Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

jo dobrej nápad

Ano  dobrej  nápad  , osobně  bych  bral i  trika ,čepky  atd.   na  téma   ryby  je toho   sice  dost  ale  konkrétně  o Norsku  moc  ne   jen    1x  jsem  viděl  triko  s  mapou  Norska  .

Souhlas,dal,bych si to na moji novou čtyřkolku,jezdím s ní taky na ryby.

Dneska sem byl v mikině od Michala na prohlídce u doktora a hned byla řeč o Norsku a to byla paní doktorka :)

Dobry napad nejlepsi by byly samolepy na auto jako radio beat

Mám na autíku dvě samolepky,koupil jsem je kdysi v Donbasu-Norskou vlajku a samo,že i losíka.Drží na autě asi 3 roky a letos je chci obnovit.

Chlapáci - S O S-uvítám radu.Po pár letech se skoro celá naše parta rozhodla pořídit nové obleky(Michale,ještě jednou díky).Jelikož máme svoje logo,chtěli bychom dát toto logo na nové oblečení-SEA FOX-dvoudíl.Na starých jsme to měli nastříkané.Tejkon nám firmy radí a každá nějakou jinou technologii.Poradíte?Díky předem.

To Pepino: Doporučuji si nechat oblek potisknout. Dělá nám to reklamka. Ve skutečnosti je to nálepka, která se jen odborně nalepí.

To all: Co byste si na nálepce pro norské fanoušky představovali?

Ahoj Sim    no  mě  by   nevadilo   to  vaše  logo  ( třeba  i jiná  barevná  komb.)  nebo    Norská   vlajka v  oválu s  vašim   nápisem  rybolov   Norsko   atd .

bral,bych vaše logo a nějaká ta treska,nebo jak píše Jerryp

To je dobře že není nikdo proti a co na samolepce no Sim přece to vaše krásné logo nebude to bomba kdy na křižovatce dojedeš kolegu a hned budeš vědět do jaké partičky patří

Taky bych bral nálepku na toho mého vraka :)

Dobrej nápad, pokud bude śamolepka k mání, určitě si ji na auta taky dám..

Napad sami pači zaklad by mala tvorit norska vlajka a navrhujem aby michal dal zopar navrhov za ktore by sme hlasovali a trebars po mesiaci sa rozhodlo. V reklamke zada cca 100 ks a nam to na požiadanie zašle mal by sice robotu navyše ale ked ho poprosime a zaplatime. 

1 2 3 4 5 6 17
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!