Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Dědo ta zbraň hromadného ničení dostala od nás loni na Blomsoy profesionální název POTRAT sám žížalář to vzal za své a dneska objednávám pouze POTRATY a né nějaké Brush hogy či co.
Pěkné kousky jen tak dál.
Odpovědět
Tak už se nám to blíží.
2.6. 2015 - 12.6.2015
Dům MARI-STUA
Odpovědět
To Dedo 145,Marlboro přivezeme a na to lepidlo se Tě ještě zeptám před odjezdem
Taky Děda
Odpovědět
[citace]deda napsal:
To Dedo 145,Marlboro přivezeme a na to lepidlo se Tě ještě zeptám před odjezdem
Taky Děda[/citace]
No to v tom budou mit vsichni pekny zmatek.Asi se oholim aby nas aspon podle toho rozeznali:-D:-D
Uz se na vas tesim.Slysel jsem od Bena,ze jste pekne vydry8-O8-O
Odpovědět
[citace]rostak napsal:
Dedo pekny.Co to je za gumu co vam tak fachci?[/citace]
Presne to popsal Jarda-N ,ale my jim nerikame potraty,ale krtonozky:-S:-S jinak Brush hog ze Zoomackeho sortimentu.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Sim napsal:
Ahoj Dody, posílám ti skupinu lovců z mé obce. Mají nástup 31.5. do Mormorstua a prosí připravit 2x aluboat, pokud možno bez zadního rámu a 1x Suzuki 40HP. Jako bonus ti posílám oblek Sundridge EXTREME vel. XXL. Bude velikost vyhovovat?
To je super.Ted vlastne budu v barvach RN.Na kluky z Blanska se tesim a misto Suzuki dostanou Yamahu 40HP. Suzuki jde do opravy.
[/citace]:-S
Není ta Yamaha 40HP na malé lodi, kde se dá chytat jen zezadu? Budou tam chytat 3-4lidi. Tak aby mě pak nezabili.
Odpovědět
To Sim Nene na te male lodi je 60-ka motor.Ta co jim nabizim je ten nejvetsi plastak a zatim na nem jezdim ja:-E
Odpovědět
Tak hospodarsky den mam za sebou a jeste si musim pripravit nejakou stravu aspon na 2 dny .Takze to vypada,ze se na vodu vecer dostanu.Musim jeste najit nejaka blizsi mista na polaky a pak zase zkusit nejakeho mnicka:-E .Dnes to troche fouklo,ale jen tak 5-ka a v narazech 7-ka,ale uz se to zklidnuje a vecer bude zase Jadran.
Odpovědět
:-)mníky jsme chytali na Zoo,nebo až za mostem na 100metrech..šli tam i okouníci.!8-) a webka nemaká:-| zdravím tě ze Samosu
:-D
Odpovědět
Tak vcera se nic vyjímecneho nechytilo, takze takova klasika. Bedna obecnych a bedna polaku. Jak pise dedo 145 pujdem to zkusit az tak kolem 17 00 protoze ted celkem fouka cerstvy vitr, ktery se ma k veceru uklidnit a koneckoncu si zkusime podvecerni vlacku.
Odpovědět
Dnes dopoledne odpočinek. Výlet na kanóny a procházku lesoparkem. Odpoledne na chvilku výjezd na moře a opět plná bedna tentokrát hlavně obecňačky a pár polaků. Vše kolem 60-80cm.
Odpovědět
Je dobre,ze mam zastoupeni a Jindra aspon castecne informuje.Dnes jsem mel hospodarsky den a vsichni vyjeli na ryby,mimo vyletniku.
Uz jsem dal do poradku I nekolik udic s rucnimi multaky a jsou I se snurami pripraveny na pujcovani
Odpovědět
Pro zapometlive rybare nebo v pripade utrhani vsech nastrah je k dispozici aspon to nejnutnejsi
Odpovědět