Hasvik, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2019

Zdravím.

Kdo jede v roce 2019 na Bakkan

Odpovědět

Jeeeee nekdo uz mi zalozil vlakno a to jsme jeste neskoncili rok.

Dik Peto

Jsem zvědavej kdo jede v roce 2019 na Bakkan

Jsem zvědavej kdo jede v roce 2019 na Bakkan

Ja😀😀

ahoj všichni

hlásím že mám rezervaci termínu 30.6 - 9.7 chata Stabburet, bohužel se nám rozpadla parta (za vším hledej ženu)

nabízím tedy 4 místa, v případě zájmu pište na sz a domluvíme se:)

dávám tuto nabídku schválně nejdříve sem a podle zájmu ji následně zveřejním ve volných místech

Petr Hrablo

Pozdrav všem Bakkaňákům a s přáním všeho dobrého,hlavně zdraví, pohodu,štěstí a mnoho rybářských zážitků v roce 2019 přejí kluci Od Macochy.Termín 28.4.-8.5.2019 už se těšíme.

Vsem bakkanakum a vsem kamaradum z RN preji stastny a vesely rok 2019 a uz se tesim na vas vsechny .

Vsem bakkanakum a vsem kamaradum z RN preji stastny a vesely rok 2019 a uz se tesim na vas vsechny .
Dedy  i Tobě přeji hlavně zdraví a štěstí a klid dobré zákazníky přeje Jirka

Peter/Dedo145/ veľa zdravia a rybárskych úspechov v Novom Roku. Budeme na Elephante s Candat-Rosťou a s kamarátmi z Čiech a Moravy od 5.7. - 14.7. 2019

Ahoj ,Peter - Dedo145 a všichni Bakaňáci, vše nejlepší do nového roku, Pollaka,Kelera,Obecňačku,Vlkouše,Halibuta atd. vše 100+.Přeje Tomáš od Mar. Lázní. Jedeme jako každý rok v květnu. Letos 13 až 23. do chaty Mormorstua, v počtu šesti natěšených rybářů.

Ahoj, zdravím všechny Bakaňáky, Louňáci 2. - 11.5. Drengstua a už se moc těšíme.

Zdravím všechny Bakaňáky...přeji všem v tomto roce hodně krásných velkých ryb hodně štěstí a hlavně zdraví...letos jedem na Bakkan na konci dubna a začátkem května...zatím jsme jezdili jen v létě...ryb bylo vždycky dost...snad jaro nezklame...Už je to skoro za pár :-):-)

Zdravíme s Rejžákem DEDO 145 a všechny bakaňáky :) : )!! Koukněte na videjko, jak jsme s DEDO tahaly kraby z klece před 1,5 rokem. Ta jeho 60.tka nám dala pěkně zabrat, hned po příjezdu vodka-vodečka a pěkně na mol a druhej den na vodu, ještě večer jsem blil :D Tady ta vyjížďka mě moc dobře neudělala :)

https://youtu.be/ZlDyyV69jFo

Dobrý večer. Rád bych se zeptat někoho Bakkanu znalého na chatu Torfride. Našel jsem několik příspěvků z minulosti (2012-2015), ve kterých si autoři stěžovali na vybavení chaty (nefunkční mrazák, plíseň ve sprchovém koutě apod ) a problematický vjezd do kotviště za odlivu.  Najde se někdo ochotný podělit se o své zkušenosti z uplynulých dejme tomu dvou let?

Děkuji.

Honza

Pro JanaS.

Loni jsme byli ubytovaní na Bakkanu v chatě Jomfruburet a vše bylo O.K. Myslím tím čistotu v chtě, vybavení v kuchyni, mrazáky atd. Vyskytne-li se nějaký zádrhel, stačí se obrátit na delegáta Dědo 145, který vše ihned řeší ke spokojenosti všech. S tím vjezdem do kotviště to také není tak hrozné. Dědo ti vysvětlí, na co si dávat pozor a když budeš respektovat jeho pokyny, rád se tam budeš chtít podívat i příští rok. Jako já s celou partou. Jedeme tam opět letos v srpnu.

Ahoj Jirka

1 2 3 4 5 6 24
  • Téma ‚Bakkan Wahl 2019’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!