Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

[citace]stroft napsal:

sroubek282 napsal:

ZM napsal:

stroft - Co bych měl počítat? Já s vlascem ani ze šňůrou problémy nemám (to jsou ty t.zv.planné záběry,malý kontakt s nástrahou,vyříznuté ryby atd).Kde co používám jsem napsal a nikomu to necpu,to ty pronášíš kategorické soudy.

Klid kluci,držme rači palce klukům na Bakkanu..,ať sa jim počasí umoudří...

Klidék Šroubečku my se nehádáme, jen si veřejně vyměňujeme zkušenosti. Všichni známe okousané ocásky a toto nelze na monofilu registrovat.

[/citace]

Jasnééé...já sem v klidu... ;-);-);-)

To je dobře,že jsme všichni v klidu.Nechytejte na ty zázračné červy,nebudou vám to okusovat.Dejte tam pořádnou nástrahu,před kterou malá ryba prchá a velká útočí,neboť čuje konkurenci.A titěrné drbance takové nástraze neublíží.Nemám je okousané.

Né žebych se pořád chtěl vnucovat s přívlačí ze břehu: ale pokud nás vítr nepustil na lodě, šli jsme podél břehů, i ve vichru se pollaci dařili.Jen je třeba zkoušet barvy a velikost návnad, než se trefí ta pravá... a přístav v Bakkanu je pověstný platýzama, takže na hráz, olovo průběžné nebo trhací, a kousek masa na delší háček - již to tady proběhlo víckrát,jak na ně. Viděl jsem tam Němce s plnou bednou platejzů ze břehu. Nejsou to sice halibuti, ale masičko excelentní...

Nevím ve kterém období jsi tam byl, ale teď to na polaky není ani náhodou. Polaci až tak konec dubna+květen, voda 8 a víc stupňů, teď to je hlavně o najetejch treskách z moře a o počasí jestli tě na ně pustí nebo ne.

2 sroubek , uz sa to lepsi , myslim vitr , ale rybky nejsou moc pri chuti . citim ze to kazdu hodinku prepukne .

Dub: Tak chlapi, všichni držíme palce. Ať se to počasí umoudří a začnou zobat.:-P:-P "25"

už to vypuklo... halík moc mu zrejme do metra nechýbalo mi to urval pred gafom... pes aby to...:-S:-S:-S:-S

Neboj, přijde další a větší :-) :-) :-)

zrovna včera jsme měli sraz a řešili jsme, jestli udělat vylovovací smyčku a nebo harpunu :-):-D:-D

[citace]Pafka napsal: Neboj, přijde další a větší

zrovna včera jsme měli sraz a řešili jsme, jestli udělat vylovovací smyčku a nebo harpunu [/citace]

Stačí gaf... poprosím Mikulčáka aby ten jeho vyfotil. Otestovali jsme ho loni na dvou kusech 100+(cm) a naprostá pohoda.

Kde ten kluk (Mikulčák) na ty nápady chodí... ;-)

no přece na YouTube :-D:-D:-D

Halík ti to urval8-O ? To je teda pech:-? ale bude další uvidíš!!!8-)

[citace]dub napsal:

2 sroubek , uz sa to lepsi , myslim vitr , ale rybky nejsou moc pri chuti . citim ze to kazdu hodinku prepukne .[/citace]

a je to tady...držím palce,ta předpověď jim sedí,mělo se to lepšit..

Už se pracuje ve filetárně je tam plno takže se začalo dařit :-P:-P:-P:-P

Jo,je tam plno,chlapi makaj :-D jak mourovatý,asi se zadařilo,ale prší,je to i na kameře,tak jsme zvědavi co přivezli8-)

[citace]respi napsal:

Jo,je tam plno,chlapi makaj jak mourovatý,asi se zadařilo,ale prší,je to i na kameře,tak jsme zvědavi co přivezli[/citace]

Jen at makaj však si to zaslouží přitom čekání:-P:-P:-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.