Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 660)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To MifakM: v Tregde na jihu na makrelách v srpnu s dětma, pilkrovali jsme jak hloupí, samí sledi a nic kolem nich. Pár tresek, na moři šli mníci, ale posádka se bála vln, no a pár platýzů z mola.

Makrely skoro žádný. Prostě se nedařilo. Předloni jsem tam byl taky a nádhera.

Letos jsem se pojistil, koupil jsem si celosvazovku a když nepořídím v Norsku, budu masařit doma 🙂 

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To MifakM: koukám na tu Tvoji trasu, já to taky letos plánoval mimo Osla, ale s přejezdem hranic co nejdál kvůli tankování, až u Stotenu. Tahle trasa vypadá dobře, prosím Tě, co to maj na těch přechodech za silnice, vždy mají od té hlavní  vyhnanou paralelní silnici do boku, to je k celnici? Jak vypadají silnice ve Švédsku?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Celnice vypadá takto :

Ale v noci tam nikdo nebyl. Ani jsme nezastavovali, nikdo nas nekontroloval. Jen zpomaleny prujezd.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Co se týká průjezdu Švédskem, tak z 65% valíš po dálnici. Ostatní cesty jsou okresky, ale celkem kvalitní. Někdy provoz, ale ten postupně slábne.

Posílám pár obrázků. Měli by být seřazeny postupně jak jedeš, ale mohl jsem si nějaký poplést.

Tady je sjezd z dalnice

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tady je cesta u Udevaly

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Fargelanda

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Poblíž Bengtsforsu

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

U Arjangu

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

A kolem Eda

Jinak si celou trasu můžeš projet přes Street View (odtud jsou i ty obrázky). Bohužel kousek za celnicí již není nafocená.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To MifakM:  ahoj, já odtud po půl noci utekl, koukám Ty máš větší výdrž. Dík za informaci. Srovnával jsem, jestli bychom ušetřili nějakou kačku, když pojedem Švédskem, ale zas by to bylo o 150 km delší. 

slavo
    Účastník
    (78 odpovědí)

Ahoj Step .Těším se na setkání . My jsme zapřisáhlí vláčkaři , pilkry máme ssebou ale vždy po hodině chytání nás to přestane bavit a jede vláčka. Takový polak nebo keler 80 to je pěkná zábava. Hlavně abychom chytli trochu počasí , Jsme v Norsku už po 9  poaždé někde jinde a vždy jsme si zachytali. Abych to nezakřikl. Jinak vláčíme pilkříky kol 60g a gumy od 7 cm do 15cm. Jiggy od 15g až 30g. Já mám rád gumy relax banjo

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Slavo: To je dobře, alespoň se přiučíme, teď jsem objednal ty barevné pilkříky u Ravena. U Michala jsem nakoupil pěkné ripery barvy sledě a červené, tak uvidím. Pilkr zkusím taky samozřejmě.  No až přijedete uvidíte, to tam budeme už čtyři dny, sám jsem na to zvědav, co tam půjde za “zvířata”.  Co používáš za vlákno na vláčení? Já si objednal šňůru Spidera a teď mám na cívce vlasec 28. Co Ty na to? Není to moc silné?

slavo
    Účastník
    (78 odpovědí)

používám na vláčku vlasec berkley  28 a taky kevlon steelon 25. Pletenku mám taky ale mám pocit ,že na vlasec je to lepší. Jen můj názor. Když zapřáhneš nějakého obra náhodou tak si musíš pohrát . Ale my jsme moc velkých nenachytali , max 90 cm. Promeť to okolo ostrovů a tyček do 30m ,tam budou polaci a keleři. Loni jsme byli 80 km nad bakkanem a skoro všechno ve 20m nad chaluhami . Nakonec jsme část už zmrazených ryb dali sousedům těm to nešlo. Já bych samozřejmě taky rád chytil takový ryby jak sim na soroyi, ale raději vláčím , ona se nějaká vždy splete. Hlavně tam něco nech a piš 

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To slavo: Před chvilkou jsem byl na vlákně “Kam kdo jede” a hodil návrh vytvořit nové vlákno pro Bakkan 2010, ale teoreticky bychom mohli navázat tady. Uvidíme co padne za návrhy.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Klidne bych zacal a pokracoval tady. Preci jenom zakladat pro kazdou lokalitu nove vlakno….

Co zkusit poprosit admina (Acro) aby zmenil jen nazev tohoto vlakna na (jak navrhoval Step) Bakkan Wahl 2010

A nebo se přemístnit

S E M

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 660)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...