Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

[citace]dedo145 napsal:

Vzhledem na to ze vetsina pritomnych lovcu jsou zaryti pilkraci,tak se nedal predpokladat nejaky extra ulovek.Aspon nekterym jsem pujcil pruty a ejhle ,ono se jim to zalibilo.[/citace]

Ahoj dedo za hodku vyrazime, sejdeme se v patek na 710/715.;-);-)

doufam ze to najdes jinak budes hulit to dubovy listi ktery tam neni:-P:-P

Takze dnes vsichni do hajan protoze vcera mela jedna chata bujary mejdan az do osmi do rana a skoro nikdo se v jejich okoli nevyspal.Zitra se snad pocasi vylepsi a pak hura na kelery a mozna I nejakeho slusneho dorsika.

[citace]Hyse napsal:

dedo145 napsal:

Vzhledem na to ze vetsina pritomnych lovcu jsou zaryti pilkraci,tak se nedal predpokladat nejaky extra ulovek.Aspon nekterym jsem pujcil pruty a ejhle ,ono se jim to zalibilo.

Ahoj dedo za hodku vyrazime, sejdeme se v patek na 710/715.

doufam ze to najdes jinak budes hulit to dubovy listi ktery tam neni[/citace]

Neboj budu tam od rana.Mam vam privezt nejakeho metroveho kelera aby jste meli mustr?:-D:-D

Na dnes bylo hlasene docela pekne pocasi,ale opak byl pravdou.Ti co si privstali,tak jeste stihli pohodicku 3-ku vitr a to vse bez deste.Lutz vyrazil uz ve 4 hodiny rano a kdyz se ostatni probouzeli,tak uz mel nachytano

Ja jsem vyjel se sesti lodemi na keleroviste,ale jeste pred prijezdem na misto zacalo prset a misto hlasene trojky foukla cerstva sestka a v kombinaci s destem to bylo opravdu neprijemne.Nemecke lode to hned pri prvnim driftu otocily k domovu a jen slovensti vytrvalci zustali

Podle fotek vidite,ze to nebylo zadne medlizani a chlapci si za vytrvalost zaslouzi pochvalu

Trvalo to mnohem dele nez najeli keleri ,ale trpelivost se vyplatila

A tady je cela zmoknuta parta

Jesteze se bylo pri filetovani cim zahrat

Jedina vlackarska parta byla az u Husoyi

Ulovky meli pekne

Co pekne - krasne.Halik 105 cm 10kg

Nemci kteri nam ujeli z vypravy se schovali do fjordu a nakonec pod mostem se jim podarila I pekna obecnacka

Zitra ac ma byt krasne pocasi na vodu nepojedu.Mam se setkat s Dorsakem,Nakim a Pandionem v Orkangeru a odpoledne mi maji prijet dalsi hoste.Takze maximalne zkusit vecer polaky,ci nejakeho halika.

A nakonec neco z nasi zahradky

[citace]dedo145 napsal:

Zitra ac ma byt krasne pocasi na vodu nepojedu.Mam se setkat s Dorsakem,Nakim a Pandionem v Orkangeru a odpoledne mi maji prijet dalsi hoste.Takze maximalne zkusit vecer polaky,ci nejakeho halika.

A nakonec neco z nasi zahradky[/citace]

Hele a nezapomels na me?? Dam ti vedet 2 hodky predem nez dorazime na misto urceni 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.