Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,949)
  • Autor
    David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To MifakM

!!!Naprosto vyčerpávající informace!!!

Díky:-P

Budu si zajišťovat Autopass, takže to je na pohodu…

hlasunek
    Člen
    (72 odpovědí)

trajekt Flakk – Rorvik

Jinak pro všechny ostatní kdo nebude mít Autopass loni v dubnu jsme jeli tímto trajektem a byl tam i človíček co to vybírál v hotovosti.Nechodil přímo kolem aut,ale měl na trajektu svojí kukaň.takže předpokládám že to tak bude i letos

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 hlasunek

jj mas pravdu, spatne jsem si to prelozil, je to v hotovosti, případně kartou 🙂

vladov
    Účastník
    (95 odpovědí)

Zdravím, sme u Benna( partia 16 akože lovcov) od 3.5.2011 do 12.5.2011. O tri dni striháme meter, teda lepšie povedané od nervozity obhrýzame meter. Bude tam niekto v tomto termíne?

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Vladov

zatím vím jen o Respim – viz. 1. strana tohoto vlákna

Pafka

Jindřich Tischer
    Člen
    (141 odpovědí)

Zdravím všechny Bakkaňáky.Parta z Úval a Loun nástup 2.6.2011-12.6.2011. Již se nemůžeme dočkat 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

jindras.t napsal:

Zdravím všechny Bakkaňáky.Parta z Úval a Loun nástup 2.6.2011-12.6.2011. Již se nemůžeme dočkat

tak to mi budem akorát odjíždět domů…..ve které chatě budete..

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

ahoj všem,už mi došlo pár meilů a pár dotazů na trika Bakkan 2011,kluci,zde je odkaz na studio,kde mi to dělali,zde si můžete po meilu nebo tel.domluvit trika,návrh mají v počítači,takže úspěch je tam zaručen…. 🙂

Kdo bychtěl poslat návrh meilem a udělat si trika někde poblíž domova,tak mi napiště a rád vám to pošlu…

Trika Bakkan 2011

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Beda

V pondělí jsem se stavoval u Michala a říkal mi, že už Vás je 14 🙂

To bude mazec, co, 🙂

Pafka

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 STEP

Nazdar chlape,

jelikož jedeme v naprosto stejném termínu – nemáte případně jedno volné místo v autě do Bakkanu a zpět? My jedeme v pěti, ale ještě má zájem jeden kámoš (do chaty se vejde, ale do auta už ne). Samozřejmě by se podílel na vašich nákladech cesty a případně i na řízení. Pafka

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Zdar chlapi, tak co jede tam někdo od 20.6., nebo budeme u Bena zase sami s Němcama?

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Rk napsal: Zdar chlapi, tak co jede tam někdo od 20.6., nebo budeme u Bena zase sami s Němcama?

Kdo se ozval s termínem, toho na 1. stránce dopisuju. V daném termínu se zatím nikdo jiný neozval. Pafka

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Pafka napsal:

2 Beda

V pondělí jsem se stavoval u Michala a říkal mi, že už Vás je 14

To bude mazec, co,

Pafka

Ahoj Pafko

Jo bude to obrovská skupina, myslím že v takové sestavě dáme bránici opravdu potrápit 😀

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Beda

Myslím, že nejen bránici. Ještě že jedeme před vámi, to by už pak nebylo co chytat 🙂 Pafka

Jindřich Tischer
    Člen
    (141 odpovědí)

sroubek282 napsal: jindras.t napsal:

Zdravím všechny Bakkaňáky.Parta z Úval a Loun nástup 2.6.2011-12.6.2011. Již se nemůžeme dočkat

tak to mi budem akorát odjíždět domů…..ve které chatě budete..

Ahoj jezdíme do chaty Mormorsuta ale boužel už v ní nebylo volno tak prvně jedem do Maristua a Drengstua.Jedu na Bakkan již po osmé. Vždy jsme jezdili poslední týden v květnu a první v červnu ale boužel už nebyl volnej termín. Doufám že budete podávat info 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,949)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...