Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 2,992)
  • Autor
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

A nahoře se vyskytne tento nezapomenutelný pohled..

Ja
    Člen
    (120 odpovědí)

:-D:-D:-D Moc pěkný taky tam letos vyrazíme.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Ja napsal:

Moc pěkný taky tam letos vyrazíme.

pokud tam letos vyrazíte,prosím nafoť mi toto,pokud to tam ještě bude,je to za půli cesty..:-):-),je to vzpomínka na náš výšlap…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Ja
    Člen
    (120 odpovědí)

sroubek282 napsal:

:-D:-D:-D Jestli to najdu tak ti to vyfotím.

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Posílám orientační foto kde jsme ten nápis dělali.

A je tam “11CZ” a to je že nás bylo 11 na vrcholku a v roce 2011. 😀

Nezapomeňte na zápis do vrcholové knihy která tam je.:-P

Janda Václav
    Účastník
    (36 odpovědí)

Ahoj,mám dotaz,vloni byla uváděnaˇna vlákně Bakkanu cena trajektu Puttgarden-Rodby cca 😯 EU,předpokládám jedna cesta a nyní nabízí Trajekty totéž za za 220 EU/asi tam i zpět/ + 150,- za reservaci.Čtu na stránkách Bakkanu, že jezdí nonstop a 45 min a reservace není třeba.Tak jak ? Poradte ze svých zkušeností,díky,Kedlobak

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Jezdí 10x denně a cena je 45 euro včetně pěti osob.(jedna cesta)Alespoň tak to je psáno na stránkách http://www.trajekt.cz.Jezdím přes ně už roky a zatím vždy naprostá spokojenost.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Knedlobak: V roce 2011 dlouhej Ford od Nakiho, šest osob a oba trajekty Puttgarden Rodby a Helsingor Helsinborg placené najednou už v Puttgardenu bez rezervace stála 116 EUR (směr TAM). To samé zpět. Na palubu jsme najížděli po 30 minutách čekání. V roce 2010 jsme najížděli takřka ihned, pauza tak na dvě cigára.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kedlobak napsal:

Ahoj,mám dotaz,vloni byla uváděnaˇna vlákně Bakkanu cena trajektu Puttgarden-Rodby cca 😯 EU,předpokládám jedna cesta a nyní nabízí Trajekty totéž za za 220 EU/asi tam i zpět/ + 150,- za reservaci.Čtu na stránkách Bakkanu, že jezdí nonstop a 45 min a reservace není třeba.Tak jak ? Poradte ze svých zkušeností,díky,Kedlobak

pokusil sem se najít ceník…

Ceník Puttgarden-Rodby

Janda Václav
    Účastník
    (36 odpovědí)

Moc děkuji za rady ohledně trajektu Puttgarden- Rodby,je to náš první Bakkan a tak každá rada je cenná.Už se těším na první zprávy z Bakkanu, my jedeme v červenci .Kedlobak

janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

V září jsme jeli na bakkan touto trasou. Trajekt Puttgarden-Rodby cena za 9 místný tranzit byla 66euro, odjezd každých 30minut. Je to ideální, člověk přijede, dá si doutníček a jede, žádný ohled na čas, žádný spěch nebo dlouhé čekání.

Bouma
    Člen
    (5 odpovědí)

Zdravím diskutéry vlákna Bakkan Wahl. Naše (ještě bezejmenná) skupinka jede na Bakkan Wahl od 30.6.-6.7.2012 chata Stabburet. Nu a asi na mě, jako nejmladšího a internetu znalého padla funkce mapař. Tak mám na vás takový malý dotaz 🙂 Mám asi 6 druhů map Bakkanu, na jedné jsou vyznačené červené tečky jako top místa, na druhé jsou tužkou zakroužkované místa a k tomu dopsáno treska 101, treska 109, nu prostě na každé mapce je něco. A teď ten dotaz nemáte náhodou někdo k těmto označením místům GPS souřadnice :-D:-D nebo nějaké svoje, pokud to není tajemství. Budu rád za každou radu. A nemyslete si, že jsem neprocházel vlákna 2010, 2011, pravda objevil jsem dvě souřadnice. Velice děkuji za tuto radu a pokud jsem miliontýprvní, kdo se na toto ptá odpuste mojí mladičkou nerozvážnost 🙂 Lovu zdar Lukáš

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Bouma: Máš to v soukromé zprávě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 2,992)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...