Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 357 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 358)
  • Autor
    proch
    Účastník
    (14 odpovědí)

Zdravím partu Dědy Zdeny. Přeju dobrý počasí a hodně metrovek. Dejte sem nějakou fotku a report, jak vám to jde. Pepa Procházka.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak dnes to byl fofr. Fotky dam az zitra,protoze uz ani nevidim na obrazovku

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vcera jsem vyrazil s Dedovou Zdenovou partou na polaky do pekne rozhoupaneho more.Bohuzel hned po prijezdu na Asen se mi ozvali kluci z Melsteinu,ze jim nejde nastartovat lod a tak jsem mazal za nimi.Odtahnul jsem je do pristavu,vymenil lod a jel jsem rychle zpatky za Dedou.Neco se jim podarilo nachytat,ale ryby moc nebraly a spis to byly jednotlive zabery,nez nejaky masakr.

Dobre pochodili kluci z Trince a ostatni lode vozily podprumerne ulovky,jako by se ryby pripravovaly na dvoudenni bourku.

V noci jsem jeste pomahal Rakusakum s makrelami kterych privezli z Valsfordu plnou bednu.

Dnesek je ufoukany,10-13m/s ale vsichni radi ve Valsfjordu a masakruji obrovska hejna makrel ze brehu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Uz 2 dny bez lodi.Jeste stesti ze v tomto uprsenem a rozfoukanem pocasi se makrely ukazuji ve Valsfjordu.Chvilemi to tam vypada jak na rybarskych zavodech.Dnes uz jich tolik nebylo,ale co nam jineho zbyva

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nocni makrelovacka a dnesni vlacka vysla na jednicku.Kluci od Trince pekne zabrali a Mamka Janka ukazala svym synkum jak se chytaji velke ryby.

Hure dopadli pilkrari,ale snad to zitra navecer,kdyz se uklidni vitr ,nejak napravime.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po celodennim odpocinku a makrelovani ted vyrazime na nocni vodu .Trochu se nam to uklidnilo,ale rano znovu vitr.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nocni vyjezd zacal po 22. hodine a postupne jsme se vraceli az do 8.hodiny rano.Jizda to byla vydarena a vsichni privezli plne bedny.Posledni moznost doplnit limity po tomto rozfoukanem tydnu tedy vsichni odjizdejici vyuzili naplno.Trochu utrpela kvalita fotek kvuli drobnemu desti a spatnym svetelnym podminkam,ale pro zdokumentovani to snad staci.

Dnes jsme se taky s nocnimi jezdci rozloucili a zitra uz budou na ceste.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes jen velke stridani,vydavani lodi a hospodarsky den.Na rybach byly jen dve lode starousku z Nemecka a privezli si par makrel a nejake mensi polaky a kelery.

Jakabo zacal dnes taky a kluci na obou lodich privezli kazdy dve bedny keleru 0d 50 do 70 cm.Nez jsem dokoncil uklid pristavu,tak mi zaspali a k fotkam jsem se nedostal.

Zitra dopoledne dest a 7-8 m/s vitr.Uklidnit se to ma az navecer,tak uvidime

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Zdar Norci. Tak sme dorazili na Bakkan. Po ceste sme mali kontrolu na colnici Švédsko-Nórsko,auto pozreli len zbežne,ale pasy kontrolovali dôkladne. Najlepšia cena nafty je 60km  pred Oslom.

Po ceste zastávka na peknej vyhliadke pri diaľnici.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Po ceste sme mali prestávku aj na odpočivadle so zvlášnosťou. Pri zemných prácach vykopali kostru veľryby,ktorá je tam aj vystavená.Všetky informácie sú k tomu na stenách.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

A ešte pre info . Ford Transit+6          Puttgarden-Rogbi + Helsingor- Helsinborg cena 145.-EUR

Puttgardem-Rogbi + Oresunský most  cena 150.-EUR

Oresunský most pre mňa veľké sklamanie- žiadna vyhliadka, vysoká cena.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Prvý výlet na more nám moc nevyšiel,doviezli sme asi 6 rýb. Druhý už sme natrafili na kelerov a bol to boj. Najväčší mal 84cm. Nový kamarát v partii si chytil žraloka a nadšenie sa dalo krájať. Spokojný rybár,tak to má byť.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Dnes naša loď si vyšla na makrely,ktoré sme nachystali pre Petra na údenie. Druhá loď je ešte na Melsteine ,tak nevie,,čo chytajú.Je tam s nimi aj Peter a ešte s Nemcami.

V závetrí pri továrni sa nám darilo a boli to samé hovadsky veľké ryby.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Když chceš velké ryby, musíš na otevřené moře. V závětří u břehu, žádné velké ryby nenachytáš.

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Zdravím po šťastném návratu domů Dědy CVL (Petě,(145)) a všehny přátele Bakkanu a Norského rybolovu.Včera odpoledne jsme  v pohodě dojeli domů.Po cestě žádné problémy jen s častým deštěm,který i stěrače nebraly.Všem co právě rybaří i těm co teprve pojedou přeji lepší počasí,než jsme měli my,denně déšť avítr až 11,na vodě jen 3dny,3xna makrelách ze břehu ve fjordu.Přesto limit splněn,na lodích žádná vzpoura.Podrobnosti večer.  Z.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 358)

Téma ‚Bakkan Wahl 2019’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...