Hasvik, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 30°C
jasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Dědo ta zbraň hromadného ničení dostala od nás loni na Blomsoy profesionální název POTRAT sám žížalář to vzal za své a dneska objednávám pouze POTRATY a né nějaké Brush hogy či co.

Pěkné kousky jen tak dál.

Tak už se nám to blíží.

2.6. 2015 - 12.6.2015

Dům MARI-STUA

Dedo pekny.Co to je za gumu co vam tak fachci?

To Dedo 145,Marlboro přivezeme a na to lepidlo se Tě ještě zeptám před odjezdem

Taky Děda

[citace]deda napsal:

To Dedo 145,Marlboro přivezeme a na to lepidlo se Tě ještě zeptám před odjezdem

Taky Děda[/citace]

No to v tom budou mit vsichni pekny zmatek.Asi se oholim aby nas aspon podle toho rozeznali:-D:-D

Uz se na vas tesim.Slysel jsem od Bena,ze jste pekne vydry8-O8-O

[citace]rostak napsal:

Dedo pekny.Co to je za gumu co vam tak fachci?[/citace]

Presne to popsal Jarda-N ,ale my jim nerikame potraty,ale krtonozky:-S:-S jinak Brush hog ze Zoomackeho sortimentu.

[citace]dedo145 napsal:

Sim napsal:

Ahoj Dody, posílám ti skupinu lovců z mé obce. Mají nástup 31.5. do Mormorstua a prosí připravit 2x aluboat, pokud možno bez zadního rámu a 1x Suzuki 40HP. Jako bonus ti posílám oblek Sundridge EXTREME vel. XXL. Bude velikost vyhovovat?

To je super.Ted vlastne budu v barvach RN.Na kluky z Blanska se tesim a misto Suzuki dostanou Yamahu 40HP. Suzuki jde do opravy.

[/citace]:-S

Není ta Yamaha 40HP na malé lodi, kde se dá chytat jen zezadu? Budou tam chytat 3-4lidi. Tak aby mě pak nezabili.

To Sim Nene na te male lodi je 60-ka motor.Ta co jim nabizim je ten nejvetsi plastak a zatim na nem jezdim ja:-E

Tak hospodarsky den mam za sebou a jeste si musim pripravit nejakou stravu aspon na 2 dny .Takze to vypada,ze se na vodu vecer dostanu.Musim jeste najit nejaka blizsi mista na polaky a pak zase zkusit nejakeho mnicka:-E .Dnes to troche fouklo,ale jen tak 5-ka a v narazech 7-ka,ale uz se to zklidnuje a vecer bude zase Jadran.

:-)mníky jsme chytali na Zoo,nebo až za mostem na 100metrech..šli tam i okouníci.!8-) a webka nemaká:-| zdravím tě ze Samosu

:-D

Tak vcera se nic vyjímecneho nechytilo, takze takova klasika. Bedna obecnych a bedna polaku. Jak pise dedo 145 pujdem to zkusit az tak kolem 17 00 protoze ted celkem fouka cerstvy vitr, ktery se ma k veceru uklidnit a koneckoncu si zkusime podvecerni vlacku.

Dnes dopoledne odpočinek. Výlet na kanóny a procházku lesoparkem. Odpoledne na chvilku výjezd na moře a opět plná bedna tentokrát hlavně obecňačky a pár polaků. Vše kolem 60-80cm.

A jedna kráva :-)

Je dobre,ze mam zastoupeni a Jindra aspon castecne informuje.Dnes jsem mel hospodarsky den a vsichni vyjeli na ryby,mimo vyletniku.

Uz jsem dal do poradku I nekolik udic s rucnimi multaky a jsou I se snurami pripraveny na pujcovani

Pro zapometlive rybare nebo v pripade utrhani vsech nastrah je k dispozici aspon to nejnutnejsi

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.