Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 271)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Dnes počasí nic moc,ale parta Kiprý zase super
    Keler 101 a polak 90 cm. Co k tomu dodat, prostě machři
    A Jeliman 2 se tomu smeje
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes jenom fjordy, protože moře bylo moc rozfoukane. Zítra snad bude sjízdný Asen

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 6 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes školení nováčků. Od navazování udic přes zkušební jízdy do fjordu až po první pilkrovani a nakonec jízda ve vlnách na moři. Parta Kiprý si to zase užívala na polacich.

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Dnes školení nováčků. Od navazování udic přes zkušební jízdy do fjordu až po první pilkrovani a nakonec jízda ve vlnách na moři. Parta Kiprý si to zase užívala na polacich.

Krásný polak!!!

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Výjezd na Melstein v 5 m/ s východním větru . Bohužel pilkrovani nezabíralo, mimo jednoho 8 kg halibuta. Keleři leželi pod hranami na 150 m a absolutně nejevili zájem. Prostě den bez aktivity. Pomohla jen vlacka. Polaci jsou super aktivní. Po poledni se zdvihl severní vítr a tak jsme ujížděli k přístavu. Zítra má být super počasí,tak uvidíme,co z toho bude. Vecer jeste zachrana lodi s pokazenym starterem.S temi fish cake jsem to dnes asi prehnal.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Úžasný den, krásné počasí a vláčkaři si to užili. Na Asenu dopoledne krásní polaci a pak 4 hodinová pauza. Objeli jsme celý sever Melsteinu a jenom pár ryb. Odpoledne však pod Melsteinem na jedné mělčině zase přišel sen každého norského rybáře. Všichni na lodi měli záběry a polaci 70 + litali z vody jedna radost. Jeden drift jsme protáhli do hlubší vody a prisli na vláčáky i keleři 80 +.
    Vetšině part se dařilo obdobně. Jen pilkaři nepochodili. Keleři nejsou na svých místech a je těžko je najít
    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 6 měsíci uživatelem Sim.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Super den, trošku rozfoukany,na Melstein se nedalo,ale Asen nám plně postačil. Když nebrali polaci,tak nastoupili na 20 metrové vodě keleři a umíte si představit ,co je to za souboj. Můj největší byl,jak říká Honzák, do metru. Tedy 98 cm. Na to, že kluci jsou poprvé v Norsku,tak bojovali bez problémů s polaky i 90 cm kelery.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Náročných den. Krásné počasí,drify skoro nulové, ale postupně se to lepšilo. Dnes jsme vsadili na Husoyu a vyšlo to..

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Další krásný den za námi. Výjezd na Husoyu s Pelhřimov partou jsme zvládli za 5 hodin a kluci měli na obou lodích plné bedny. Polaci 70-80 cm, keleři 80-90 cm a obecnačky naplnili bedny rychle. Všechno na vlačku v hloubkách 8- 20 m.
    Rozloučili jsme se se čtyřmi spokojenými partami a tři nové dnes nastoupily. Už se těším na fotky od Plzenaku, Jindry a slovenských zbojníků. Všichni jsou staří Bakaňáci,tak budu mít víc času na práce okolo přístavu
    Při návratu z Husoye jsme narazili na velkou skupinu tuleňů. Bylo jich nejméně 30.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Krásný letní den
    Všichni chytají jen pár hodin a úlovky jsou výborné
    Většina jen vláčí a tak se chytá nejvíce polaku,sem tam i pěkný keler či jednoskvrnka. Úžasné počasí je přímo ideální na grilovačku a dostal jsem i dost fotek z užívání místních krás.
    Já jsem využil toho, že všichni hosté jsou staří Bakaňáci a pověnoval jsem se úpravám v přístavu a zítra jedu na Hitru pro další nové Kvaerno
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Dnes kolem 100 km po moři na Hitru a zpět na Bakkan
    Přivezli jsme s Bennem další nové Kvaerno.
    Počasí bylo ještě snesitelné a tak všichni chytali o sto šest. Plzeňáci se kvůli nízké vodě nemohli ukotvit na Melsteinu a tak si piknik udělali v zálivu na vodě.
    Každý si to užívá…
    Maras
    Účastník
    (76 odpovědí)

Dedo, děkuji za úžasné reporty. Díky tobě se těším na každé nové ráno. Děláš to moc dobře!

Hanes K
    Účastník
    (14 odpovědí)

Zdravim Dedo, hlasim prijezd tuto sobotu odpoledne, uz se moc tesime!

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Včera bylo sice pěkně,ale foukalo a na moře se nedalo vyjet. Protože je v kempu většina slovenských hostí,tak se žilo hokejem. Ostatní využili den k výletům.
    Já jsem zase dokončil salatek z kelerů a vyudil jikry.
    Dnes pojedeme noční, takže zprávy budou zase až zítra večer
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Hlásím příjezd z večerního výjezdu. Husoya zase ukázala své možnosti. Na 10-30 m hloubce jsme za 3 hodinky byli plní. Keleři 70-98 cm,polaci 70-90 cm a doršáci 70-80 cm.
    Uvidíme co do rána přivezou další party.
    Ráno jedu s další partou tak rychle do postele
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...