Zdravím.
Kdo jede v roce 2019 na Bakkan
Zdravím rybáře na Bakkanu a přikládám obrázek mého úlovku, treska 124 cm a 16 kg ,uloveno zde. Miloš
Odpovědět
Nemáš lepší fotku v ruce? Tady není poznat, jak je velká.
Odpovědět
Dnes sme pri 3m/s rozdelili lode na prívlač na polaky a ja som sa vydal až na Melstein. Polakov sa chytilo asi 12 kusov a pekné 72-86cm a naj. chytil Candat-Rosťa.
Nám sa podarilo asi 10 kelerov 70-80cm a veľa malých 50cm pustených. Nadšenie nováčikov sa dá krájať.
Nedaria sa nám tresky obyčajné, ale po porade s Petrom/Dedo145/ to zajtra doriešime.
Odpovědět
Nemáš lepší fotku v ruce? Tady není poznat, jak je velká.
Proto jsme ani fotku nezverejnovali,protoze se to proste nedalo.Oni si kluci neudelali ani jeden dokument.Ale rybu jsem osobne premeril a je to tak 124 cm.
Odpovědět
Dalsi nocni vylet mam za sebou.Polakovacka se dvema nemeckyma partama starousku zacala na Asenu asi v pul osme vecer.Po rozfoukanem dnu se vitr uklidnil,ale vlny zustaly zvecera dost velke,hlavne na severni strane.Kupodivu vsak byl takrka nulovy drift,tak jsme po trech hodinach s pul bednou polaku na kazde lodi Asen opustili a vyjeli 4 km na sever na Melsteinske polakoviste.Tam jsem od jednoho z ucastniku vypravy dostal pozadavek na odvoz domu,tak jsem jednu lod nechal na 14m kopci a odvezl starouska do pristavu.
Hned jsem se vratil a kluci byli se dvema rybkami uz rozhodnuti skoncit take.Ukecal jsem je jeste na jedno misto a pak jsem je nemohl dostat domu vubec.
Pri kazdem driftu 3-4 ryby a tato nadhera trvala vice jak 3 hodiny. Opet jsem si zazil sen kazdeho rybare a v pet hodin rano se to pomalicku skoncilo.S plnymi bednami se dedousci jeste nikdy domu nevraceli.
Horsi to bude s fotkami,protoze kluci filetovali az do 10 hodin a kdyz jsem ja vstaval,tak oni sli do postele.Vecer jsem se zase zdrzel dokoncovanim opravy na Sharkovi a kdyz jsem se pred dvomi hodinkami vratil do kempu tak uz zase spali.
Snad to zitra nejak napravim protoze jedu s dalsi nemeckou partou ,tentokrat pres den a na kelery a mozna i nejakou tresku
Diky Jakabovi mam aspon nejake zastoupeni
Odpovědět
A jaké ryby chytáme. Keď ich vytiahneme z vody,tak vyvaľujú očiská na tú partu na lodi.
Odpovědět
Valíme loďou po mori a zrazu z ničoho nič ,kde sa vzal,tu sa vzal, morský vlk na loďke a sám chytal ryby.Práve vtedy mal krásny záber a chytil rybu a bol neskutočne nadšený. Stihol som to nafoťiť.
Odpovědět
Valíme loďou po mori a zrazu z ničoho nič ,kde sa vzal,tu sa vzal, morský vlk na loďke a sám chytal ryby.Práve vtedy mal krásny záber a chytil rybu a bol neskutočne nadšený. Stihol som to nafoťiť.
Diky za fotky Jakabo.Stalo se pri mnickovani s nemeckymi dedousky tesne pod Honzakovou 11-kou
Odpovědět
Konecne se dalo uz dva dny po sobe jezdit.Dve nemecke lode mne nasledovaly na keleroviste pod Melsteinem.Dopoledne jsme jich par chytili,ale pak se zavrela voda a tak jsme jeli trochu zamnickovat.Lengy jen do metru,ale pri vyjezdu z hrany jsem jeste jednou klepnul o dno a konecne jsem si doplnil do sbirky dasika.
Protoze se kelery neobjevily ani odpoledne,tak jsme sjeli na 47-ku a mezi hejny malych kelirku se podarily dve metrovky.
Zitra zase trochu foukne,ale pak by se to melo zlepsit
Odpovědět
Dědo teď už se to bude jenom zlepšovat, protože za necelých dvanáct dní jsme tam . 😁
Odpovědět
Svetelné podmienky na lov v noci sú ešte dobré a niečo sme nachytali aj my.Láďo aj s Jardom si chytili pekné kúsky a ja som musel foťiť.
Odpovědět
Krasne prozity klidny den na Bakkanu.Jakabovci rano na Asenu ulovili par krasnych polaku/2x 90 cm/ nez je vyhnal vitr.
Ja jsem se venoval pozitkum a vyudil dve udirny makrel a navecer pripravil pro nase hosty dobrotky z krabu.
Nemecti dedousci ani nevyjeli a svedsti halibutaci jsou zatim bez bodu.
Odpovědět
Včera řádil kolega, dnes já :-). Vyjížďka na Asen se vydařila na jedničku. Čekal mně tam Poláče 91 cm. Ryb dnes bylo víc než dost a vše to doplnilo krásné počasí. Metrovka se letos nekonala, tak snad na přesrok :-). Limit doplněn. Kluci na druhé lodi nachytali Kelery. Zítra poslední den, tak si ho ještě užijeme v plné parádě.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...