Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2022
- Toto téma obsahuje celkem 270 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fischstar club a poslední změna proběhla před 1 rokem a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#342936 29.7.2022 v 0:37
Konečně krásný den,rybky aktivní a rybáři taky. Dopoledne výjezd se znojemskou partou pro seznámení s bakkanskymi lovišti. Navečer jsme na dvě hodinky ještě udělali radost nejmenších vnoučatům.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 3 měsíci uživatelem Dedo145.
#342979 30.7.2022 v 0:37Dnes jsem se celý den věnoval rodinnému klanu. Dopoledne rozloučení s Bakkanem pro moje berlínská vnoučata. Těsně před odletem jsme ještě vyjeli k sádkám a radost v očích těch malých špuntů je stačilo pár makrel a krásný štítník. Odpoledne zase krátký výjezd na Husoyu se staršími sourozenci. Sice jsme vyjížděli do nízké vody,ale pár pěkných polaku a dorsu se povedlo. Třešnička na dortu byl 80 cm halibut,se kterým Vilko bojoval na vlačáku od začátku až do konce.Lovec halibuta se podle zvyku musel vykoupat v ve studene vode,ale podle vseho mu to nedelalo zadne problemy a podporili ho i dalsi.Večer ještě krabí hostina a zítra nás snad čeká stejně krásný den#343002 30.7.2022 v 23:13#343004 31.7.2022 v 8:23Děkuji za odkaz. Spousta receptů, až se z toho ponožky rolují… A aspoň se diskuze odlehčila…
#343047 2.8.2022 v 0:30Včera jen ranní lov, protože na oběd se to zase rozfoukalo a rozpršelo. Kluci znojemský dali pár okouniku a ostatní ani nevyjeli, protože pozdě vstávali. Dnes se navečer počasí zlepšilo a tak jsme vyjeli s Lindou a vnukem Liamem na jejich první jízdu do fjordu. Nejstarší dcera Lucka už jezdí jako starý norek a tak jsme si to parádně užívali. Liam chytil svou první norskou rybu v životě a mimo makrel a malých doršů dostal i pěknou jednoskvrnku.Zítra počasí aspoň na chvilku snad vydrží a možná se dostaneme na HusoyuJo a tu krasnou nafukovaci kytku jsem dostal od Holandanu za halibuti polevku.#343064 2.8.2022 v 23:58Jen krátký výlet na Husoyu,potom začal zase fučák. Liam se během pár minut naučil filetovat.Moravaci dnes slušně zabrali ve fjordu a nejlíp dopadli Holanďané, kteří si přivstali a na Husoyi to pěkně roztočili.- Odpověď byla upravena před 2 roky a 3 měsíci uživatelem Sim.
#343114 4.8.2022 v 0:35Po delší době se aspoň odpoledne dalo vyjet na Melsteinen. Ryby braly jako o závod a to co nám počasí odepřelo v uplynulých dnech,to jsme si dnes úplně vynahradili.Kluci z Moravy vsadili na Koet fjord a taky jim to vyšlo.Na Melsteinen bych s radostí vydržel i déle,ale přišel telefonát, že Holanďané mají problémy na Asenu. Prostě jim došel benzín a nestihli se zakotvit. Proud je vynesl až na opuštěný ostrov a při klesajícím odlivu zůstali viset na skále. Podařilo se mi loď stáhnout ze skály a po napumpování benzínu spokojeně odjeli.Krabovačka byla dnes taky perfektní a tak máme krásný a úspěšný den za sebou.#343132 4.8.2022 v 20:16V dnešním upršeném dni jsme si našli okno a udělali krátký výjezd na rozloučenou s poslední částí mojí rodiny. Hrany Melsteinenu vaří rybami. Použili jsme vláčecí pruty s jigy 60 g a kopyta 10 cm, tím jsme vymazali malé kelery a zabíraly kousky od 50 do 80 cm. Liam s Lindou si tak užili krásné odpoledne před zítřejším odletem. Rozloučili jsme se se dvěma partami a po večerní grilovačce jdu zalehnout, protože ve dvě ráno vezu rodinku na letiště
#343150 8.8.2022 v 0:11Konečně se vycasilo a tak jsme se s novými partami konečně dostali na vodu. Tak jak to před větrnými dny skončilo,tak to teď znovu začalo. Obrovské množství ryb a aktivita nadprůměrná. Za 3,5 hodinky jsme odjížděli s plnými bednami keleru a doršů.Večer jsem ještě vyjel na krabiky a zjistil jsem, že přesně v deset hodin zapadá slunce. Takže se nám už v noci stmívá a dnes je vidět i slabší polární záři.#343165 9.8.2022 v 0:14Straaašně dlouhý den. Ráno výjezd na kelery s moravskou partou/ fotky nedodali/ a odpoledne s Holandskou dvojicí na polaky. Krásný večer,drift téměř nulový,ale krásní polaci/75+/ nám zpřijemnili prožitek na moři bez vln. Zítra spíme, protože zase přijde kuca paca , déšť a vítr
#343181 10.8.2022 v 0:29Upršený den a tak jsem se věnoval uzení makrel,lovu krabů, výrobě rybího salatu. Večer se na chvíli vyčasilo a tak jsme vyjeli na polaky. Aktivita ryb byla na nule,ale přece jen pár pěkných kousků jsme z vody dostali. Tak čerstvé sashimi asi ještě nikdo nejedl. Hodinu po ulovení už byla ryba na talíři
#343184 10.8.2022 v 10:59Možná jsi to už někam dával, ale nebyl by prosím recept na to sashimi ? Vypadá to moc lákavě … Díky předem
#343186 10.8.2022 v 20:14ahojky , už vám tam konečně rostou houby? Dříve touhle dobou jste již posílali hafo fotek…
#343189 11.8.2022 v 7:57Ahoooj Dedo. Pozdravuj prosim kluky od Pastvinske prehrady…Romana a syna Radka. Neco je tam nauc:-) Diky a at se vam vsem dari. Zdravi Pavel.:-)
#343334 12.8.2022 v 23:23Po pár dnech hnusného počasí se opět vyjasnilo. Po sashimi a salatu z keleru se dnes solily makrelky. Všechny lodě dnes vyjely a ryby braly náramně. Kemp je úplně plný a čekají nás další krásné letní dny
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2022