Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 623)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Odpoledne zase masakralni kelerovacka.Keleri sice mensich rozmeru/70-80cm/,ale v neskutecnem mnozstvi .Vsichni rybari tahali naraz a podle poctu navazcu byl I pocet ryb.Nastesti prisel po obede silny vitr a tak jsme mazali nazpet do pristavu.Jinak by asi lode byly preplnene.Ale I tak filetovani jim trvalo minimalne tri hodinky.

Nasi norsti soused maji natahane snury na halibuty a dnes se jim zadarilo.3 haliky 10,15 a 31 kg.

Dnes mi prijeli I stari znami svedsti halibutaci.Lod si vysperkovali mnohymi pomuckami a slibili,ze budou I fotit,pokud bude co.Zitra naproste bezvetri,tak uvidime jak to klukum pujde.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Ahoj Dedo, jak to vypadá u Benna s registrací úlovků? Už se o tom tam mluví, kdy to Benn rozjede? Předpokládám, že se asi bude Bakkan registrovat mezi profesionální kempy.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ahoj Dedo, jak to vypadá u Benna s registrací úlovků? Už se o tom tam mluví, kdy to Benn rozjede? Předpokládám, že se asi bude Bakkan registrovat mezi profesionální kempy.

Myslim,ze na to je casu dost.Ale jako profesionalni provozovatel urcite zareaguje.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Trochu ted blbne internet a tak se pokusim zpravu znovu poslat

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Adam bude asi v nejblizsich dnech nasi novou medialni hvezdou.Super kluk a vypada to ze je I dobrej rybar.Zitra ho otestuji na kutru s celou partou.Ma trochu foukat,ale kutrik nam poskytne uplnou pohodu.

Ja jsem se konecne po temer trech mesicich dostal na nakupy.Nejak nebyl cas a ani chut.Odpoledne jsem slibil Bennovi nejakych 5 polaku na party pro jeho dceru a tak jsem vyjel do uplne klidne vody a prvni hodinku se docela trapil.Brali jen mali polaci .Aspon jsem se bavil focenim toho co se da na cerveneho cervika chytit.Ale po hodince bez poradne ryby to zacalo fungovat a plnou bednicku jsem mel za dalsi hodinku.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Doplním výborné reporty od Petra úlovkem mořské kočky. Na střední Norsko už je to slušná velikost.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Honzo diky za pekne fotky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nase nova medialni hvezda Adam, jako prvni chytil na nasem spolecnem vyjezdu s Havlbrodaky na kutru sveho prvniho polaka v zivote..Ve spolupraci s dedou jej zdolali a pak si asi rekl ,ze je toho na ukazku dost a at se starci ukazou a sel si lehnout.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Fantasticka rybarina.Polaci se sli pretrhnout a kluci nemeli oddychu.Zaber stridal zaber a bedny se plnily jedna radost.Celkem cca 40 pollaku nad 60cm a z toho 4 kusy nad 90cm.

Po tezke praci pak prisla zaslouzena odmena.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Pekne to tam kosite, koukam ze to nebere jen na redbug shad, ale i na tmavy. No hlavne tam nechte neco pro Honzaka, aby si aspon nakou rybku chytil 🙂 🙂

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

A koukam, ze to maj nektery zhltnutý dost poctive, ze neni ani videt co pozreli, no ty to maj tak jako tak spocitany, protoze se to da vyndat az ve filetarne..

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Super, když se to umí, je to sranda 🙂

hrablo
    Účastník
    (47 odpovědí)

Ahooj

jenom doplnim info ke kočce, nejsem lovec jsem jenom držák, ale šťastnej za tuto příležitost. Lovcem je klec na kraby, nástraha hlava s vnitřnostmi z tresky, vylovoval Standa-Sten (jak ten se lek, až upustil klec do vody:), loď řídil Dědo, no a já jen pomáhal a pak sklízel slávu:)

přidám nějakou fotečku kempu z vedlejšího kopečku až převedu do správného formátu – nějak nestíhám:(

Petr Hrablo

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Za cca 170 hodin!!! V úterý vyzvedneme bečku plzničky a ve středu odjezd do královských lovišť 🙂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pekne to tam kosite, koukam ze to nebere jen na redbug shad, ale i na tmavy. No hlavne tam nechte neco pro Honzaka, aby si aspon nakou rybku chytil :-) :-)

No ja mam pro tebe taky radostnou zpravu.Kluci meli jeste vase predlonske jigy a takto se z hacku dostal cca 90cm pollak.Jenze ted uz mam prvniho zkusebniho Jiga a palec nahoru.Je to drzak a nejakych 30 kousku/I par devadesatek/uz jsem na nem vytahnul a jeste  jej mam na navazci.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 623)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...