Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Odpovědět
Už se těšíme Dedo 145..... nastupujeme 30.8. tak nám tam něco nechte.......
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Už se těšíme Dedo 145..... nastupujeme 30.8. tak nám tam něco nechte.......
Péťo, připojuji se k Varákům, ať tam na nás taky něco zbude, s hrůzou sleduju Tvé příspěvky, jak je tam letos taháte.
Mám radost, jak sezóna "jede".Na Bakkánek nedám dopustit, vždycky jsme nachytali. My přijedem 1.9. Už se těšíme.
Step
Odpovědět
Zase 33°C po celý den. Venku vydržela jen holandská dvojice a odměnou jím byl halibut 11 kg. Já jsem na půlnoc vyjel s podpolanskou mládeží trochu provětrat polaky. Nachytali jsme něco na fishcake a při sílícím jižním větru jsme se za dvě hodiny vrátili domů. Ráno mám odvoz jedné skupiny na rychloloď do Trondheimu a pak uděláme závěrečnou jízdu s Luckou a podpolanci.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Zdravím Dedo145,mám takový dotaz zda by bylo možný dát sem recept na to "fishcake".Také jezdím do norska tak bych to rád zkusil.Díky předem.
Odpovědět
Odpovědět
Dnes jsem sí odpoledne ve 30°C teplotě vyjel s angličánky na salátovky. Úlohu jsme splnili i když aktivita ryb v tomto tropickém počasí byla slabší. Výjezdu se účastnili i lodě budejovičáků a slovenská. Kluci ještě bojují ve filetárně, takže fotky budou až zítra
Odpovědět
Parádní video od našeho klienta. Moc děkujeme. Strašně se ti to povedlo!!!
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Ahoj Peťo,byl jsem u tebe s partou asi před třemi lety, teď přijedeme 19.7. a jen se chci zeptat, jelikož si nepamatuji, jakým způsobem se platí benzín do lodí? Je možnost platba kartou,pokud hotovka tak EUR či NOK? Děkuji Fanda Pešek Případně prosím o odpověď kohokoliv,kdo tam teď byl, děkuji 👍
Info z konce května. Benzín jsme platili hotové, šlo platit NOK i EUR
Hotovosti Eur nebo Nok,kartou,prevodem. Proste vsemi zpusoby
Děkuji a brzy na shledanou 🖐️
Odpovědět