Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2022
- Toto téma obsahuje celkem 270 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fischstar club a poslední změna proběhla před 1 rokem a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#344790 10.10.2022 v 0:47
Dva dny foukalo,tak jsme se věnovali zazimování lodí. Rozloučili jsme se s poslední slovenskou partou a po jejím odjezdu jsme se dostali navečer i na moře. Jižní hrana Melsteinenu byla plná ryb. Pilkry nám ani nepropadly mezi tisíci kelery. Za hodinu a půl jsme byli vybaveni a s houstnoucí tmou jsme se spokojeně vraceli do přístavu.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
#344870 12.10.2022 v 8:01Poslední dva dny nám zuřila vichřice. Věnovali jsme se údržbě a uskladňování lodí. Při každé příležitosti se snažíme aspoň chvíli dostat na vodu. Našli jsme 3hodinky v oku bouře a okolo Asenu jsme poškádlili polaky. Byl to fajn relax,ale opět jsme ujížděli do přístavu před prvními poryvy přicházející bouře.
#344912 12.10.2022 v 13:09Ahoj Peter. Čo všetko sa robí s motormi Yamaha do ďalšej sezóny a je na to nejaký servisák?
#344925 13.10.2022 v 22:50Ahoj Peter. Čo všetko sa robí s motormi Yamaha do ďalšej sezóny a je na to nejaký servisák?
Na zimu uz nic. Pred sezonou se meni vsechny filtry a olej v motoru a kazdy motor se napichne na pocitac, Ja kontroluji vsechny el, kontakty a zapojim GPS,ktera je na zimu odlozena. Kazdou lod projedu a zkontroluji.
Servis motoru ma na starosti Bennuv syn.
#344932 13.10.2022 v 22:54Celý den makačka na lodích a odpoledne se vítr uklidnil,tak jsme to využili na výjezd. Pěkné polaky se nám zadařily do setmění,ale po západu slunce už prakticky nic.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
#345015 14.10.2022 v 20:55Zase se nám na pár hodin podařilo vyjet na moře. Riško už měl poslední výjezd, protože zítra už se s námi loučí a užil si to parádně. Přijely mi ještě 2party a tak jsem si o pár dní prodloužil pobyt abych je seznámil s prostředím.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
#345024 15.10.2022 v 21:58Hořelo nebe nad Bakkanem. Po celodenní práci jsme využili večerního uklidnění větru a posbírali jsme klece s kraby. Potom při západu slunce jsme vyjeli k červené tyči a za chvilku jsme si chytili dva polaky.Zítra bude odpoledne možnost vyjet i na moře, takže ráno zamakáme na údržbě lodí a po obědě hurá na ryby#345045 16.10.2022 v 23:39Dnes poslední den na moři. Krásné počasí,hrana na 82 ce plná a tak loučení s Bakkanem bylo excelentní.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
#345130 22.10.2022 v 19:10Už jsem v pohodě doma a znovu na starém tel čísle
+421 904 518 418
#345134 23.10.2022 v 15:52#345212 6.11.2022 v 18:29Dedo145, nebyl by už ten receptík na fishcake a taky na sashimi z polaka ? Děkuju předem za všechny. Martin
#345211 7.11.2022 v 11:02“Večer ještě fishcake a loučení s další partou, kterou ráno nahradí nová.” Dedo145, prosim,už nás netrap a prozraď recept na FISHCAKE . Vždy, když tady zahlédnu jejich fotku,zafunguje Pavlovuv syndrom a v mé fantazii probíhají různé, někdy i hrůzné myšlenky a to i při pohledu na krásné úlovky. Omlouvám se, pokud se recept již objevil a nevšiml jsem si. Děkuji,Milan
Vydrz,dnes fouka,tak to snad stihnu.
Prosím nebyl by ten receptík na fishcake a taky na sashimi z polaka …. Díky moc. Martin
#345245 9.11.2022 v 9:01Dlouho slibovaný recept na norský fishcakePotřebujete 0,75 kg filetů bez kostí/treska jednoskvrnka,keler nebo polak/ , sůl, pepř,cibule, bramborový škrob a mléko.PostupJednu větší cibuli nakrájíme na čtvrtky a v kutru rozsekáme.Do cibule přihodíme na kostky nakrájené filety a rozmělnime cca 2 minuty.Přidáme 1 polévkovou lžíci soli a pepře,2 vrchovaté lžíce škrobu.Pustíme znovu kutr a pomalu přiléváme 2 dcl mléka.Hmotu pořádně necháme promíchat .Na panvici si necháme rozpustit máslo,vytvarujeme si z rozmixované hmoty placky a pomalu na rozpáleném másle opražíme z obou stranDobrou chuť#345246 9.11.2022 v 9:38Paráda, děkuju za všechny. Lepší než od Magdalény Dobromily …
Ještě to sashimi alá Bakkan prosím. Martin
#345251 9.11.2022 v 17:19Sashimi z čerstvého polakaZe hřbetu čerstvého polaka nakrájíme tenké plátky a zakapeme šťávou z citronu nebo limetky. Necháme v lednici odležet cca 40 min. Mezitím si připravíme směs sójové omáčky s wasabi troškou rozetřeného zázvoru. Marinované plátky z lednice zakapeme připravenou směsí a dozdobime nadrobno pokrájenou zelenou cibulkou nebo pažitkouPro milovníky ostřejších chutí můžete nechat uprostřed kopeček wasabi pasty -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2022