ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.
ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.
Dnes nachytali temer vsichni.Lindina parta mela mooooc pekne kousky a jsem zvedavy kdo to dotahne do vitezneho konce. Ja jsem byl dne lodi na Hitre a privezl jsem dalsi prirustek do nasi flotily.Dalsi party jeste filetuji,takze jejich fotky budou az zitra
Jeee ona je u tebe Linda s Honzou ?? tak ze je pozdravuji. Koukam ze jim to celkem jde. Maji tak trochu moji skolu, tak at se do toho opřou a pochytaji pekny polaky a daji vitezstvi, kdyz ne za nejvetsi, tak aspon za nejhezci :-)
Odpovědět
Dnes nachytali temer vsichni.Lindina parta mela mooooc pekne kousky a jsem zvedavy kdo to dotahne do vitezneho konce. Ja jsem byl dne lodi na Hitre a privezl jsem dalsi prirustek do nasi flotily.Dalsi party jeste filetuji,takze jejich fotky budou az zitraAhoj Dedy chytáte moc pěkné kousky hezky se na to kouká ahoj Jirka
Odpovědět
Dnes nachytali temer vsichni.Lindina parta mela mooooc pekne kousky a jsem zvedavy kdo to dotahne do vitezneho konce. Ja jsem byl dne lodi na Hitre a privezl jsem dalsi prirustek do nasi flotily.Dalsi party jeste filetuji,takze jejich fotky budou az zitra
Ahoj Dedy chytáte moc pěkné kousky hezky se na to kouká ahoj Jirka
Diky Jirko a doufam,ze se tu na Bakkanu co nejdriv uvidime
Odpovědět
Tezky den.Ryby moc nebraly,ale presto se neco pochytalo.Linda "prekabatila" sve spolujezdce nadhernym polackem a u Ivanovy party,ktera se dnes vecer s nami loucila zaslouzene dostal tricko nejlepsiho rybare Miro za tresku 115 cm
Odpovědět
Ahoj všichni. Prosim o pomoc ještě jednou. Potřeboval bych poslat pro Dedu 145 na Bakkan maly balicek. Kdyby nekdo jel v dohledné době moc Vás prosím o zavoláni na můj tel. 602309104. Ještě jednou děkuji Honzak
Odpovědět
Ahoj všichni. Prosim o pomoc ještě jednou. Potřeboval bych poslat pro Dedu 145 na Bakkan maly balicek. Kdyby nekdo jel v dohledné době moc Vás prosím o zavoláni na můj tel. 602309104. Ještě jednou děkuji Honzak
Diky Honzaku,prvni balik v poradku dosel.Spoluprace na jednicku.
Dnes nikdo nevyjel kvuli silnemu vetru.Na noc se nam to tu uklidnilo a zitra nas ceka paradni pocasi.
Odpovědět
A jeste par naladovek od kluku z White House II z uplynulych par dni.
Odpovědět
Ahooj všichni, hlásím že dnes je to za 100 do nástupu Stabburet 1-11.7 parta Kladno v pozměněné sestavě – ale už se těšíme a moooc:) Petr a spol
Ahoj, my nastupujeme 12.- 22.7.2018 na <span style="font-size: 11.0pt; font-family: 'Cambria',serif; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Calibri; mso-ansi-language: CS; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">Torfride, parta z Jižní Moravy.</span>
Odpovědět
Ahooj všichni, hlásím že dnes je to za 100 do nástupu Stabburet 1-11.7 parta Kladno v pozměněné sestavě – ale už se těšíme a moooc:) Petr a spol
Ahoj, my nastupujeme 12.- 22.7.2018 na <span style=“font-size: 11.0pt; font-family: ‚Cambria‘,serif; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Calibri; mso-ansi-language: CS; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;“>Torfride, parta z Jižní Moravy.</span>
Nerozumim reci tveho kmene
Odpovědět
Dnes prumerna rybarinka,nejvetsi polack 95 cm .Nasledne vyrobky jako rybi Cina,salaty a matesy jsou uzasne.
Vzhledem k tomu,ze uz mame temer polarni den,tak si nekteri ucastnici zajezdu udelali specialni zaclony
Odpovědět
. Prosim o pomoc ještě jednou. Potřeboval bych poslat pro Dedu 145 na Bakkan maly balicek. Kdyby nekdo jel v dohledné době moc Vás prosím o zavoláni na můj tel.602309104
Odpovědět
Ahoj, my nastupujeme 12.- 22.7.2018 na <span style=“font-size: 11.0pt; font-family: ‚Cambria‘,serif; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Calibri; mso-ansi-language: CS; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;“>Torfride, parta z Jižní Moravy.</span>
Nerozumim reci tveho kmene
To já taky ne, tohle jsem tam nepsal, jen to, že tam nastupujeme 12.7. do 22.7. a zkopíroval jsem z mailu název chaty Torfride . Ale včera mi v práci měnili počítač, takže kdo ví co mi zkopíroval. Měl jsem obavy abych nezkomolil název chaty.
Odpovědět
Dnes prumerna rybarinka,nejvetsi polack 95 cm .Nasledne vyrobky jako rybi Cina,salaty a matesy jsou uzasne. Vzhledem k tomu,ze uz mame temer polarni den,tak si nekteri ucastnici zajezdu udelali specialni zaclony
Ty matjesy a salát vypadají úžasně, můžete sem dýát recept?
Odpovědět
Ahoj všem. Jsme na Tofride. Jsme skoro třetí den skoro bez ryby. Jak jsou na tom ostatní. Ryby odjely od břehů. Jak to vypadá dál na volném moři? Dnes jsme potkali ve městě jinou partu a jsou na tom stejně. Dík za info.
Odpovědět
Ahoj všem. Jsme na Tofride. Jsme skoro třetí den skoro bez ryby. Jak jsou na tom ostatní. Ryby odjely od břehů. Jak to vypadá dál na volném moři? Dnes jsme potkali ve městě jinou partu a jsou na tom stejně. Dík za info.
Proc neprijdete na radu na Bakkan.U nas se ceka na filetarnu .Ryby dnes okolo Asenu odpoledne kousaly jak dive.
Ale to je z Torfride asi 8 km.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...