Hasvik, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

Zdravím všechny co se chystají na Bakkan a mají to za 3 dny do odjezdu.Dnes poslední společný nákup a zítra pro auto.Už se moc těšíme a doufáme,že jim ty koutky natrhneme jako minulý rok.Snad to začne jak se patří. Tak Ahoj....:-D

Nazdar chlapi, co jste se v květnu vrátili z Norska ...

Kudy jet? Po 3 a nebo po E6? Myslel jsem, že kvůli cca 20km rozestavěnému úseku na 3 pojedeme po E6, ale teď mi přišla od kámoše, který odjížděl minulý pátek zpráva, že E6 je samá objížďka.

Takže kudy nejlépe? :-)8-)8-)

To Pafka: Ty úseky na trojce jsou výživný, litoval jsem auto a nadával, kolik lidí tudy muselo projet a ani zmínka, prostě zasypané úseky hrubým kamenem, jako by to tam vymlela voda a narychlo to spravili. Na E6 před Lillehamerem je jen pár přejezdů po náhradním asfaltu, je to o 100 procent lepší jak loni, je vidět že se umí hejbnout. Loni jsme se modlili, abychom stihli trajekt z Osla v 19.30 letos jsme byli za Oslem už v 17.00 hod. se zastávkou v Dombasu a jeli jsme trajektem z Bakkanu o hodinu déle až v 7.30 hod. Prostě E6. Jiné radary než ty co hlásí navigace tam nejsou. Můžete to valit.

Zdarec,

na bakkanu se nechyta?8-O

to step:musim reagovat na tie radary na E3,v useku Langodden-Barkald je novo nainstalovana casova kamera v dlzke asi 9,5 km.To znamena ze na zaciatku ta odfoti a na konci vypocita tvoju priemernu rychlost.

To PETER: to je dobrá informace. Dá se tedy předpokládat, že v budoucnu budou i jinde, což není zrovna potěšující. Já však psal o E6, tam jsme nic nového nezaregistrovali. Možná na dálnici, tam toho visí na rampách dost a dost. Uvidíme jestli sem dá někdo info, že platil pokutu na základě porovnání vzdálenosti a času.

My to však s překračováním rychlosti raději moc nepřeháníme. Většinou se pověsíme za Nora, který jede rychleji zpravidla kamion a nebo sledujeme pohyb vozidel za sebou, aby za námi nejeli s mobilním radarem. A při hustotě provozu na E6 což je zhruba 1 vozidlo v protisměru za 10 minut rychlost do stovky není zas nic závratného. Ono v těch zatáčkách kolikrát ani víc nejde. Ta osmdesátka je "smrtící"!

to step:pred tromi tyzdnami ma tam namerali:-x preto o tom pisem. na 9484m mi vyhodnotili priemerku 94km/hod.pokuta bude asi 2600nok:-(

Dobré ráno z Bakkanu, jedeme na moře, je absolutní bezvětří, větráky se ani nehnou. Včera jsme toho hodně najezdili, ale výsledek nebyl tomu odpovídající, 2 keleři cca 85 cm, jeden polak, cca 20 doršů do 70.cm, dost malých vrácených vodě, 2 mníci.Pojedeme na Melstein, jedna parta valí k Lysosundetu, kde jsme byli munulý rok na jaře, ale stějně jsme jedili do přibližně stejných vod jako tady odsud.

Tak snad bude co přiložit z fotek po návratu.

[citace]janek.su napsal: Dobré ráno z Bakkanu, jedeme na moře, je absolutní bezvětří, větráky se ani nehnou. Včera jsme toho hodně najezdili, ale výsledek nebyl tomu odpovídající, 2 keleři cca 85 cm, jeden polak, cca 20 doršů do 70.cm, dost malých vrácených vodě, 2 mníci.Pojedeme na Melstein, jedna parta valí k Lysosundetu, kde jsme byli munulý rok na jaře, ale stějně jsme jedili do přibližně stejných vod jako tady odsud.

Tak snad bude co přiložit z fotek po návratu.[/citace]

Dobré ráno za Spálova,tady taky bezvětří,tak valím do Ostravy stěhovalt výrobní linky..:-D:-D.

Hodně štěstí na Melstainu Honzo,držím palce..

Jeden z mála dotazů před odjezdem, protože jsme na nové chatě Arild s loděma Hansvik, tak se prosím ptám, je-li v nich GPS.

děkuji za odpověď.

Bůček na cestu se chladí a my to máme za 3

zdraví a úspěšný rybolov přeje

polda

To polda: psal jsem o ní v této lajně na straně 2. je tam i s obrázkem.

Stepe , mrkni na snillfjord. Radek

Polda- Sú to tieto.

Polda ešte raz.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.