Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2017

Konec uspesneho roku 2016 je tu.Nostalgii za letosnimi zazitky a ulovky nam zahani vyhlidka na novou a mozna jeste lepsi sezonu.Preji vsem Norkum uspesny vstup do noveho roku 2017 a spoustu novych dobrodruzstvi a krasnych ryb.

Tesim se na Vas opet na Bakkan Wahlu   -  Dedo145

Odpovědět

V hnusnem ufoukanem a uprsenem pocasi jsem mel konecne cas na vycisteni posty a nasel jsem jeste fotky od Hektoru z vychazek do blizkeho okoli Bakkanu a ze spolecne polakovacky s Tomasem a Rejzou

Kdyz to nejde na ryby,tak se jede na hriby.Nase dve ceske party se povenovaly hodince houbareni a susicky ted jedou naplno.Za hodinku se da udelat zasoba na celou zimu

Fish and chips po Bakkansky .Kolem se honily bourky,vitr 11m/s a tak jsem mel cas si udelat dobry obed ze vcerejsiho polaka.Navecer se zacala ukazovat duha a pri kontrole pristavu dokonce zasvitilo I slunicko.Zitra snad bude more sjizdne a tak vyrazime zase na rybky.

Zdravim Dedo od Jizera tymu. Nejdrive jsem zavidel ryby, ted uz i houby :). My po rocni odmlce v cervenci 2018 opet dojedme na Torfride a urcite dovezeme nejake dobre vinko z Moravy! Ryby i houby nadherne!!!

Posledni den lovu trinecke party byl rano jeste rozfoukany a uprseny.Proto jsme zvolili alternative -Sharka a byla to dobra volba.Ryby po dvou dnech fucaku byly dnes neskutecne aktivni.Hned na prvni zastavce na ,slavne 47-ce, jsme pochytali krasne tresky a kazdy si udelal I metrovku.

Kdyz uz tresky prestavaly brat,tak jsme se presunuli na 92-ku,kde profi rybar zrovna balil sve site.Uvolnil nam asi 2 km hrany od zapadu a vysledkem byla plna plotna ryb.Na kazde nahozeni okamzity zaber.Keleri byli mensi,ale nasli se mezi nimi I 70-ky,ale salatovek 50-60cm bylo more.Samozrejmne,ze takove mase ryb neodolali ani dalsi predatori a tak jsme vesele plnili bedny nejen kelery,ale I polaky,obecnackami a prisel I mensi 10kg halik.Na zaver se jeste doplnily bedny/cele 4 / krasnymi makrelami na uzeni.Kluci filetovali pres tri hodiny a bedny jsou plne.Vecer pak louceni a jednoznacnym vitezem tricka Fisherman no.1 se stal maly Tomas.Neskutecny borec,ktery vydrzel pilkrovat na hloubkach od 50 do 100m cely den a tahal rybu za rybou.

Ahoj Dedo velká chvála za držiaky na Sharkovi. Vidím že makáte jak včeličky. Prosím ťa jedného halibuta mi odlož dík.

Ahoj Dedo velká chvála za držiaky na Sharkovi. Vidím že makáte jak včeličky. Prosím ťa jedného halibuta mi odlož dík.

Marecku konstrukcne rieseni spolocne s Bennom a vykon podal sused zvarac.A halika si o par dni chytis sam.

Druzina polska dnes mela posledni moznost dochytat bedny.Pocasi nam urcilo spolecny vyjezd na Sharkovi.Zadna trofejka se nekonala/nej treska 85cm/ ,ale kluci si nachytali plne 4 bedny salatovek  a par vetsich keleru.Fotit se moc nedalo,ale aspon neco.

Cervanky nad pristavem nam slibuji zlepseni pocasi.

Pěkně jim tam dáváš Dědy, vidím, že kutřík funguje jak hodinky. Krásně jste jej z Marečkem urobili.

Dve metrovky v dnesnim vyjezdu s prazskou partou byly aspon naplasti na mizernou aktivitu ryb.Ryby se v nadhernem pocasi absolutne nevenovaly nasim nastraham.Museli jsme je dlouho hledat.Nejlepe se darilo nestorum Vencovi a Honzovi.My s Petrem jsme aspon zabodovali s okouniky.Kluci odjeli tesne pred setmenim a my jsme zustali az do tmy.Po zapadu slunce konecne najeli keleri a tak jsme jich nalupali bednicku a supajdili domu.

Honza dostal dnes 14-ti kilovou tresku.Nadherna ryba,ale zustala osamocena.Ryby opet vubec nebraly.Drift nulovy a aktivita ryb taky.Odpoledne aspon trochu fouklo od severu a tak jsme si spravili chut aspon s okouniky.To taky byla uloha dne.Druhou pulku ulohy ,kelery,jsme vsak nesplnili.Tak aspon jsme si nachytali par krasnych makrelek na uzeni.

Certi se nam zeni.Jedenactka vitr a zitra jeste vice.Prazaci vyuzili cas na prochazky okolo pristavu a houbareni.Pardubaci zkouseli vlacit ze brehu,ale mimo par peknych makrel nic moc.Ja jsem si udelal hospodarsky den a vyudil makrelky.Nemci nevystrcili nosy z chat za cely den.Ze uz zacina podzim nam ukazuji hejna divokych hus,ktere uci letat mlade ve formaci.

Odpoledne se ma uz konecne umoudrit pocasi ,tak s novymi partami vyrazime na ne

Rozloucili jsme se s prazskou partou,ktera zatim asi vymakla to nejhorsi pocasi.Prakticky mimo kratkych vyjezdu v osmicce vetru do fjordu se dostali na more jen dvakrat.Presto meli krasne ulovky o cemz svedci vitezna Honzova 14-ti kilova treska a jeste Vencovych nekolik metrovek.

Dnes poprve vyjeli I nove party,ktere se dva dny venovaly houbareni a lovu makrel ze brehu.Vyzkouseli naradi  a chytili prvni rybky.

V podvecer jsem se dostal na vodu I ja a tak jsem si trosku zapolackoval.Zaberu nebylo v nizke vode moc,ale staly za to.Dve osumdesatky a ctyri nadsedumdesatky mne uplne uspokojily a v krasnem zapadu slunce jsem se vracel do pristavu

Zitra vyrazime s pardubicaky na celodenni vylet.Vetsina z nich jsou novackove a tak libereckou partu starych kozaku posuneme az na dalsi dny/pokud to pocasi dovoli/.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!