Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2017

Konec uspesneho roku 2016 je tu.Nostalgii za letosnimi zazitky a ulovky nam zahani vyhlidka na novou a mozna jeste lepsi sezonu.Preji vsem Norkum uspesny vstup do noveho roku 2017 a spoustu novych dobrodruzstvi a krasnych ryb.

Tesim se na Vas opet na Bakkan Wahlu   -  Dedo145

Odpovědět

Dnes foukala osmicka,tak vsichni oddychovali.Jedeme ted s Honzakem.Zokem a obema Martiny s Natalkou na Nocni polakovacku,tak rano uvidime.

Dedo, tak už nám odtajníš, co to byla za rybka, co chytli v přístavu malí švéďáci?

Krasna noc stravena na mori s Honzakovou a Martinovou partou.Venovali jsme se jen vlaceni a nachytalo se spoustu polaku od 70 ndo 90cm a par peknych dorsu/nejvetsi 107 cm/.Ondra si na vlacku chytil I sveho prvniho mnicka v zivote.Honzakovci uz spi a Martinovci jeste filetuji.Ja pujdu taky na chvilku zavrit oci,ale musim jeste pockat na partu z filetarny,protoze jsem jim pripravil na snidani sashimi z uplne cerstveho polaka.

Nocni jizdy se nasim hostum tak zalibily,ze jsme ji vcera zopakovali.Jel jsem s Honzakem a Zokem na vyjezd a v uplne klidne hladine jsme se trapili od jedenacti hodin az do pul treti rano s par malymi a tremi bednickovymi/nad 70cm/ polaky.Projeli jsme vyhlasene mista okolo Asenu a nic.Tak jsme se rozhodli prejet na Melstein a hned na prvni melcine se uz par vetsich kousku ukazalo.Potom jsme prejeli na minimalni vodu/3-7m/ a tam se zacaly dit veci.V nizke vode zaber na kazde nahozeni a pod hranami polaky jako nohy.Honzak se dostal s osobakem polaka na 90 cm a ten metrovy uz se blizi.Potom jsme jeste sjeli Honzakovu jedenactku a bohuzel I kdyz ryby braly jsme museli skoncit,Protoze uz na mne cekali Boskovicaci se kterymi jsem mel vyjet v devet hodin

Po dvouhodinovem vydatnem spanku jsme s Boskovickou partou vyjeli na Melstein v hroznem pocasi.Absolutni bezvetri a teplota okolo 24stupnu.Nastesti jsme se hned trefili do keleru a kluci bagrovali o stosest.Ja jsem se po nekolika kelerovskych soubojich odebral na vetsi hloubku a chytil si par okouniku.Po dvouhodinove sklizni k nam prijely nemecko-rakouske posadky a v klidne vode se I na vetsi hloubce keleri hejno rozjelo neznamo kam a bylo po parade.Ryby prestaly brat I na dalsich mistech a vzhledem k vysoke teplote jsme uz neriskovali kvalitu masa a odjeli jsme do pristavu.

Ted po 40 hodinach prakticky bez spani jeste nemuzu do postele,protoze dnes bych se mel stat sestinasobnym dedkem.

....Potom jsme prejeli na minimalni vodu/3-7m/ a tam se zacaly dit veci.V nizke vode zaber na kazde nahozeni a pod hranami polaky jako nohy.Honzak se dostal s osobakem polaka na 90 cm a ten metrovy uz se blizi..... 

Ja to ZOKovi psal do sms, aby vyzkouseli uplny melciny. Nam se taky darilo v hloubkach 2-7m. Chce to ale lehci jig hlavy 10 -15 g a to jsou pak jizdy :-) Tak at se dale dari

….Potom jsme prejeli na minimalni vodu/3-7m/ a tam se zacaly dit veci.V nizke vode zaber na kazde nahozeni a pod hranami polaky jako nohy.Honzak se dostal s osobakem polaka na 90 cm a ten metrovy uz se blizi…..

Ja to ZOKovi psal do sms, aby vyzkouseli uplny melciny. Nam se taky darilo v hloubkach 2-7m. Chce to ale lehci jig hlavy 10 -15 g a to jsou pak jizdy :-) Tak at se dale dari

Jenze ZOK je jediny clovek,ktery zastavi Zoomy.Porad jim neveri hihi

Foukala nejaka sedmicka cely den a nasi lovci zhyckani letnim pocasim si dnes uzivali oddychu.Honzakovci na Austratu,Boskovicaci na nakupech a ja pri uzeni a vymeme alternatoru v Sharkovi.Diky Zokovi  a Honzakovi za pomoc.

Zdra Honzo koukej chytat pořádný ryby, protože tohle chytáme na Katlštejně pod kurtama na pařenej rohlík :D

Tak to az tam budes (na Karlstejne) tak mi dej vedet, prijdu se na tebe podivat a prinesu ti jedno chlazeny :-)

Na Bakkanu mame spoustu dopravnich prostredku,takze kazdy si muze vybrat podle sveho gusta

Kluci Boskovicti vcera pasovali noveho clean za Norka,ale musel to potvrdit vykoupanim se ve 14,5 stupnove vode

Krasny den za namiSuper aktivita ryb,spousta keleru a mezi nimi par metrovych dorsek.Zacinaji se hodne chytat okounici na hloubkach od 120 do 200m.

Vecer jsme dostali od Benna plny plech krevet a snad jeste ted je slyest louskani ze vsech chat.

Koukám krásný ryby a předpokládám i počasí....tak doufám že tam na nás taky něco zbyde....

Nemecka rodinka se povenovala okounikum a vcelku se jim darilo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.