Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 660)
  • Autor
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

to:foto držáků

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 gruvearbeider

nj, jenže to je držák na zábradlí a to Ben na 5,5 metrovkách nemá 😀

Ale samosebou se na internetu dají sehnat odnímatelné držáky na bort lodi. Stačí jen hledat.

Nebo varianta č. 2 (pro šikulky) vyrobit si jej sám. Nic složitého ta tom nemůže být. U-profil se závitem, šroub, kus jäklu a trubka. Vše svařit, natřít a je hotovo.

Jen je potřeba mít dostatečnou rezervu v rozvoru U-profilu (to co nasouváš na bort). Bylo by docela nemilé (Emile :D) přijít k lodi a zjistit, že držák na bok nenasuneš.

Už jsem o tom i sám uvažoval, že bych si i udělal takový přenosný stolek. Na odkládání nějakých věcí, na řezání masa a pod. Uchycení prakticky na stejném principu, jen by na něm byla upevněná dřevěná (nebo polypropylenová) deska se zvýšeným okrajem.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 MifakM

Co Ben pije? Vozíte mu nějaký prezent? Vyplatí se najmout si třeba na jeden den kutr? Pafka

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Pafka

Já mu beru Ballantinku. Asi nemá smysl brát něco “domácího”. Věří jen známým mezinárodním značkám (aspoň tak mi to říkal Sim). Kutr jsme si nenajímali, takže v tomto ohledu ti nepomohu.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 MifakM

Díky za info, vezmeme mu tedy něco světového. Ale to by v tom byl čert, abysme ho nepoctili i slivovičkou :-)) Pafka

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Brali jsme mu také nějakou kořalku, ale loni jsme mu dovezli kytaru, protože mu nějaká svi.. ukradla vozembouch a byl z toho na větvi. Má rád i nějaký ty kanadský žertíky, masky atd.

Co se týká držáků na lodi. Žádný nepoužíváme. Když je nuda nebo únava, tak to píchnem do držáku na stojáka, co tam jsou a pokud jsou vlny, tak se věnuješ jen cigaretce. Loni jsem tak chytnul tři kelery mezi majákama..

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To Danny

Vidím, že máš na fotce masku na potápění. Budeš se u Benna potápět? My jedeme v červenci a bereme sebou profíka, tak pokud by jsi věděl o nějakým místech, tak dej vědět.

Daniel Křenek
    Člen
    (31 odpovědí)

to DKlukin

Letos určitě potápění v Norsku neplánuju, ale někdy příště bych to rád spojil. Letos jsem si dal ale ryze rybářský cíl, protože předešlé 2 roky jsem se do Norska nedostal a ve volném čase vítězilo právě potápění. Zajímavých míst v tak rozmanité zemi jako je Norsko bude mraky, i když já se rád potápím na vraky a ty asi tak moc zmapované nejsou. A také jde o to, že když jsem před časem hledal nějaké základny kvůli plnění vzduchu, moc jsem jich nenašel. Nějaké se ale najít dají.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Danny a DKlukin

Kompresor má Honza Nor nedaleko Aure, asi 200 km jižně od Bakkanu. Má tam rybářskou základu (wwww.honzanor.cz) a zajišťuje i potápění. Nechce ale plnit pro cizí lidi (pokud nejedeš k němu, dělá velký drahoty). Ale ukecat se dá :-)) Pafka

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To Pafka

Díky za informaci.

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Jen malé upřesnění, Honza Nor není od Bakkanu tak daleko, je to jen asi 80km. Kousek odtud je Lesund, tam se potápěl Cica

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Jisto

Tak to jsem myslel, že je to dál. Je to skutečně cca na polovině cesty mezi AURE a Lesundem. Takže rada pro ty, kteří by měli při chytání smůlu – u Honzy Nora je možné (samozřejmě po dohodě s Honzou Norem) každé dopoledne nakoupit čerstvé nachytané ryby od norských rybářů :-)) Pafka

Ondřej Nadymáček
    Účastník
    (20 odpovědí)

Zdravim z Bakknu! Je tady nadherně, parádní počasí. Sluničko, teplo. Vítr do 10 m/s, takže zatím chytáme každý den. Dnes ale dopolední odpočinek, je to tady dřina 🙂 Ryby berou nádherné, hodně přes 90, včera i první přes metr (105, 15kg). Krásní keleři kolem metru. Těšte se!!!!

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 oniknady

Zatím tedy samé dobré zprávy. Ještě napiš kde chytáte a na jaké nástrahy. Fotečky by nebyly ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 660)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...