Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Parta z DL se zase vypravila smerem k Husoyi.Darilo se jim tam velmi dobre.
Odpovědět
Po navratu z Melsteinu jsem jeste oplachnul pujcenou lod a jel jsem ji vratit do Lyssoysundu.O pulnoci po navratu jsem si nasel v poste fotky od Jindry.Je to super,ze to tak paradne funguje,protoze vsichni uz spali.
Jindrova parta opet zabrala.V klidne vode se mohli povenovat i okounikum.Pri hlubinnem lovu se casto povesi i macka
Odpovědět
Vcera probihaly i nocni lovy.Doufam,ze dnes sesbiram fotky a po pulnoci/jako obvykle / je zverejnim.
Odpovědět
Dnes fučí, ale včera večer to byla chytačka na 40m. Všechno vláčka.
Odpovědět
Duke mne trosku predbehl a vzal mi vitr z plachet/jak se rika/,takze doplnim jen malickost.Kluci z DL vyjeli pred pulnoci a u majaku se vyradili.Na doplneni dam jen jeden vyrad.
Odpovědět
Ale nebyli v noci sami na vode.V ocekavani dnesniho fucaku se na noc vypravilo nekolik lodi.Svedove udelali masakr na Melsteinu.Ale na vysvetlenou ,tito chlapci vyjeli uz ve 2 hodiny odpoledne a vydrzeli az do 8 hodin rano.Palec nahoru za vydrz a dva palce za fantasticke ulovky.Nejvetsi dors 14 kg a nejvetsi keler 13 kg.
Odpovědět
Jeste par fotecek od plzenaku.Vcera uz spali,kdyz jsem se vratil z Lysoysundu,tak to ted napravim.Nejvetsi polka 96cm a dors stejne miry na Melsteinu.Tu si uzili I krasny piknik se sampanskym.Jezdil jsem nedaleko a bohuzel jsem se na sklenicku nedostal.
Odpovědět
Jindra si s partou udelal vylet do Tronheimu.Tim me vlastne zachranil,protoze uz jsem pouzil vsechny rezervy mrazaku a pokud by dnes chytali,tak nevim,nevim,jestli by jsme nemuseli na mrazeni pouzivat I mraznicky v chatach.
Odpovědět
Doufam,ze zitra budou podobne ulovky.Dnes mi najely 2 chaty Svedu a zitra se ma pocasi trochu umoudrit,takze zase muzeme ocekavat pekne ulovky.
Ja vyrazim se Simem a Dukem na maly trip a uvidime,jak se nam bude padat karta.Uloha dne budou polaky a pri prejezdech zkusime i zapilkrovat.
Odpovědět
Smekám čepičku před úspěchy všech týmů.Vloni to bylo super,ale co se tam děje letos,to nemá obdoby.Dnes to máme za 30!!!Při čtení těchto reportů to příjemně utíká.Včera jsme měli pracovní schůzku s doplňováním nástrah.Jen Milda je ještě do pondělka v nemocnici,zítra by ho měli pustit a uvidí se,co bude mít zakázané a co povolené.Taky čekáme zprávu od Duba.V nejhorším případě je připraveno několik náhradníků které nabudily tyto reportáže.
Velká gratulace chlapům z DL,Simovi a Dukemu. Z.
Odpovědět
Když koukám na ty fotky a reporty tak nemůžu dospat i když ještě chybí skoro měsíc :)
Jedu do Norska poprvé ale už teď bych skoro tvrdil, že ne naposled :)
Odpovědět
Dnes jsme vyrazili s Dedo na ryby a zažili fantastický rybolov, ryba za rybou. Začali jsme na Honzákovým plácku, který jsme vyčistili do poslení rybky. Chytali jsme všechno na 5-35m.
Odpovědět
Potom jsme pokračovali směrem k Asenu na chaluhové pole. Ryby byly aktivní a výborně spolupracovali. Zkoušely jsme nymfy a Zoomy.
Odpovědět
Polaci brali tak dravě, že i můj bratr nerybář, odložil kameru a jal se lovit. Šlo jim to s Dedo pěkně od ruky. Na každé zastávce byly ryby. Za 4 hodinky bylo hotovo a vrátili jsme se do přístavu. Já filetoval a Dedo šel ohřát perkel, vynikající záležitost.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...