Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2022

Ahoj Bakkanaci

Odjezd se nam blizi a tak myslim,ze nastal cas zalozit vlakno na tuto sezonu.Ja mam planovany odjezd na Bakkan 25.3 a tak budu pripraven na prvni navstevniky ,kteri jsou nahlaseni uz od 1.4 2022

Pevne verim,ze tato sezona uz bude normalni a neovlyvni ji zadna dalsi vlna .

Odpovědět

Dědo 145, Peťo - super reporty, ranní káva a jistota tvých reportů je recept jak začít hezký den. Děkuji

Krásná polakovačka s benešovskou partou na Asenu. I v nejnižší vodě polaky za kapličkou braly téměř na každé nahození a velikost od 70 do 90 cm nám dávala pocítit jejich sílu a bojovnost. Krásný den a nevšední zážitky

Ahoj.

Tak dnes balení a zítra ráno odjezd na Bakkan.

Ahoj kodl1 mi tam přijdeme 16.6. děj vědět jak Hranic díky

Vichřice stále trvá a tak se některé party rozhodly ukončit pobyt dříve. Já jsem zvětšil objem výroby keleroveho salátu a užívám si trochu oddechu od rybolovu

Vichřici vystřídalo krásné počasí bez mráčku a většinu dne i bez větru. Bez driftu to na pilkry moc nebralo
Výlet s nováčky které doprovázeli i staří Bakaňáci tak byl poněkud rozpačitý. Zkusili jsme i okouniky a pár se jich k večeři podařilo chytit. Odpoledne se to trochu rozfoukalo a pár pěkných ryb se chytilo.
Dnes nastoupili staří Bakaňáci/Kodl a spol, Moraváci/a doufám, že to od zítřka pěkně rozběhnou

Ze Bakkan neni jen o rybach dokazuji fotky od Ivanky a Jirky. Da se tu videt spoustu krasnych a zajimavych veci

Bakkan je ale především o rybách
Dnešní výjezd s německými dědoušky/kua asi nejsou starší jak já/ se nesl v duchu příjemného výletu. Pouze jsme vláčili a na každé mělčině jsme chytili 2-3 polaky. Pak přišlo zlepšení a na první tsunami nad Melsteinem se to rozjelo parádně. Bedna byla plná a aktivita postupně upadala. Přejeli jsme na druhou tsunami a tam jsme chytli hejno lovících šedivaků z hloubky. Byla to paráda. Polaci okolo 80 cm předváděli svou sílu. Chtěl jsem ještě pokračovat na Asen,ale kluci už měli plné bedny a tak jsme se rozjeli do přístavu.
Kodlovci ani Moraváci nezklamali a tak je dnešní přehled bohatý. Jirka s Ivankou taky parádně zachytali.

Všichni už mají nachytáno, takže i přes to, že bylo dobré počasí, vyjížděli party v pozdějších hodinách. Pár fotek jsem dostal,ale nic vážného se neudálo. Dnešek jsem využil na přípravu další záložní lodi a navařily halibutí polévku pro celý kemp. Večer ještě krabi a zítra uzení mníci.

Treska s citronovým pepřem na másle, uzené mniky a loučení s partami. Dnes nás počasí na vodu nepustilo,ale Benn po delší době vytáhnul harmoniku a bylo veselo

Mezí ranním fučákem a večerní vichřici jsme našli okno a s německými dědoušky jsme vyrazili na Melstein. Ryby na hranách byly,ale aktivita téměř nulová. Chytili jsme pár slušných kelerů a potom jsme vyjeli na první tsunami a tam jsme se na vlačku zahojili. Polaky byly i ve slabém driftu aktivní a tak se bedny slušně plnily.

Závidím a vzpomínán na krásné zážitky s Dědou při lovu obrrrr ryb i na nezapomenutelné západy slunka.

Noční lov s moravskou partou v příjemném počasí jsme zvládli na jedničku. Další fotky budou později, protože kluci budou filetovat minimálně ještě 3 hodiny.

Dvě fotky ze včerejšího výlovu na Husoyi/a to jsem nedostal fotku 110 cm halika/a pak dnešní žně. Kodlovci už mají splněno a chytají catch and release,my se třemi loděmi na Melsteinu jsme trefili hejna kelerů a pod nimi metrové tresky. Největší měla 120 cm a další 103 a 104 cm. Kluci bagrovali kelery a já jsem zkusil halika a za 10 minut tam byl. Jenom 103 cm,ale potěší.

Příjemné počasí, pohodlné drifty, ideální podmínky na ryby,jen ryby o tom nevěděly. Těžký výjezd s Grunerovskou partou ,ale kluci se drželi a poctivě makali na Asenskych plotnách. Bylo pár pěkných ryb,ale aktivita byla minimální. Jo i takové dny jsou. Konečně jsem dostal foto halika od moravské party

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!