Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 473 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 474)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Přátelé,kamarádi,už to máme za pár!!!Příští sobotu je poslední sraz před odjezdem.Odjíždíme 26.6. a pokud někdo potřebuje cokoli poslat Dědovi Peťovi na Bakkan tak nabízíme zásilkovou službu zdarma. Děda Z.

Diky Zdeno a asi te vyuziju.Potrebuju jeste privezt balicek ze Slovenska.Posli mi na SZ adresu a ja ti to tam necham poslat.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ladce jedooooooou.Dnes super aktivita ryb a vynikajici rybarina.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

More plne polaku.Vyjezd se Svedy v dopolednich hodinach na stojate vode a v maximalnim odlivu vubec nevypadal dobre.Objeli jsme Melstein a na pilkr byly jen sporadicke zabery.Odpoledne se trochu rozfoukalo,tak jsem to namiril k Asenu a kdyz jsem klukum svedskym rozdal Zoomy,tak se zacaly dit veci.Pohadkova rybarina,zaber na zaber a nebylo nic vyjimecneho,kdyz meli na lodi zaber dva nebo tri rybari najednou.Proste zase den na ktery se nezapomina.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Krááááásny rybky, koukam ze jsou takovy puntíkatý asi novy model 🙂 Je dobre ze jim chutna a je videt ze jsi velmi kvalifikovany ucitel:-)

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dva dny nam zafoukalo,tak jsem mel cas na oddych a na pripravu nedelniho obeda v utery.Za chvili vyrazim se Svedy na ranni priliv

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dva dny nam zafoukalo,tak jsem mel cas na oddych a na pripravu nedelniho obeda v utery.Za chvili vyrazim se Svedy na ranni priliv

Dobre ty😂😂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ve dve hodiny rano jsme se Svedy vyrazili na vodu aby jsme stihli ranni priliv.Ryby zacaly brat az okolo pate a more bylo po dvoudennim silnem vetru paradne rozhoupane.Oceanske vlny byly jako dum a odhaduji,ze mely okolo 4m I kdyz na echolotu to ukazovalo 5m.Rybarina paradni zabery skoro na kazde nahozeni a velikost od 70 do 92 cm.Polakovacka jako hrom.Na zaver mne Svedove zadali o zmenu sortimentu a chteli chytit par dorsu.Nasadil jsem tajnou zbran a to zoomackeho potrata a cervenacci litali z vody jeden za druhym.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pres poledne se more uklidnil0 a tak ve dve odpoledne jsem s nemeckou posadkou mohl vyjet na Melstein.Jako obvykle jsme to vzali od jihu a konecne se na 47-ce objevili pekni dorsi.Nejvetsi mel 106cm.S blizicim se vecernim prilivem jsme se dali na vlaceni.Kluci nemecky asi vychytali Honzakovu 11-ku.Neuveritelne mnozstvi peknych polaku na nekolika metrove plosine.Doplnili jsme bedny cestou zpet u Asenu a ted jeste vsichni filetuji.Ladce zaznamenaly trochu slabsi den,ale taky se z filetarny tak rychle nedostanou.Zitra rano zase devitka,tak se aspon po te 24 hodinovce vyspim.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 5 měsíci uživatelem Sim.
    fotr
    Účastník
    (13 odpovědí)

ahoj jedu na Bakkan Wahl 29.6.2018 stále spekuluji zda si vzít zateplený plovoucí oblek, nebo jen něco lehkého. V tomto termínu skoro v letním jedu poprvé, vždycky jsem jezdil v dubnu. Tak jsem docela na vážkách co si vlastně vzít sebou na sebe mna moře. Budu rád když mi někdo poradí. díky za info.

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

ahoj jedu na Bakkan Wahl 29.6.2018 stále spekuluji zda si vzít zateplený plovoucí oblek, nebo jen něco lehkého. V tomto termínu skoro v letním jedu poprvé, vždycky jsem jezdil v dubnu. Tak jsem docela na vážkách co si vlastně vzít sebou na sebe mna moře. Budu rád když mi někdo poradí. díky za info.

No my jedeme 30.6. s planovanym prijezdem nedele 1.7. (chata Torfride). Na toto obdobi ja mam naplanovane kratasy a tricko…ale kdyz sleduju ty aktualni teploty, tak mozna pribalim i lyzarske kalhoty a podzimni bundu 🙂

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

.. a jeste foto z letniho chytani na Bakkanu – ovsem toto je z r. 2014 zac. srpna

hrablo
    Účastník
    (47 odpovědí)

No my jedeme 30.6. s planovanym prijezdem nedele 1.7. (chata Torfride). Na toto obdobi ja mam naplanovane kratasy a tricko…ale kdyz sleduju ty aktualni teploty, tak mozna pribalim i lyzarske kalhoty a podzimni bundu 🙂

ahoj tak my jedeme take od 1.7 ale na Staburet, jinak v minulých letech +- stejny termin a když tak koukam na fotky mame všichni na sobě v lodich dost zimni vybavu a jen na par zaběrech pouze trička. Prostě je tam chladněji:) ale Norci a hlavně Norčata se s radosti koupou protože takove pařáky si moc neužijou.

Neradim jenom vzpominam:)

Petr

24

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem tu uz 4 roky a nikdy bych si nedovolil ani v srpnu vyjet bez poradne vybavy.Pres den 22 stupnu a kdyz zajde slunce a zafouka severak tak je nahle 10 stupnu a pri rychlosti lodi okolo 30 km/hod je pocitova teplota nekde na 5 stupnich.Takze vysvlect se da I do trenirek,ale kdyz nemas co oblect,tak mrznes.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes cely den devitka vitr a dest.Takze jen par fotecek od party Ladce ze vcerejska.Rano jedu ve 4 hodiny zase s nemeckou posadkou na vodu,tak valim do postele.

P.S. Rasto v tom obleku tu minu ani neni videt  hihi

Horak
    Účastník
    (94 odpovědí)

Dědo, krásně reportuješ, kdy bude spuštěna ta lepší webka v přístavu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 474)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...