Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2019
- Toto téma obsahuje celkem 357 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#311777 13.7.2019 v 10:00
Vsichni maji nachytano a tak se ted snazi jeste o nejaky zazitek a zkouseji haliky nebo nejakou jinou peknou rybu.Mam zpravy z more,ze i svedsti halibutaci uz konecne uspeli po prvnim nezdaru,kdy jim to vzala nezastavitelna ryba,ktera se po 100m jizdy utrhla.Nemci jeste na doplneni jsou na okounicich a ja si vyjedu zase hladat mnikoviste aby Honzakovci prekonali Mirova obrlenga ze Smoly.
#311788 13.7.2019 v 14:51#311809 13.7.2019 v 15:01#311823 13.7.2019 v 22:08Diky Jakabovi a Rostovi za pomoc s reporty.Dnes kluci konci a uz ani nechytali, jen chyt a pust,protoze uz jsou plni.
Na trikrat se mi rano podarilo upect rohliky,protoze vzdy mi prisel telefonat a bylo to v troube.
Kluci halibutacki dnes konecne dostali 10 kg mimino halibuta,ale mail od nich se nekde mezi Svedskem,Ceskem a Norskem ztratil.
Zkousel jsem hloubky,ale mimo par brosem,macek a okolo plovoucich velryb jsem nenerazil na nic zvlastniho.
#311841 14.7.2019 v 9:08#311886 15.7.2019 v 9:11Jako obvykle pres prazdniny je u nas okurkova sezona.Nemecke rodinky pospavaji do 10 hodin,na obed si vyjedou chytit par makrel nebo salatovek na gril nebo do udirny.Mam tu jen jednu ceskou partu,ktera poprve vyjela dnes v noci a uvidim po obede az se vyspi,jestli i neco nafotili.
Benn mi odjel na par dni na rodinnou navstevu,takze i ja jsem vice limitovany a travim delsi dobu na brehu nez na mori.Pocasi je vicemene idealni,ale rybari se malo.Timpadem mam dost casu abych si udelal udrzbu vystroje a rekl bych docela zaslouzenou.Takze cisteni a promazani navijaku je ted muj konicek.Jeste pak vecer na kraby a zitra vyroba cca 5 kg salatu abych byl pripraveny na prijezd Honzaka ,Zoka, Miry a dalsich skvelych rybaru z CZ a SK.
Mozna se ted chvili odmlcim,protoze grilovacky a party nasich zapadnich sousedu asi neni to prave orechove co bych mohl zverejnovat.Snad se aktivneji zapoji aspon ceska parta relativne mladych ,ale zkusenych rybaru z Cernosic.
#311922 15.7.2019 v 20:19Jako obvykle pres prazdniny je u nas okurkova sezona.Nemecke rodinky pospavaji do 10 hodin,na obed si vyjedou chytit par makrel nebo salatovek na gril nebo do udirny.Mam tu jen jednu ceskou partu,ktera poprve vyjela dnes v noci a uvidim po obede az se vyspi,jestli i neco nafotili. Benn mi odjel na par dni na rodinnou navstevu,takze i ja jsem vice limitovany a travim delsi dobu na brehu nez na mori.Pocasi je vicemene idealni,ale rybari se malo.Timpadem mam dost casu abych si udelal udrzbu vystroje a rekl bych docela zaslouzenou.Takze cisteni a promazani navijaku je ted muj konicek.Jeste pak vecer na kraby a zitra vyroba cca 5 kg salatu abych byl pripraveny na prijezd Honzaka ,Zoka, Miry a dalsich skvelych rybaru z CZ a SK. Mozna se ted chvili odmlcim,protoze grilovacky a party nasich zapadnich sousedu asi neni to prave orechove co bych mohl zverejnovat.Snad se aktivneji zapoji aspon ceska parta relativne mladych ,ale zkusenych rybaru z Cernosic.
Dedy ten salát Mi chybí
#311944 16.7.2019 v 9:51Vrátili sme sa v poriadku, cesta bez kontrol a po ceste sme sa zastavili ešte na krásnej vyhliadke vo Švédsku.
Vďaka aj Petrovi/Dedo145/ za príjemne prežitú dovolenku.
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 4 měsíci uživatelem JAKABO.
#311948 16.7.2019 v 9:55#311993 16.7.2019 v 22:59Uzivam si trochu volnejsiho casu.Dokonce se dostalo i na vanocni veceri.Mezitim jsem rozdal celemu kempu dve varky krabu a s nasima klukama jsme vcera ukazali Svedum a Nemcum neco z nasi lidove kultury.Na ryby se vybrali jen halibutaci a nemecka rodinka,ktera uz zitra konci.Privezli si jeste par okouniku na doplneni bedny a halibutakum zatim na nastrahy skacou jen dorse a kelery.
Jeste se musim nasim klukum omluvit,ze jsem je prestehoval z Cernovic do Cernosic.Ale vcera jsme si to pri dobre slivovicce upresnili.
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 4 měsíci uživatelem Dedo145.
#312020 17.7.2019 v 22:41Jako obvykle pres prazdniny je u nas okurkova sezona.Nemecke rodinky pospavaji do 10 hodin,na obed si vyjedou chytit par makrel nebo salatovek na gril nebo do udirny.Mam tu jen jednu ceskou partu,ktera poprve vyjela dnes v noci a uvidim po obede az se vyspi,jestli i neco nafotili. Benn mi odjel na par dni na rodinnou navstevu,takze i ja jsem vice limitovany a travim delsi dobu na brehu nez na mori.Pocasi je vicemene idealni,ale rybari se malo.Timpadem mam dost casu abych si udelal udrzbu vystroje a rekl bych docela zaslouzenou.Takze cisteni a promazani navijaku je ted muj konicek.Jeste pak vecer na kraby a zitra vyroba cca 5 kg salatu abych byl pripraveny na prijezd Honzaka ,Zoka, Miry a dalsich skvelych rybaru z CZ a SK. Mozna se ted chvili odmlcim,protoze grilovacky a party nasich zapadnich sousedu asi neni to prave orechove co bych mohl zverejnovat.Snad se aktivneji zapoji aspon ceska parta relativne mladych ,ale zkusenych rybaru z Cernosic.
Po přečtení příspěvku jsem utřel slinu a velké těšení nabralo na intenzitě. Ještě dva dny a vyrážíme na cestu.
#312059 18.7.2019 v 20:41#312096 19.7.2019 v 13:21Na to, že do 31.8. jde o hájeného živočicha, se toho němečtí lovci opravdu nebojí.
#312099 19.7.2019 v 14:22Na to, že do 31.8. jde o hájeného živočicha, se toho němečtí lovci opravdu nebojí.
jaky zivocich je hajeny??
#312103 19.7.2019 v 14:40V různých vláknech se tu minimálně od loňska, možná i déle opakuje informace o hájení okouníka od 1.6. do 31.8.
-
AutorPříspěvky
Téma ‚Bakkan Wahl 2019’ nepřijímá nové odpovědi.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2019