Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 271)
  • Autor
    Příspěvky
  • #344790
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Dva dny foukalo,tak jsme se věnovali zazimování lodí. Rozloučili jsme se s poslední slovenskou partou a po jejím odjezdu jsme se dostali navečer i na moře. Jižní hrana Melsteinenu byla plná ryb. Pilkry nám ani nepropadly mezi tisíci kelery. Za hodinu a půl jsme byli vybaveni a s houstnoucí tmou jsme se spokojeně vraceli do přístavu.

    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
    #344870
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Poslední dva dny nám zuřila vichřice. Věnovali jsme se údržbě a uskladňování lodí. Při každé příležitosti se snažíme aspoň chvíli dostat na vodu. Našli jsme 3hodinky v oku bouře a okolo Asenu jsme poškádlili polaky. Byl to fajn relax,ale opět jsme ujížděli do přístavu před prvními poryvy přicházející bouře.

    #344912
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    Ahoj Peter. Čo všetko sa robí s motormi Yamaha do ďalšej sezóny a je na to nejaký servisák?

    #344925
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Ahoj Peter. Čo všetko sa robí s motormi Yamaha do ďalšej sezóny a je na to nejaký servisák?

    Na zimu uz nic. Pred sezonou se meni vsechny filtry a olej v motoru a kazdy motor se napichne na pocitac, Ja kontroluji vsechny el, kontakty a zapojim GPS,ktera je na zimu odlozena. Kazdou lod projedu a zkontroluji.

    Servis motoru ma na starosti Bennuv syn.

    #344932
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Celý den makačka na lodích a odpoledne se vítr uklidnil,tak jsme to využili na výjezd. Pěkné polaky se nám zadařily do setmění,ale po západu slunce už prakticky nic.

    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
    #345015
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Zase se nám na pár hodin podařilo vyjet na moře. Riško už měl poslední výjezd, protože zítra už se s námi loučí a užil si to parádně. Přijely mi ještě 2party a tak jsem si o pár dní prodloužil pobyt abych je seznámil s prostředím.

    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
    #345024
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Hořelo nebe nad Bakkanem. Po celodenní práci jsme využili večerního uklidnění větru a posbírali jsme klece s kraby. Potom při západu slunce jsme vyjeli k červené tyči a za chvilku jsme si chytili dva polaky.
    Zítra bude odpoledne možnost vyjet i na moře, takže ráno zamakáme na údržbě lodí a po obědě hurá na ryby
    #345045
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Dnes poslední den na moři. Krásné počasí,hrana na 82 ce plná a tak loučení s Bakkanem bylo excelentní.

    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
    #345130
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Už jsem v pohodě doma a znovu na starém tel čísle

    +421 904 518 418

    #345134
    Raddek
    Účastník
    (30 odpovědí)

    Dnešní rozloučení s Bakkanem za luxusního počasí a bedýnkou 80cm kelerů nemohlo být lepší. Zítra odjezd a díky Benovi a Dědovi za servis a příjemný pobyt. R.

    #345212
    vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

    Dedo145, nebyl by už ten receptík na fishcake a taky na sashimi z polaka ? Děkuju předem za všechny. Martin

    #345211
    vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

    “Večer ještě fishcake a loučení s další partou, kterou ráno nahradí nová.” Dedo145, prosim,už nás netrap a prozraď recept na FISHCAKE .🙏 Vždy, když tady zahlédnu jejich fotku,zafunguje Pavlovuv syndrom a v mé fantazii probíhají různé, někdy i hrůzné myšlenky a to i při pohledu na krásné úlovky. Omlouvám se, pokud se recept již objevil a nevšiml jsem si. Děkuji,Milan

    Vydrz,dnes fouka,tak to snad stihnu.

    Prosím nebyl by ten receptík na fishcake a taky na sashimi z polaka ….  Díky moc. Martin

     

    #345245
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Dlouho slibovaný recept na norský fishcake
    Potřebujete 0,75 kg filetů bez kostí/treska jednoskvrnka,keler nebo polak/ , sůl, pepř,cibule, bramborový škrob a mléko.
    Postup
    Jednu větší cibuli nakrájíme na čtvrtky a v kutru rozsekáme.
    Do cibule přihodíme na kostky nakrájené filety a rozmělnime cca 2 minuty.
    Přidáme 1 polévkovou lžíci soli a pepře,2 vrchovaté lžíce škrobu.
    Pustíme znovu kutr a pomalu přiléváme 2 dcl mléka.
    Hmotu pořádně necháme promíchat .
    Na panvici si necháme rozpustit máslo,vytvarujeme si z rozmixované hmoty placky a pomalu na rozpáleném másle opražíme z obou stran
    Dobrou chuť

     

    #345246
    vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

    Paráda, děkuju za všechny. Lepší než od Magdalény Dobromily …

    Ještě to sashimi alá Bakkan prosím.  Martin

    #345251
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Sashimi z čerstvého polaka
    Ze hřbetu čerstvého polaka nakrájíme tenké plátky a zakapeme šťávou z citronu nebo limetky. Necháme v lednici odležet cca 40 min. Mezitím si připravíme směs sójové omáčky s wasabi troškou rozetřeného zázvoru. Marinované plátky z lednice zakapeme připravenou směsí a dozdobime nadrobno pokrájenou zelenou cibulkou nebo pažitkou
    Pro milovníky ostřejších chutí můžete nechat uprostřed kopeček wasabi pasty
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...