Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2019

Zdravím.

Kdo jede v roce 2019 na Bakkan

Odpovědět

Nevim kdo ho presne chytil, ale velka gratulace!!! 🤪🤪🤪

Dědo to až si přečte Honzák tak ho klepne. Včera mi ukazoval v garáži , co všechno pořídil, aby chytil metrovýho poláčka a já si tam připadal ,jak v nově otevřeném krámě s rybařinou. Ještě si měl napsat, že ho chytil na splávek a na kolínko. 😀

Zoku ale uznej , že některé nástrahy co mám v garáži jsou přímo skvosty :-)

neboj za chvilku je na Bakkanu spolu vyzkoušíme.

Ještě jednou Velká Gratulace lovci

Honzáku nebud zagorka a pochlub se

Honzáku nebud zagorka a pochlub se

No nevím nevím zda jsem můžu vložit fotečky :-) :-) , aby vás z toho tady nekleplo :-) ba ne jak půjdu do garáže tak udělám pár foteček a dám je sem.

Vybal to na nás :)

To seš v té garáži nějak dlouho, neusnul jsi tam?

Fotka new nastrah

Honzáku krásné. Vypadá to jako smáčci, to bude fungovat. To lije Mira sta?

🤪🤪

Honzáku krásné. Vypadá to jako smáčci, to bude fungovat. To lije Mira sta?

nene muj kamarad z nemecka. Fotka je fotka, ale kdyz ji drzis v ruce tak je to proste nadhera

Honzo, tak to je úžasné. Mám lecos, ale toto ne. Držím Ti palce, ať se Ti daří. Ono to je stejně, bohužel, hodně o štěstí a náhodě.

Honzo, tak to je úžasné. Mám lecos, ale toto ne. Držím Ti palce, ať se Ti daří. Ono to je stejně, bohužel, hodně o štěstí a náhodě.

To maš 100% pravdu, ale když jsem viděl tu nádheru tak jsem prostě neodolal a pár jsem jich koupil. Neboj dám vám vědět jak budou nebo nebudou účiné.

Posledni letosni jizda s Hradecaky se nakonec vydarila.Kluci si dochytali pekne kelirky a vecer prislo louceni.Rano odjizdi domu,tak jim preji stastnou cestu a pozdravuji Zbyskovu Janicku ktera udelala neprekonatelne spanelske ptacky.

Marianky mi zaspaly pred prichodem z pristavu a tak fotky snad zitra.Vsichni ostatni se dnes museli trochu uskromnit po vcerejsim super lovu,protoze aktivita ryb byla minimalni

Nemecky dedousek na prvni nahozeni po prijezdu na Melstein chytil kelera,ktereho pri foceni nemohl ani unest,Cernajovci zazili posledni den lovu jako ten spravny norsky sen.Trefili hejno keleru a bylo to rozlouceni jak se patri.Ostatnim se moc nedarilo a polaci taky moc nekousali,

Zitra mne ceka velke stridani a prijedou rybari jak se patri a verim,ze si uzijeme krasne fotky

Dnes jsem vydaval lode az do 18,00 hod. V osmicce vetru vyjeli jen Svedove a Plzenaci.Ostatni si uzivali ve 20 stupnovem horku oddych po dlouhe ceste.Plzenaci privezli plny stul polaku a keleru ,ale tvrdili,ze ryba neni aktivni a bylo ji treba hledat,Zitra nam slibuji lepsi pocasi a je jiste,ze Jindrova parta,Milova parta,Lindina parta,Kubova parta ,Marianky a vsichni ostatni nas zasobi krasnymi fotkami

• Téma ‚Bakkan Wahl 2019’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!