Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2022

Ahoj Bakkanaci

Odjezd se nam blizi a tak myslim,ze nastal cas zalozit vlakno na tuto sezonu.Ja mam planovany odjezd na Bakkan 25.3 a tak budu pripraven na prvni navstevniky ,kteri jsou nahlaseni uz od 1.4 2022

Pevne verim,ze tato sezona uz bude normalni a neovlyvni ji zadna dalsi vlna .

Odpovědět

Klasické loučení s odjiždějícími partami a pak noční výjezd s bakkanskými nováčky. Husoya u trianglu byla zpočátku úplně bez driftu a záběrů bylo pomálu. Ale s přibývajicí vodou se rozjel i drift a pak to začalo být zajímavé. Polaci 70-80 cm brali jako o život. Návrat ve 4 hodiny ráno s plnými bednami a nevím do kdy budou kluci filetovat. Já jdu na kutě, protože dnes má být krásné počasí a určitě se bude zase lovit

Po noční jízdě jsem si myslel, že přijde oddych,ale kluci slovenský mně zlomili ještě na odpolední jízdu. Byli tu jen 6 dní a lovili jen dva dny a tak jim něco chybělo do limitů. No prostě jsme to dnes dohnali a jedou s plnou kiláží domů..Nastoupilo mi spoustu německých soudruhů a tak to bude s fotkami složitější.

Dnes jsem měl možnost vyjet si sám a tak jsem hledal nějaké bližší okounikovište. Snad se to podařilo, ještě to musím ověřit. Mimo okouniku se na háčky věšeli i mini ostrouni. Při dlouhých driftech na hloubkách mi společnost dělali rackové.
Kluci, kteří se mnou byli na Husoyi,dnes výjezd zopakovali sami a mimo 86 cm halika přivezli i pěkné polaky a kelery. Nová parta Hradečáků přivezla hned první den dvě bedny slušných polaků.

Zdravím na Bakkan. Tak jsme doma.

Cesta v pohodě. Tak zase za rok.

Zdravím na Bakkan. Tak jsme doma. Cesta v pohodě. Tak zase za rok.

Povedlo se počasí, nachytali jste?

Odjeli o den drive,protoze nemeli kam davat ryby hihi

Dnes oddychový den. Do rozfoukaneho počasí nikdo nevyjel. Využil jsem to na uzení halika a kancelářské odložené práce. Večer se vítr začal uklidňovat a tak jsem si byl u červené tyče chytit pár polaků na zítřejší fishcake. Party vyjížděly na noc,tak doufám, že dobře nachytají.

Odjeli o den drive,protoze nemeli kam davat ryby hihi

Jj, už mi to napsal. Jsou to dravci.

Noční lovy dopadly výborně. Hradecká parta zabodovala a nachytala krásné ryby. Ráno jsem ještě vyjel na 3 hodinky s partou která dnes končila a potřebovali doplnit pár filet do beden. Krásni polaci/největší 86 cm/ jim zpříjemnili poslední lov.
Večer loučení a vítání s novými rybáři nikoliv chlebem a solí,ale čerstvými fishcake

Ahoj Petře, už se chystáme a mám dotaz, jestli už dorazily makrely.... dík

Tichá závist z Hradce. Jen aby na nás na podzim něco zbylo. Libore nejsou ty keleři na tebe malí.

Držím palce a lovu zdar.

Tak jsem doma cesta v pohodě děkujeme všem

Ahoj Petře, už se chystáme a mám dotaz, jestli už dorazily makrely…. dík

Dnes asi 20 makrel privezli kluci z Husoye ,ale zatim je jich malo

Potrebuji privezt 2 balicky z Prahy Zlicina. Prazaci a okoli  dejte vedet kdo ma moznost udelat mi tuto sluzbu

Tak to byl zase nářez. Nováčci řádili na Husoyi, Hradec okounikoval, Plzeň polakovala a kelerovala na Melsteinu a Rakušáci halibutovali. Prostě krásný den

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!