Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Parta z DL se zase vypravila smerem k Husoyi.Darilo se jim tam velmi dobre.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po navratu z Melsteinu jsem jeste oplachnul pujcenou lod a jel jsem ji vratit do Lyssoysundu.O pulnoci po navratu jsem si nasel v poste fotky od Jindry.Je to super,ze to tak paradne funguje,protoze vsichni uz spali.

Jindrova parta opet zabrala.V klidne vode se mohli povenovat i okounikum.Pri hlubinnem lovu se casto povesi i macka

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vcera probihaly i nocni lovy.Doufam,ze dnes sesbiram fotky a po pulnoci/jako obvykle / je zverejnim.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Dnes fučí, ale včera večer to byla chytačka na 40m. Všechno vláčka.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Duke mne trosku predbehl a vzal mi vitr z plachet/jak se rika/,takze doplnim jen malickost.Kluci z DL vyjeli pred pulnoci a u majaku se vyradili.Na doplneni dam jen jeden vyrad.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ale nebyli v noci sami na vode.V ocekavani dnesniho fucaku se na noc vypravilo nekolik lodi.Svedove udelali masakr na Melsteinu.Ale na vysvetlenou ,tito chlapci vyjeli uz ve 2 hodiny odpoledne a vydrzeli az do 8 hodin rano.Palec nahoru za vydrz a dva palce za fantasticke ulovky.Nejvetsi dors 14 kg a nejvetsi keler 13 kg.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Jeste par fotecek od plzenaku.Vcera uz spali,kdyz jsem se vratil z Lysoysundu,tak to ted napravim.Nejvetsi polka 96cm a dors stejne miry na Melsteinu.Tu si uzili I krasny piknik se sampanskym.Jezdil jsem nedaleko a bohuzel jsem se na sklenicku nedostal.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Jindra si s partou udelal vylet do Tronheimu.Tim me vlastne zachranil,protoze uz jsem pouzil vsechny rezervy mrazaku a pokud by dnes chytali,tak nevim,nevim,jestli by jsme nemuseli na mrazeni pouzivat I mraznicky v chatach.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Doufam,ze zitra budou podobne ulovky.Dnes mi najely 2 chaty Svedu a zitra se ma pocasi trochu umoudrit,takze zase muzeme ocekavat pekne ulovky.

Ja vyrazim se Simem a Dukem na maly trip a uvidime,jak se nam bude padat karta.Uloha dne budou polaky a pri prejezdech zkusime i zapilkrovat.

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Smekám čepičku před úspěchy všech týmů.Vloni to bylo super,ale co  se tam děje letos,to nemá obdoby.Dnes  to máme za 30!!!Při čtení těchto reportů to příjemně utíká.Včera jsme měli pracovní schůzku s doplňováním nástrah.Jen Milda je  ještě do pondělka v nemocnici,zítra by ho měli pustit a uvidí se,co bude mít zakázané a co povolené.Taky čekáme zprávu od Duba.V nejhorším případě je připraveno několik náhradníků které nabudily tyto reportáže.

Velká gratulace chlapům z DL,Simovi a Dukemu.    Z.

Akbar
    Účastník
    (17 odpovědí)

Když koukám na ty fotky a reporty tak nemůžu dospat i když ještě chybí skoro měsíc 🙂

Jedu do Norska poprvé ale už teď bych skoro tvrdil, že ne naposled 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes jsme vyrazili s Dedo na ryby a zažili fantastický rybolov, ryba za rybou. Začali jsme na Honzákovým plácku, který jsme vyčistili do poslení rybky. Chytali jsme všechno na 5-35m.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Potom jsme pokračovali směrem k Asenu na chaluhové pole. Ryby byly aktivní a výborně spolupracovali. Zkoušely jsme nymfy a Zoomy.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Polaci brali tak dravě, že i můj bratr nerybář, odložil kameru a jal se lovit. Šlo jim to s Dedo pěkně od ruky. Na každé zastávce byly ryby. Za 4 hodinky bylo hotovo a vrátili jsme se do přístavu. Já filetoval a Dedo šel ohřát perkel, vynikající záležitost.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na poslední zastávce byli záběry téměř na každý hod.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...