Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

BAKKAN WAHL 2010

Step dne 21.03.2010 v 18:05:59 napsal:

Zdravím všechny. Z objemu příspěvků oblíbené lajny „Kdo kdy kam jede“ a na základě zkušeností z lajny „Aktuální informace z Norska 2010“, kde se rozběhla nepřekonatelná diskuse k příspěvkům Michala ze Soroy, která má už 15 stránek, pro přehlednost zasílaných příspěvků z lokality Bakkan Wahl zakládám tuto lajnu s přáním, aby byla aspoň z polovičky tak navštěvovaná, jak ta ze Soroy.

Piště jak jste dojeli, jaké je počasí, jak hodně to bere, na co to bere a kde to bere a hlavně posílejte fotky! Budeme to tu prožívat s Vámi.

Jak to vypadá letos nástup na Bakkan Wahl.

beethoven 18.3.

oniknady 27.3.

Vladov 5.4.

danny 9.4.

MifakM 14.4.

deda 14.4.

Mirer 14.4.

Beda 24.4.

Pafka 30.4.

Respi 4.5.

tom 13.5.

Step 16.5.

slavo 20.5.

Kovca 29.5.

jindras.t 9.6.

mirar 12.6.

kaprivec 19.6.

Doki 18.7.

DKlukin 19.7. - 29.7, group Boskovice

RK 30.7.

kodl1 22.8.

Pokud někdo chybí, ať se ozve, doplním jej.

Pafka dne 28.01.2010 v 14:18:18

Zdravím všechny zkušené i nezkušené rybáře. 30.04.2010 odjíždíme na 10 dnů na BAKKAN WAHL a přivítáme jakékoliv dobré rady ohledně této lokality. Předem díky. Pafka

Odpovědět

To MifakM: v Tregde na jihu na makrelách v srpnu s dětma, pilkrovali jsme jak hloupí, samí sledi a nic kolem nich. Pár tresek, na moři šli mníci, ale posádka se bála vln, no a pár platýzů z mola.

Makrely skoro žádný. Prostě se nedařilo. Předloni jsem tam byl taky a nádhera.

Letos jsem se pojistil, koupil jsem si celosvazovku a když nepořídím v Norsku, budu masařit doma :-) 

To MifakM: koukám na tu Tvoji trasu, já to taky letos plánoval mimo Osla, ale s přejezdem hranic co nejdál kvůli tankování, až u Stotenu. Tahle trasa vypadá dobře, prosím Tě, co to maj na těch přechodech za silnice, vždy mají od té hlavní  vyhnanou paralelní silnici do boku, to je k celnici? Jak vypadají silnice ve Švédsku?

Celnice vypadá takto :

Ale v noci tam nikdo nebyl. Ani jsme nezastavovali, nikdo nas nekontroloval. Jen zpomaleny prujezd.

Co se týká průjezdu Švédskem, tak z 65% valíš po dálnici. Ostatní cesty jsou okresky, ale celkem kvalitní. Někdy provoz, ale ten postupně slábne.

Posílám pár obrázků. Měli by být seřazeny postupně jak jedeš, ale mohl jsem si nějaký poplést.

Tady je sjezd z dalnice

Tady je cesta u Udevaly

Fargelanda

Poblíž Bengtsforsu

U Arjangu

A kolem Eda

Jinak si celou trasu můžeš projet přes Street View (odtud jsou i ty obrázky). Bohužel kousek za celnicí již není nafocená.

To MifakM:  ahoj, já odtud po půl noci utekl, koukám Ty máš větší výdrž. Dík za informaci. Srovnával jsem, jestli bychom ušetřili nějakou kačku, když pojedem Švédskem, ale zas by to bylo o 150 km delší. 

Ahoj Step .Těším se na setkání . My jsme zapřisáhlí vláčkaři , pilkry máme ssebou ale vždy po hodině chytání nás to přestane bavit a jede vláčka. Takový polak nebo keler 80 to je pěkná zábava. Hlavně abychom chytli trochu počasí , Jsme v Norsku už po 9  poaždé někde jinde a vždy jsme si zachytali. Abych to nezakřikl. Jinak vláčíme pilkříky kol 60g a gumy od 7 cm do 15cm. Jiggy od 15g až 30g. Já mám rád gumy relax banjo

To Slavo: To je dobře, alespoň se přiučíme, teď jsem objednal ty barevné pilkříky u Ravena. U Michala jsem nakoupil pěkné ripery barvy sledě a červené, tak uvidím. Pilkr zkusím taky samozřejmě.  No až přijedete uvidíte, to tam budeme už čtyři dny, sám jsem na to zvědav, co tam půjde za "zvířata".  Co používáš za vlákno na vláčení? Já si objednal šňůru Spidera a teď mám na cívce vlasec 28. Co Ty na to? Není to moc silné?

používám na vláčku vlasec berkley  28 a taky kevlon steelon 25. Pletenku mám taky ale mám pocit ,že na vlasec je to lepší. Jen můj názor. Když zapřáhneš nějakého obra náhodou tak si musíš pohrát . Ale my jsme moc velkých nenachytali , max 90 cm. Promeť to okolo ostrovů a tyček do 30m ,tam budou polaci a keleři. Loni jsme byli 80 km nad bakkanem a skoro všechno ve 20m nad chaluhami . Nakonec jsme část už zmrazených ryb dali sousedům těm to nešlo. Já bych samozřejmě taky rád chytil takový ryby jak sim na soroyi, ale raději vláčím , ona se nějaká vždy splete. Hlavně tam něco nech a piš 

To slavo: Před chvilkou jsem byl na vlákně "Kam kdo jede" a hodil návrh vytvořit nové vlákno pro Bakkan 2010, ale teoreticky bychom mohli navázat tady. Uvidíme co padne za návrhy.

Klidne bych zacal a pokracoval tady. Preci jenom zakladat pro kazdou lokalitu nove vlakno....

Co zkusit poprosit admina (Acro) aby zmenil jen nazev tohoto vlakna na (jak navrhoval Step) Bakkan Wahl 2010

A nebo se přemístnit

S E M

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!