Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 357 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 358)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Benn se stará o vylepšení ubytování a já už mám přístav pripraven na sezónu.Takze nám uz zůstal čas na lov a pripravu chutne vecere.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes byl v Norsku svatecni den a tak jsme si dali také oddech a vyrazili na ryby.Konecne po zmene počasí začaly rybky kousat.Mezi miliony salátových keleru se našly i metrovky

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Jak?? že nejsi Bakkaňák???  My jezdme od roku 2010 vždy na Torfridu a nikdo nezapochyboval, že bychom nebyli. Kdo sem zatahuje takovéto rozbroje??  🙂

My byli vždy na Torfridě spokojeni, tenkrát dělal správce sám Ben, ten s úsměvem na tváři ukázal na moře se slovy “ryby jsou tu všude”, pár lovných  míst nám tehdy ukázali chlapi z Hamburku, kteří jezdili na chatu Alrid, také nás naučili sebrat odvahu a vyrazit až na otevřené moře, třeba Melstein a za ta léta jsme si další lovná místa našli sami. Problém těchto stránek je, že si každý své lovné body nějak pojmenuje, (každý jinak), takže není srovnání, kdy kdo a kde byl úspěšný a kde ne.

Co sleduju tyto stránky, tak Bakkan byl vždy oblíbeným kempem. Příchodem Petra Dedo 145 to ještě gradovalo, takže není se co divit, že nestíhá.

My jezdíme na přívlač před sádkama, drift nás bere od sádek směrem k větrníkům, 20g stříbrný pilkřík vždy vedl.

Pěkné ryby chytáme za zeleným ostrůvkem Gjesingen  vpravo od kanálu Asenliea na hranách směrem k Asenu až na konec Melsteina. Když to nejde a blíží se konec pobytu, tak jistota je vlevo od kanálu Asenleia u Melsteinu je tam spousta podmořských skal v hloubce 20-40 m tam jsou hejna kelerů vždy.

Step

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 7 měsíci uživatelem Step.
    dd66
    Účastník
    (19 odpovědí)

Na Bakkanu jsem byl jednou a stačilo.Už nikdy více.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Na Bakkanu jsem byl jednou a stačilo.Už nikdy více.

Mohu se zeptat proč už nikdy více?

Sniza
    Účastník
    (31 odpovědí)

Pro dd66:

Také by mě zajímalo, proč “už nikdy více”…My tam byli v loňském roce a už se těšíme na letošní termín jako malí kluci. To těšení bude ještě dlouhé, protože to máme až za 120…

Jindřich Tischer
    Účastník
    (15 odpovědí)

Taky nechápu již tam jedu po 17 a vždy spokojenost. Za 28 🦈

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak se nam to pěkně rozjíždí.Nemci  mají tři dny před koncem nachytano ,Litevci za dva dny lovu odjíždí s plnými  bednami a Mareček si pred odletem chytil poslední jarní tresku.Zitra ho odvazim na letiste.

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 7 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pracovní Velikonoce mám už .za sebou. Mareček uz je doma a já tu mam partu z K.V a na Torfridde prijeli Hornasovci . Mimo dvou kocicek a pekneho Pollaka zatím nic moc ,ale snad se to dnes zlepsi

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Pracovní Velikonoce mám už .za sebou. Mareček uz je doma a já tu mam partu z K.V a na Torfridde prijeli Hornasovci . Mimo dvou kocicek a pekneho Pollaka zatím nic moc ,ale snad se to dnes zlepsi

kam na ty kočky jezdí?? Vím že za triangl doprava, ale 🤪🤪🤪🤪🤪💋

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kočky se chytily hned vpravo od pristavu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pocasi nádherné, moře jako rybník a ryby o tom vůbec neví.Nebyt milionů salátových keleru/50-60cm/ tak by to bylo spatny.Jsou jen na Melsteinu a u brehu se ryby tezko hledají.Mezi kelery se chyti sem tam i nejaka slusna treska.Zkousel jsem i hloubky,ale i tam je aktivita velmi slaba.

Zatím si aspon dopřáváme dobře vecere primo v přístavu a doufám,že po dnešním a zitrejsim fucaku/10-11m/s/ se zase rybám vrati apetit.

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 7 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zatim to na ryby moc nevypada.Dnes cely den osmicka a zitra az jedenactka vitr.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Stále fouká,minimalne  osmička a vice.Da se jezdit jen u břehu .Přesto kluci z KV nachytali a vitezem tricka se stal kapitak lodě s treskou 105cm.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

V dubnu jsem jezdil na Bakkan nejraději. Trochu retro 2002.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 358)

Téma ‚Bakkan Wahl 2019’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...