Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Averoy 2017

Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.

Děkuji.

Odpovědět

Pavle, určitě už se těším. Přeji klidnou a pohodovou cestu.

Takhle nějak je strhaný Kulík :-D

Občas na nás prská a syčí, ale dá se zvládnout :-D

A ještě jedna houbová :-)

Zítra už jen vláčka pro radost.

Gumy od Miloše dostávají zabrat!

Adame Salmone super reportuješ! Přál bych si zažít takový pobyt jako máte vy teď. Zdravím Radka i Kulíka /konečně s rybou/. :)

Včera jsme se opět věnovali štikáčům a to úspěšně. Kromě nich se chytli jednoskvrnky, bezvousé, větší makrely i na maso, polaci a další. Smutné bylo, že jsme 3 ze 4 členů party utrhali kompletní sestavy na štikáče a maso o sítě, které byly pod vodou cca 30 - 40 m a jejich položení nebylo označené. Já jsem přišel o další sestavu a cca 50 m šňůry ještě tím, že štikáč na Adamově prutu projel vše co mohl a zamotal se do mé šňůry a ta jeho ostrým zubům neodolala.

Dnes pojedeme na vláčku  a zkusit chytit i něco zajímavého a tak nám držte palce.

Musím pochválit Radka juniora, je to bezva kluk a rybář.

Jó a Adamovi všechno nevěřte. Například to o zničeném kulíkovi.

Včerejší vláčka s Emanovou partou byla také super :-) , největší obecná 1 m .

Nazdar kluci. Moc sem nepíšu, ale teď musím. Vaše parta Vám sedla a mám z vás radost. Kulíka neznám, ale  bude to taky borec. Sem každý den telefénem v kontaktu s Ráděm starším, vím o všem dění. Užijte si vše v pohodě jak do teď. Zdraví Fanda

Tak konečně Kulíkovi vyšlo počasí a hned jsou z toho pěkné reporty a krásné ryby! My odjíždíme 28.9., tak už se to pomalu blíží:-) Ještě by to chtělo nějaký report od Plzeňáků, co jsou u Mortena:-)

Ano, počasí nám vyšlo parádní a když mám krátce shrnout tento turnus, tak mohu konstatovat, že bude patřit k těm mým nejlepším.

Děkuji ještě jednou Adamovi, Radkovi a Radkovi juniorovi, že když jsem osiřel, tak mě vzali do party a byla to parta bezvadná a rybáři skvělí.

Rybařina to byla skvělá, ryb všude hodně a pestrost druhů ryb také perfektní, jen toho halíka jsme nikde nepotkali, škoda a tak někdy příště.

Nedá se říci, že jeden druh nástrahy dominoval, neboť každý z nás chytal na něco jiného a všichni nachytali.

Nejlepší místa byla kolem a za velbloudama, od velbloudů směrem k úrovni tyče (napravo od kempu) podél zlomu (kopečky a planinky), kolem tyče, před ní a za ní. To byla místa, kde jsme byli.

U Mortena je skvele, jak jinak taky! :-) Jsou tu s nami z Plzne a z Prahy a dalsi prijedou po nas. Krasne si uzivame dovolenou. Ryby, houby, boruvky, brusinky, vylety, grilovacka .... proste vse, co k tomu patri. Pocasi po celou dobu primo pohadkove ..

Včera celodenní vláčka a super!!! Sice žádné big fish, ale polaci kolem 80cm běžně a obecné do metru! Večer ještě grilovačka, tak jsem se sem nedostal.

Ano, počasí nám vyšlo parádní a když mám krátce shrnout tento turnus, tak mohu konstatovat, že bude patřit k těm mým nejlepším. Děkuji ještě jednou Adamovi, Radkovi a Radkovi juniorovi, že když jsem osiřel, tak mě vzali do party a byla to parta bezvadná a rybáři skvělí. Rybařina to byla skvělá, ryb všude hodně a pestrost druhů ryb také perfektní, jen toho halíka jsme nikde nepotkali, škoda a tak někdy příště. Nedá se říci, že jeden druh nástrahy dominoval, neboť každý z nás chytal na něco jiného a všichni nachytali. Nejlepší místa byla kolem a za velbloudama, od velbloudů směrem k úrovni tyče (napravo od kempu) podél zlomu (kopečky a planinky), kolem tyče, před ní a za ní. To byla místa, kde jsme byli.

Ahoj Kulíku,

kdy se vracíte?

My jedeme 28.9. tak bych rád prokonzultoval aktuality a z Averoy. Díky Zdeněk.

Nazdar Zdendo, prokonzultovat můžeme cokoliv, vracíme se zítra a jedu sem opět 29.9. s Jiginem a dalšími kamarády.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!