Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Po skonceni uklidu a vynaseni snad uz poslednich starych a nepotrebnych veci z objektu susaren hlasim,ze uz I WC je v dustojnem stavu a dokonce mi vyslo misto I na sklad pro pujcovani obleku.Vecer mi to nedalo a aspon na tri hodinky jsem vyjel na vodu.Lovci jeste chytali a po mem navratu uz byl vsude nocni klid,takze ani nevim co se dnes chytilo.Ja jsem zase zkousel mnikovat a citil jsem se se dvema nahodenymi udicemi v 200m jako na kaprech
Odpovědět
Mimo jedne macky v 300m jsem nemel ani zaber,tak jsem vam udelal aspon selfie aby jste videli toho blazna co cely den maka a v noci jezdi po mori:-D:-D
Odpovědět
Okolo jedne v noci jsme se potkali v pristavu s partou z Pardubic a aspon davam neco z nasi zahradky
Odpovědět
Zitra /zase kecam/-dnes bude jeste docela fajn pocasi,tak uvidime jak dopadnou zaverecne dny nasich rybaru
Odpovědět
Dedo145, věřím, že se Ti podaří to mníkoviště najít a bude lepší než na Titranu. Držím palce.:-|
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Dedo145, věřím, že se Ti podaří to mníkoviště najít a bude lepší než na Titranu. Držím palce.[/citace]
Tak o tom nepochybuju Kuliku. Dedo145 je nebezpečná vydra co se týká mníků, on si tu správnou rokli najde:-D Alespoň na Titranu nám to předvedl v plné parádě.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Mimo jedne macky v 300m jsem nemel ani zaber,tak jsem vam udelal aspon selfie aby jste videli toho blazna co cely den maka a v noci jezdi po mori[/citace]
ahoj Dedo, nemas naky zpravy o vetsich polacich severne od Asenu ??
Nak se nam tu vytratili, chytame max 70cm. Mam obavy jestli jiz nejou do treni. Byli jsme vcera vecer a posapali jsme jich asi 12 a jeste 19 obecnych ale ze by to byli naky machny to se rict neda. Sice jsou mozna trochu lepsi co do kvality masa ale i tyto mensi do 70 cm jsou napadeny cerviky. A jatra ty jsou dost spatny cca kazda 5 ryba je ma k pouziti.
Ale mladej se snazi...
Odpovědět
Ale jsou mensi i kdyz do kuchyne asi lepsi. Pak jak si ma clovek vybrat!?
Odpovědět
Dnes docela foukalo. Přesto jsme vyjeli na vodu. Jedné lodi se povedl halibut rovny 1m. Druhá loď opět přivezla plnou bednu polaků 70-84 cm poté začalo fučet tak hurá bydlet.
Odpovědět
prosim o info v sobotu 30.5 odjizdime z bakkanu v kolik odjizdi první trajekt z Brekstdu jestli někdo zna jizdni rad dejte vedet diky
Odpovědět
mond-frid :6,20 7,20 8,30 9,30......22,30
saturd 7,30 8,30 ......20,30
sund 8,30.....22,30
Odpovědět
dedo mockrat diky stav se na pivko na torfride a třeba na slivovičku haluzkovou boja
Odpovědět
tak snad priste at se vam dari my si to krasne uzili mej se boja
Odpovědět