a hlavně aby byla z materiálu pro exteriery a aby vydržela třeba i pobyt v myčce. A ještě bych navrhl kolem bílý okraj, zvláště pro auta s tmavou barvou

Plně souhlasím se samolepkou na auto - i tričko by nebylo špatné

supr,taky souhlas :) to je přesně ono.

U triček nezapomeňte i na nás statný chlapáky a velikost XXXXL(to i Janka omotá kolem sebe 2x) 

Ha ha - no jestlipak vy nejste trochu drzy ... :-))))

ale jakepak tricko - mne budou stacit dve samolepky ... ale ty trochu vetsi samozrejme ;-)))))))))

Aby jste to neodstonala! I když vy už jste otužilá jako Norové, ti se opalují v plavkách a my chodíme ve svetrech. 

No jo - taky plavu a velryby me berou mezi sebe jako kamaradku, jen jeste kdyby nebyl ten Green Peace, ti me pak porad tahaj zpatky do vody ... Hlavne aby ty samolepky drzely :-)) aby me pak nezavreli kvuli vseobecnemu ohrozeni .. kurna, muzou se vubec psat takove veci do dikuze? :-)))

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!