Zacina se nam blizit sezona a je cas otevrit nove vlakno
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
I naše parta se vrátila ne z hradu,ale z Bakkanu.Cesta v pohodě,bez kontrol,bez nehod(ani jsme žádnou cestou neviděli-až tradičně na D1 u Humpolce na jednom km dvě(bez vrtulníku).Díky Dědovi a celé naší partě-Míšovi,Peťovi a Lojzíkovi kouzelných 10 dní na které se nedá zapomenout.Termíny na 25 a 26 už máme potvrzené-tak začalo odpočítávaní.Dnes je to za 355!!! Děda Z.
Odpovědět
Dědo, nebyl by prosím na tu tresku recept ?
Filety z keleru bez kosti podusim na masle a cibulce do rozpadnuti.Mezitim si uvarim mrkev a celer ve slane vode ,ale jen do polomekeho stavu. dusene ryby precedim a ciste maso dam do pripravene nadoby. Uvarenou zeleninu nasekam v kutru a pridam k rybam. V kutru nasekam kysele okurky,cerstvou cibuli,majonezu a pepr. dosolim podle chuti a pridam trochu octu pro vyraznejsi chut. poradne promicham a podle chuti dokorenim.
Nepisu mnozstvi,protoze vse delam od oka a podle chuti.
Odpovědět
Odpovědět
Dědo, moc děkuji . Ten recept vypadá moc zajímavě. Za měsíc vyzkouším
Odpovědět
Dnes toho moc nebude. Dvě party jsou ještě na noční, dvě ještě ve filetarně a nové party a německé party už spí. Počasí se nám odpoledne vylepšilo, takže jsme s Vilkem absolvovali Melstein. Zkoušeli jsme halibuta,ale bez úspěchu. Přitom jsme vyvláčili bednu jatečních kelerů. Večer to byla parádní zábava, protože ryby braly na každé nahození.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Tak dnes jen fjordy, ale i tak se chytily 2 metrovky. Já jsem si po dlouhé době zasportoval. Vilko mně donutil nastartovat kolo a teď lituji, že jsem to nezkusil dřív. Rozloučili jsme se s brněnskou partou a teď některé party vyráží na noční lov.
Odpovědět
Počasí se trochu vylepšilo a dalo se vyjet i na otevřené moře. Ryby moc aktivní nebyly,ale Šandovci zachytali první den na parádu. Všechno bylo jen v průměru a počkáme si na noční lovce. Dnes jsem vyvezl klece na kraby,tak uvidíme jak to zítra dopadne. Večer byl ve znamení lidové zábavy a Benn si neodpustil malý taneček.
Odpovědět
Odpovědět