ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.
ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.
Zdravím na Bakkan. Už se nám to pěkně krátí, dnes za 54. Mám dotaz, není někdo nebo nechystá se v nejbližší době na Torfride? Jak to tam dnes vypadá, my tam byli naposledy před 2 rokama. Je v kuchyni ještě ten toustovač, co jsme tam onehdá nechali? Dík za jakékoliv zprávy.
Na Torfride je momentalne ceska parta,o toustovaci nevim .
Odpovědět
Kluci Uralski stale jedou,kluci Moravsky dali zivot malemu halikovi a more se jim odmenilo dvaceti polacky.Ja jsem si popasal 40cm kelera a slupla mi ho 90cm treska.
Odpovědět
Vkládám do vlákna Bakkan, páč jsem byl upozorněn, že to sem patří : ) :) DEDO v září dáme repete, ZOOM, nezastavíš! Zdraví Tomas & Rejža
https://youtu.be/oneW6zt9iNU
Odpovědět
Zdravím na Bakkan. Už se nám to pěkně krátí, dnes za 54. Mám dotaz, není někdo nebo nechystá se v nejbližší době na Torfride? Jak to tam dnes vypadá, my tam byli naposledy před 2 rokama. Je v kuchyni ještě ten toustovač, co jsme tam onehdá nechali? Dík za jakékoliv zprávy.
Ahoj. Také tam jedeme po dvou letech, tak dám vědět. Nástup máme v sobotu 12/05/2018. Škoda, že majitel moc neinvestuje :DDD, třeba nový sporák by se hodil :DDDD
Odpovědět
Zdravím z Bakkanu. Včerejší odpolední výlet na Kopparen. Vrchol zdolán ale foto nebylo žádné.Na vrcholu řádila Norská armáda.Tak jen foto okolní krajiny bez foto Bakkanu z Kopparenu. Večerní výjezd se povedl. Polaci začali docela kousat.Brali nám na mělčinách do 15 metrů.
Odpovědět
Vkládám do vlákna Bakkan, páč jsem byl upozorněn, že to sem patří : )DEDO v září dáme repete, ZOOM, nezastavíš! Zdraví Tomas & Rejža
Ahoj Tome, velmi inspirativni video. Je videt ze si to uzivate. Ja jedu na Bakkan se synkem od 30.7. tak doufam za nas Dedo veme na sharka a ze ho spolecne naucime jak na polaky :-)
Odpovědět
Vkládám do vlákna Bakkan, páč jsem byl upozorněn, že to sem patří : )
DEDO v září dáme repete, ZOOM, nezastavíš! Zdraví Tomas & Rejža
Ahoj Tome, velmi inspirativni video. Je videt ze si to uzivate. Ja jedu na Bakkan se synkem od 30.7. tak doufam za nas Dedo veme na sharka a ze ho spolecne naucime jak na polaky
![]()
Tak to se tesim.
Odpovědět
Nastala doba pollackova.Vsechny party vyjizdeji pri takovych krasnych zapadech slunce a vraci se za tmy.Posledni odchazeli z filetarny az ve tri rano.Nejtezsi to meli Valasi,kteri dnes odjizdeli domu.Dekorovani nejlpsiho rybare probehlo az v pet hodin rano a to uz Benn asi vstaval
Odpovědět
A takto si tu zijeme.Pocasi se zblaznilo a dnes zatopili na 24 stupnu.Novi hoste stridaji stare a dnes na vodu nejedu/asi/
Odpovědět
Vkládám do vlákna Bakkan, páč jsem byl upozorněn, že to sem patří : )
DEDO v září dáme repete, ZOOM, nezastavíš! Zdraví Tomas & Rejža
Ahoj Tome, velmi inspirativni video. Je videt ze si to uzivate. Ja jedu na Bakkan se synkem od 30.7. tak doufam za nas Dedo veme na sharka a ze ho spolecne naucime jak na polaky
Tak to se tesim.
:) užíváme, to si piš :) ty sám nejlíp víš, jak na ně....hodíš to tam, propad - cukneš a je tam...tuhle disciplínu miluju asi z celýho Norska nejvíc :D :D Zoomy nezastavíš!
Odpovědět
Jojo Tome, mas recht. Uz se tesim jak v prutu ucitim jen jemny zaber a pak nasleduje prudky vypad. Tezko se tomuto pocitu neco vyrovna :-) (radsi nebudu psat s cim se to muze srovnavat)
Odpovědět
Dnešní dopolední výlet na Austratt. Odpolední rybaření na Assenu. Docela dobrá rybařina. Chyceno devět polacků. Opět chytáno na mělčinách.Největší 77 cm. Večerní cesta z Assenu byla docela výživná.Docela foukalo.
Odpovědět
Dnes se vetsina skupin loucila s morem I presto,ze odjizdi az pozitri.Bude totiz cely den foukat devitka a to uz na ryby moc neni
Navsteva Fort Austrat se uz stava tradici
Odpovědět
Dnes to na rybaření moc nebude. Hodně fouká vitr . Zitra má naše mise na Bakkanu končit ale odjezd bude uz dnes odpoledne. Chytat se nedá.
Odpovědět
Vzhledem k vetrnemu pocasi nam nekteri hoste o den zkratili pobyt a odjeli.Takze dnes byl loucici a odmenovaci den.Zitra dalsi odjezdy a uz se nam sem zacinaji navazet dalsi lovci.Pocasi bude jeste zitra uprsena a rozfoukane,ale na dalsi dny uz by mela byt docela pohoda
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...