Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Parta z DL se zase vypravila smerem k Husoyi.Darilo se jim tam velmi dobre.

Po navratu z Melsteinu jsem jeste oplachnul pujcenou lod a jel jsem ji vratit do Lyssoysundu.O pulnoci po navratu jsem si nasel v poste fotky od Jindry.Je to super,ze to tak paradne funguje,protoze vsichni uz spali.

Jindrova parta opet zabrala.V klidne vode se mohli povenovat i okounikum.Pri hlubinnem lovu se casto povesi i macka

Vcera probihaly i nocni lovy.Doufam,ze dnes sesbiram fotky a po pulnoci/jako obvykle / je zverejnim.

Dnes fučí, ale včera večer to byla chytačka na 40m. Všechno vláčka.

Duke mne trosku predbehl a vzal mi vitr z plachet/jak se rika/,takze doplnim jen malickost.Kluci z DL vyjeli pred pulnoci a u majaku se vyradili.Na doplneni dam jen jeden vyrad.

Ale nebyli v noci sami na vode.V ocekavani dnesniho fucaku se na noc vypravilo nekolik lodi.Svedove udelali masakr na Melsteinu.Ale na vysvetlenou ,tito chlapci vyjeli uz ve 2 hodiny odpoledne a vydrzeli az do 8 hodin rano.Palec nahoru za vydrz a dva palce za fantasticke ulovky.Nejvetsi dors 14 kg a nejvetsi keler 13 kg.

Jeste par fotecek od plzenaku.Vcera uz spali,kdyz jsem se vratil z Lysoysundu,tak to ted napravim.Nejvetsi polka 96cm a dors stejne miry na Melsteinu.Tu si uzili I krasny piknik se sampanskym.Jezdil jsem nedaleko a bohuzel jsem se na sklenicku nedostal.

Jindra si s partou udelal vylet do Tronheimu.Tim me vlastne zachranil,protoze uz jsem pouzil vsechny rezervy mrazaku a pokud by dnes chytali,tak nevim,nevim,jestli by jsme nemuseli na mrazeni pouzivat I mraznicky v chatach.

Doufam,ze zitra budou podobne ulovky.Dnes mi najely 2 chaty Svedu a zitra se ma pocasi trochu umoudrit,takze zase muzeme ocekavat pekne ulovky.

Ja vyrazim se Simem a Dukem na maly trip a uvidime,jak se nam bude padat karta.Uloha dne budou polaky a pri prejezdech zkusime i zapilkrovat.

Smekám čepičku před úspěchy všech týmů.Vloni to bylo super,ale co  se tam děje letos,to nemá obdoby.Dnes  to máme za 30!!!Při čtení těchto reportů to příjemně utíká.Včera jsme měli pracovní schůzku s doplňováním nástrah.Jen Milda je  ještě do pondělka v nemocnici,zítra by ho měli pustit a uvidí se,co bude mít zakázané a co povolené.Taky čekáme zprávu od Duba.V nejhorším případě je připraveno několik náhradníků které nabudily tyto reportáže.

Velká gratulace chlapům z DL,Simovi a Dukemu.    Z.

Když koukám na ty fotky a reporty tak nemůžu dospat i když ještě chybí skoro měsíc :)

Jedu do Norska poprvé ale už teď bych skoro tvrdil, že ne naposled :)

Dnes jsme vyrazili s Dedo na ryby a zažili fantastický rybolov, ryba za rybou. Začali jsme na Honzákovým plácku, který jsme vyčistili do poslení rybky. Chytali jsme všechno na 5-35m.

Potom jsme pokračovali směrem k Asenu na chaluhové pole. Ryby byly aktivní a výborně spolupracovali. Zkoušely jsme nymfy a Zoomy.

Polaci brali tak dravě, že i můj bratr nerybář, odložil kameru a jal se lovit. Šlo jim to s Dedo pěkně od ruky. Na každé zastávce byly ryby. Za 4 hodinky bylo hotovo a vrátili jsme se do přístavu. Já filetoval a Dedo šel ohřát perkel, vynikající záležitost.

Na poslední zastávce byli záběry téměř na každý hod.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!