Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017
- Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#288164 15.9.2017 v 0:27#288171 15.9.2017 v 0:30#288172 15.9.2017 v 1:01
Tuhle fotku jsem si nemohl nechat jen pro sebe…
#288180 15.9.2017 v 14:58Pěkná druhová pestrost, a ta chiméra je luxusní 🙂
#288235 16.9.2017 v 0:15Duha na ceste do pristavu slibovala pekne pocasi,ale opak byl pravdou.Neustale prehanky doprovazene narazovym vetrem zneprijemnovaly rybarum zivot.Jedina parta,ktera dnes na vode vydrzela cely den byla Romanova,Litevci se vratili po dvou hodinkach bez ryby a s Nemci jsem dnes ukoncoval pobyt,prebiral lode a uctoval.Teplicakum se vytrvalost vyplatila a na slavne 47-ce se konecne trefili do hejna lovicich metrovek.Celkem patnact kousku od 90 do 117 cm bylo behem hodinky a pul na palubach obou lodi.
Nejdelsi 117cm dostal Jirka a Jarda o par cm kratsi,ale mela 14kg.Uzasne ulovky a velka gratulace.
- Odpověď byla upravena před 7 roky a 2 měsíci uživatelem Dedo145.
#288261 16.9.2017 v 20:44Vitr ,dest a Zima jak v ruskem filmu.Dnes nikdo nevyjel.Ja jsem se povenoval Sharkovi a venkovni osvetleni uz je namontovano a pripraveno k pripojeni.Kluci si nakoupili marmelady a prinesli mi plne dva kose hribu,takze mam do pulnoci co delat.Zitra hlasi bezvetri a tak vyrazim s Litevci a Nemci na Melstein.Bude to bez driftu tezke,ale snad neco najdeme.
#288264 16.9.2017 v 22:58#288310 17.9.2017 v 23:20Hlavni ulohou dnesniho vyjezdu bylo naplnit Litevcum limit/byli tu jen tri dny a z toho 2 dny foukalo/ a pokusit se uspokojit nemecke rybare,kteri jsou zatizeni na okouniky.Myslim,ze se obe ulohy podarilo splnit.Litevci se se svymi lehkymi pilkriky nedostali pod hejna salatovek a tak si nachytali dve bedny50-60cm kelirku.Me se s mou 750-kou taky tezko pod kelirky dostavalo,ale sem tam se to povedlo.Takze treti bednu plnou keleru a obecnacek dostali ode mne a tak spokojene v poledne odjeli balit do pristavu.Po jejich odjezdu jsme s nemeckou lodi najeli na hloubku a okounici sice brali jen po jednom,ale zato skoro v kazdem driftu.
Po navratu nastalo vitani novych hosti a louceni s Romanovou partou.Tricko nejlepsiho rybare zaslouzene dostal Jirka za svou 14 kg tresku.
#288312 17.9.2017 v 23:24#288313 18.9.2017 v 9:34A nakonec neco z nasi zahradky.Na jednom z okouniku jsem nasel cosi oskliveho.Kdo vi co to je nech napise.Vypadalo to jako rakovinovy nador.Bylo to mekke jako houba a prorustalo to az do tela .Okounik byl zdeformovany a mel uplne prohnutou pater. Brr hnus velebnosti.
Jak říkáš, hnus velebnosti
#288342 19.9.2017 v 0:17Stridani strazi probehlo v poradku.Slovenska parta dnes zkousela vystroj a motali se okolo pristavu na makrelky.Nemci zopakovali nas vcerejsi okruh s vysledkem jeden okounik a jedna metrovka dors.
Ja jsem dnes udelal poradek v mrazacich,dokoncil osvetleni Sharka,posbiral klece s kraby a navecer vyjel s novou partou na Asen na polaky.
Rano vyrazim s krajany od Zvolena na Sharkovi na celodenni vylet.
#288442 20.9.2017 v 15:20Vcerejsi jizda na Sharkovi se seniorskym tymem krajanu z Kovacovej znamenal jejich prvni seznameni s rybolovem v Norsku.Myslim ze na svuj prvni den na mori budou dlouho vzpominat a jsou zivym dukazem toho,ze I po sedumdesatce se da zivota uzivat plnymi dousky.
Nemecti lovci zase cely den brousili po 47-ce a kromne nekolika slusnych 90-tek se jim podaril I krasny 16-ti kilovy dorsak.Lada s Martinem zase sjeli z Melsteinu na severni cip Asenu a paradne si zapolakovali.Nejvetsi mel 90cm.
Dnes desitka vitr,tak se venujeme kulinarstvi a oddychu
#288452 20.9.2017 v 20:22Tahle a mnoho dalších krásných fotek z lokality Bakkan Wahl by nebyli k nahlédnutí nebýt ochoty Romanově partě , která do své návštěvy oblíbeného místa v Norsku vzala mě jako batoh navíc .Ač jsem byl v Norsku několikrát tak zde se mi líbilo asi nejvíce a to hned ze všech stran na , kterou jsem se otočil . Příroda lidi , lodě , ubytování a mnoho dalšího téměř na jedničku .. , tímto bych chtěl Kluků, R,B,J PODĚKOVAT ,že mi ukázali místo kam se budu rád vracet a užívat si pohodu a rybářskou dovolenou. I když to je jen řečnická dovolená … jinak dřina jako prase . Dále a to z Velkým díky děkuji za profesionální a to 100% přístup Dedo 145 . Tento člověk už jako správce , tak i jako člověk duší rybáře zpestřil a otočil můj pohled na dokonalost přístupu ke klientům, nezažil jsem a opakuji nezažil jsem takový přístup v žádném kempu na žádné výpravě do Norska jako zde .Třeba jsou , ale já tam nebyl . Dedo 145 děkuji ti , že jsi mi ukázal jak má správný správce vypadat . O umění lovu a nalezení ryb nemluvě . Ani ten ďesnej mořský ďas mě nepotěšil tolik , jako tvoje pochutiny z ulovených ryb… zásoboval si nás jak veverky na zimu . Těším se až se zase setkáme a já strčím do huby některý z tvých výborných rybích salátů.Jsi člověk na svém místě .
- Odpověď byla upravena před 7 roky a 2 měsíci uživatelem koko.
#288455 20.9.2017 v 20:25#288466 21.9.2017 v 8:21Chtěl bych se připojit ke “kokově” pochvalné zprávě. V Norsku jsem byl 6x v různých lokalitách. Zprávy z Bakkanu (ale i z jiných míst) sleduji téměř každý den. To, jaké jsou reporty od Dědo 145, je neuvěřitelné! A na 100% věřím, že jsou pravdivé, což právě koko potvrdil. Letos jsme výpravu na Bakkan museli zrušit, ale na rok 2018 máme zabukovaný termín od 7.7. do 17.7. Dědo 145 poskytuje profesionální přístup ke všem účastníkům, s jakým jsem se za 6 let nikde nesetkal. Proto se již teď nesmírně těším na setkání v příštím roce. Určitě to bude zážitek, který bude stát za zopakování.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017