Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Jednalo se o vylozene pilkrovaci tym,takze trasu jsem si musel trochu pozmenit.Na prvni plotne se krome malych keleru nechytilo nic,ale v prvni jame na Melsteinu to uz bylo lepsi.Mimo nekolika slusnych dorsu prisli I krasni keleri.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Na plotnach Melsteinu se brzy nachytaly plne bedny a vrcholem byla tato metrovka

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Samorin to dnes roztocil na vlacku.Krasni polaci I dorsaci .Nejvetsi polak mel 93cm.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Jako obvykle s plnymi bednami nadhernych exemplaru se vratili plzenaci

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Jindra dnes bohuzel nefotil a privezli dve plne bedny nadhernych polaku.Jeho  spolubojovnici to alespon trochu nahradili se svymi krasnymi ulovky

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Svedove se opet vratili az ve 23 hod a nevim jestli po filetovani,ktere jiste bude trvat aspon do dvou hodin budou schopni splnit vcerejsi slib a poslou mi nejake fotky.Dnes meli mimo jineho 3 kelery nad metr.

Nerad davam fotky z filetarny,ale pro vase info je sem pustim,aby bylo videt jake usili musi vsichni vynalozit aby zpracovali ta obrovska kvanta ryb,ktere se tu v poslednich dnech chytaji.Nebyvalo zvykem,aby se muselo cekat na poradi ve filetarnach,ale proste nejsme vybaveni na tak obrovske mnozstvi ulovku.Vsechno vsak probiha hladce a mrazaky jedou naplno.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po dnesnim uspesnem dnu nas zitra ceka zhorsene pocasi,ale myslim,ze vsichni s povdekem prijmou kratky odpocinek.

Zbyněk Ševčík
    Účastník
    (251 odpovědí)

Srdečně zdravíme všechny na Bakkan zvlášť skupinu Dolní Lhota a Děda.

Luďku, nějak to zpravodajství zanedbáváte. My to dychtivě sledujeme každý den a držíme palce.

Tak nás zásobujte, ať si spravíme oko čekáním. A pořádný krokodýly 🙂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Srdečně zdravíme všechny na Bakkan zvlášť skupinu Dolní Lhota a Děda. Luďku, nějak to zpravodajství zanedbáváte. My to dychtivě sledujeme každý den a držíme palce. Tak nás zásobujte, ať si spravíme oko čekáním. A pořádný krokodýly :-)

Ahoj Zbynku.Diky za pozdravy a na omluvu vsem ,kteri jsou zde a neposilaji vlastni zpravy musim rict,ze nejen unava po vyjezdech a po dlouhatanskem filetovani je duvodem.Od tohoto roku mame na Bakkanu novou Wifinu,ktera uz je dostatecne silna pro vsechny ucastniky.Je vsak nezabezpecena/tedy volne pristupna I bez hesla/ a mnohe z novejsich pocitacu maji ve svych programech ochranu,ktera je do wifiny nepusti.Kluci,kteri dokazou toto obejit si libuji ze nemaji problem s prijmem,ale mnozi sice signal prijmou,ale pocitac se jim nepripoji.Takze se pripravte na tento problem a dohodnete si se svym IT cestu jak tuto ochranu obejit.Jedna se hlavne o operacni programy Wind 10 a novejsi verze Wind7.

P.s. pokud jsem tam napsal neco spatne,tak at mi ajtaci odpusti,protoze tomu rozumim jak koza petrzeli

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Kluci, kde se na Bakkanu chytil kalamár a na co se chytil?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dedo už se blížíme. Teď zastávka na dva dny ve Švédsku – Mora.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Kluci z DL mě poslali včera fotky na mail, ale neměl jsem možnost je připojit. Tady jsou… Docela hezké kousky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kluci, kde se na Bakkanu chytil kalamár a na co se chytil?

Na pilkr ve Valsfjordu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dedo už se blížíme. Teď zastávka na dva dny ve Švédsku – Mora.

Mate vse pripraveno a privitaci menu budou medailonky z losa na cesneku

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Konecne jsem dostal nejake obrazky od svedske jednotky.Neni to presne ta merunka z merunky v nasi zahradce/arabsky ekvivalent k nasemu -to neni to prave orechove/ale pro dokumentaci to snad prezijeme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...