Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › BAKKAN WAHL 2010
- Toto téma obsahuje celkem 659 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sroubek282 a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#10815 19.4.2010 v 10:35
Ted uz v sobe ryby slede maji, dokonce jsme narazili i na hejna, ale velke ryby stale do nich nenajizdi. Jen tresky kolem 40-60 cm. Sem tam se podari trochu vetsi ale maximum je cca 80 cm…
Co se tyce chytani ve fjordu, tak druha partie tam lod ma, ale nebavili jsme se s Benem o prevozu. Kluci co s nima jsem nechteji… Prevest po vode neni problem, jen nesmi foukat. S vetrem vetsim nez 7 m/s je to v teto catsi poloostrova dost risk. A nizzsi pomalu ani nebyl… jen na tech par hodin co jsme vyjeli ale na opacnou stranu. Nesjem kapitan a nemuzu rozhodovat kam pojedem a sam na lodi na more je sebevrazda…
#10817 19.4.2010 v 11:59Vloni jsme jezdili vpravo až za most a za ním tak 300m šli obecňačky,kočky,jednoskvrnky i keleři. ale třeli se tam sledi a vše bylo pod nima!Jedem na Bakkan 4.5 až 18.5 tak jako vloni a byla to docela pěkná fuška,ryb jako mraku. čau louňáci
#10818 19.4.2010 v 12:00Člověk by za ty Vaše podmínky uronil i slzu. Celý rok se člověk těší a Poseidon se na nás vys…
#10820 19.4.2010 v 12:42MifakM zítra to s větrem vypadá hodně nadějně tak nám potom podej info a fotky pořádných ryb. Minulý rok jsme vyjížděli na moře i po 21 hodině a ryby jsme chytaly,stmívá se teď u bena nebo je tam už pořád světlo???
#10821 19.4.2010 v 12:432 respi
Tam jsme právě byli včera. A zkoušeli jsme to ještě kousek dál. Na mapě označeno.
Jak jsem říkal, hejna jsme našli, ale mával jsi jim s nástrahama před držkama a ani jedna se nechytla… vše podseknuté.
#10849 20.4.2010 v 0:17Tak nám tu dnes během asi 2 hodin odpoledne napadlo 5 cm nového sněhu. Po sněhové vánici se na chvilku vítr uklidnil, ale nyní opět fouká. Předpověď na zítra je k nám milostivá a snad opět vyjedeme na moře. Zklidnění se předpovídá na dva dny, tak uvidíme co z toho “vytáhneme”.
#10853 20.4.2010 v 8:05Zdravím vás z Bakkanu. Aby ste nemali informácie len z druhej ruky, budem sa snažiť v skratke doplniť Mifaka. U nás síce riadim loď vačšinou ja ale na na programe dňa sa dohadujeme spoločne. Som členom tímu, ktorý má loď vo fjorde. Keďže hneď po prvom dni sme kvoli vetru riešili situáciu, zabezpečili sme si loď vo fjorde, kam možeme aj v prípade silnejšieho vetra. Nesmie však fúkať od západu, vtedy sa nedá chytať ani vo fjorde. Včera prvý krát sme chytili tresky obecné cca 5-6 kg po jasných útokoch na pilkre a papriky. Do včera to boli naozaj vačšinou podseknuté ryby. Možno sa to včerajškom zlomilo. Tak vy čo sa sem chystáte, NEBUĎTE V STRESE!!!!!
#10854 20.4.2010 v 8:32to Mirer a MifakM: Díky za doplňující informace máme to za 4 tak už jsme byli z toho počasí co vládne na Bakannu nešťastní. Tak se držte a pošlete nějaké foto.
#10856 20.4.2010 v 9:082 MifakM a Mirer
Chlapi, díky za informace, snad už se Vám to taky konečně zlomí. My na to máme ještě 10 dnů, tak se, ač jsem ateista, každý den 2x modlím 🙂
Je to případně velký problém, nechat si převézt loď do fjordu? Pafka
#10857 20.4.2010 v 9:21Ahoj kluci. To počasí docela děsí. My sice jedeme až v půlce května, ale počas v norsku člověk nikdy neví.
#10858 20.4.2010 v 9:27To Bakkan, chlapi jsme tu stále a každý den, pošlete fotky i čudel. Já se musím přiznat, že si zatím hlavu s tím, jaké budeme mít počasí nelámu. Prostě se těším a nějak to dopadne. Když si čtete v jiných lajnách, jak jsou chlapi po jednom dnu vyrychtovaný, když přijdou metrovky, tak si říkám, co by s náma bylo, kdyby nám takové braly celejch deset dní.
Abych zabil čas čmářu si do map od MifakM horká místa od Zapy a ostatních, kteří pustí informaci. Jsem zvědav, jestli se v tom za 24 dní vyznám.
Chlapi užívejte si a pište. Dnes a zítra tam máte bezvětří.
#10883 21.4.2010 v 15:142 všichni na Bakkan Wahlu
Chlapi, to je to tam pořád tak špatný, že Vám není do psaní? :-((
Pafka
#10900 21.4.2010 v 22:29To Pafka: vypadá to tak. Teď je tam silná obsádka a nikdo se neozývá. Já Tě podezíral, že už jsi tam! Neboj za týden to začne. Je to tím počasím, o měsíc delší zima. Letos bude květen jako duben.
#10902 21.4.2010 v 22:42to STEP
Díky za povzbuzení. Dušička je v nás sice malá, ale pobyt v Norsku je super sám o sobě, takže už bychom nejradši byli na cestě (tam). Před chvílí jsem se vrátil z posledního sezení před odjezdem (samozřejmě u pečeného kolínka a plzničky), vypadá to, že už doopravdy všechno máme – min. na 2 roky dopředu. :-))
Přál bych klukům, aby se jim to konečně otočilo a ještě si to pořádně užili – ale možná se to už stalo a nepíší proto, že mají od rybařiny ochrnuté nejen ruce, ale celá těla :-)) Pafka
#10905 21.4.2010 v 23:00On se MifakM ozve, a jak Ty berete si sebou noťas, budete komunikovat?
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › BAKKAN WAHL 2010