Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

To MifakM

!!!Naprosto vyčerpávající informace!!!

Díky:-P

Budu si zajišťovat Autopass, takže to je na pohodu...

trajekt Flakk - Rorvik

Jinak pro všechny ostatní kdo nebude mít Autopass loni v dubnu jsme jeli tímto trajektem a byl tam i človíček co to vybírál v hotovosti.Nechodil přímo kolem aut,ale měl na trajektu svojí kukaň.takže předpokládám že to tak bude i letos

2 hlasunek

jj mas pravdu, spatne jsem si to prelozil, je to v hotovosti, případně kartou :-)

Zdravím, sme u Benna( partia 16 akože lovcov) od 3.5.2011 do 12.5.2011. O tri dni striháme meter, teda lepšie povedané od nervozity obhrýzame meter. Bude tam niekto v tomto termíne?

2 Vladov

zatím vím jen o Respim - viz. 1. strana tohoto vlákna

Pafka

Zdravím všechny Bakkaňáky.Parta z Úval a Loun nástup 2.6.2011-12.6.2011. Již se nemůžeme dočkat :-)

[citace]jindras.t napsal:

Zdravím všechny Bakkaňáky.Parta z Úval a Loun nástup 2.6.2011-12.6.2011. Již se nemůžeme dočkat [/citace]

tak to mi budem akorát odjíždět domů.....ve které chatě budete..

ahoj všem,už mi došlo pár meilů a pár dotazů na trika Bakkan 2011,kluci,zde je odkaz na studio,kde mi to dělali,zde si můžete po meilu nebo tel.domluvit trika,návrh mají v počítači,takže úspěch je tam zaručen.... :-)

Kdo bychtěl poslat návrh meilem a udělat si trika někde poblíž domova,tak mi napiště a rád vám to pošlu...

Trika Bakkan 2011

2 Beda

V pondělí jsem se stavoval u Michala a říkal mi, že už Vás je 14 :-)

To bude mazec, co, :-)

Pafka

2 STEP

Nazdar chlape,

jelikož jedeme v naprosto stejném termínu - nemáte případně jedno volné místo v autě do Bakkanu a zpět? My jedeme v pěti, ale ještě má zájem jeden kámoš (do chaty se vejde, ale do auta už ne). Samozřejmě by se podílel na vašich nákladech cesty a případně i na řízení. Pafka

Zdar chlapi, tak co jede tam někdo od 20.6., nebo budeme u Bena zase sami s Němcama?

[citace]Rk napsal: Zdar chlapi, tak co jede tam někdo od 20.6., nebo budeme u Bena zase sami s Němcama?[/citace]

Kdo se ozval s termínem, toho na 1. stránce dopisuju. V daném termínu se zatím nikdo jiný neozval. Pafka

[citace]Pafka napsal:

2 Beda

V pondělí jsem se stavoval u Michala a říkal mi, že už Vás je 14

To bude mazec, co,

Pafka[/citace]

Ahoj Pafko

Jo bude to obrovská skupina, myslím že v takové sestavě dáme bránici opravdu potrápit :-D

2 Beda

Myslím, že nejen bránici. Ještě že jedeme před vámi, to by už pak nebylo co chytat :-) Pafka

[citace]sroubek282 napsal: jindras.t napsal:

Zdravím všechny Bakkaňáky.Parta z Úval a Loun nástup 2.6.2011-12.6.2011. Již se nemůžeme dočkat

tak to mi budem akorát odjíždět domů.....ve které chatě budete..[/citace]

Ahoj jezdíme do chaty Mormorsuta ale boužel už v ní nebylo volno tak prvně jedem do Maristua a Drengstua.Jedu na Bakkan již po osmé. Vždy jsme jezdili poslední týden v květnu a první v červnu ale boužel už nebyl volnej termín. Doufám že budete podávat info :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!