Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Zdar Zdenále fšichni  jsme v pohodě, tato výprava byla velmi úspěšná doufám v dobrý návrat dom a těším se na brzké schledání.L.

Kdy Óďo končíte?

Dedo145, řekni Benovi, že to tak nemyslíme. Zatím 7:0  ale 9 jim dáme.

Chlapi dejte tip na konečný výsledek na tento zápas do 10 minuty třetí třetiny včetně . Kdo uhodne, má u mne 1/2 l slivovice.

Já tipuji 9:0

Nikdo ?

Ty Brďo  Od 14,05 do 17,52  jen já ?  4 hodiny ?  Zde je něco špatně.  Tož v pondělí.  Sledovat jen mé příspěvky se mi zdá  ztráta času..

Tvl, když jsem v hospodě na hokeji, tak fakt nemám čas sledovat, co se děje na netu.

Dnes si vsicni cesti hokejovi fanouskove oddychli,protoze foukalo a nemuseli resit dilema ryby nebo hokej.Mimo nemcu nevyjel nikdo a chlapci od Macochy meli dne posledni vecer.Rozlouceni zacalo netypicky pripitkem se sampanskym.Bennovi nepomohly vymluvy ,ze ma doma 3 metrovou zenu a byl donucen neco zkonzumovat.Dostal od party dokonce pohar jako nejlepsi majitel kempu za uplynule roky.Tricko nejlepsiho rybare dostal Zdenda za halibuta a hned se k nemu pridali byvali majitele tricek/pry aby se necitil tak slavny.

Preji chlapum stastnou cestu a za rok nashledanou.

ufoukane pocasi a zapasy ceske repre nepousteji nase borce na vodu.Nemci jezdi i v sedmicce.Jejich repre je nejak nevzrusuje a nakonec se dostavily i vysledky.Pred sadkami /jinam se vyjet nedalo/ se za tezkych podminek prece jen neco vydolovalo

Jenze to nebylo vsechno.Na hrane ze 16 do 50m hned za sadkami se podaril tento krasny ulovek na 400g pilkr/jiny by tam ani v tom driftu nedostali/Halik mel 131 cm a vazil 22kg.Urcite si porovnate,ze fotka z lodi je uplne jina nez na brehu

Nasi kluci vyjeli po hokeji do rozboureneho more a chvilku zabojovali u majaku a ve Valsfjorde.Dostavaji velke plus za vydrz a odvahu.Zitra se to ma trochu uklidnit ,tak doufam,ze report bude bohatsi.

Jen v tak rozhoupanem mori si clovek musi davat pozor i pri foceni

A nakonec neco z nasi zahradky.

Krásné reporty. Za týden snad budou i od nás. V sobotu hlásí nástup parta z Úval a Loun :-)

A nakonec neco z nasi zahradky.
Milý dedo je vidět že jsi zdatný zahradník bravo

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!