Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Pavle, určitě už se těším. Přeji klidnou a pohodovou cestu.
Odpovědět
Zítra už jen vláčka pro radost.
Gumy od Miloše dostávají zabrat!
Odpovědět
Adame Salmone super reportuješ! Přál bych si zažít takový pobyt jako máte vy teď. Zdravím Radka i Kulíka /konečně s rybou/. :)
Odpovědět
Včera jsme se opět věnovali štikáčům a to úspěšně. Kromě nich se chytli jednoskvrnky, bezvousé, větší makrely i na maso, polaci a další. Smutné bylo, že jsme 3 ze 4 členů party utrhali kompletní sestavy na štikáče a maso o sítě, které byly pod vodou cca 30 - 40 m a jejich položení nebylo označené. Já jsem přišel o další sestavu a cca 50 m šňůry ještě tím, že štikáč na Adamově prutu projel vše co mohl a zamotal se do mé šňůry a ta jeho ostrým zubům neodolala.
Dnes pojedeme na vláčku a zkusit chytit i něco zajímavého a tak nám držte palce.
Musím pochválit Radka juniora, je to bezva kluk a rybář.
Jó a Adamovi všechno nevěřte. Například to o zničeném kulíkovi.
Odpovědět
Včerejší vláčka s Emanovou partou byla také super :-) , největší obecná 1 m .
Odpovědět
Nazdar kluci. Moc sem nepíšu, ale teď musím. Vaše parta Vám sedla a mám z vás radost. Kulíka neznám, ale bude to taky borec. Sem každý den telefénem v kontaktu s Ráděm starším, vím o všem dění. Užijte si vše v pohodě jak do teď. Zdraví Fanda
Odpovědět
Tak konečně Kulíkovi vyšlo počasí a hned jsou z toho pěkné reporty a krásné ryby! My odjíždíme 28.9., tak už se to pomalu blíží:-) Ještě by to chtělo nějaký report od Plzeňáků, co jsou u Mortena:-)
Odpovědět
Ano, počasí nám vyšlo parádní a když mám krátce shrnout tento turnus, tak mohu konstatovat, že bude patřit k těm mým nejlepším.
Děkuji ještě jednou Adamovi, Radkovi a Radkovi juniorovi, že když jsem osiřel, tak mě vzali do party a byla to parta bezvadná a rybáři skvělí.
Rybařina to byla skvělá, ryb všude hodně a pestrost druhů ryb také perfektní, jen toho halíka jsme nikde nepotkali, škoda a tak někdy příště.
Nedá se říci, že jeden druh nástrahy dominoval, neboť každý z nás chytal na něco jiného a všichni nachytali.
Nejlepší místa byla kolem a za velbloudama, od velbloudů směrem k úrovni tyče (napravo od kempu) podél zlomu (kopečky a planinky), kolem tyče, před ní a za ní. To byla místa, kde jsme byli.
Odpovědět
U Mortena je skvele, jak jinak taky! :-) Jsou tu s nami z Plzne a z Prahy a dalsi prijedou po nas. Krasne si uzivame dovolenou. Ryby, houby, boruvky, brusinky, vylety, grilovacka .... proste vse, co k tomu patri. Pocasi po celou dobu primo pohadkove ..
Odpovědět
Včera celodenní vláčka a super!!! Sice žádné big fish, ale polaci kolem 80cm běžně a obecné do metru! Večer ještě grilovačka, tak jsem se sem nedostal.
Odpovědět
Ano, počasí nám vyšlo parádní a když mám krátce shrnout tento turnus, tak mohu konstatovat, že bude patřit k těm mým nejlepším. Děkuji ještě jednou Adamovi, Radkovi a Radkovi juniorovi, že když jsem osiřel, tak mě vzali do party a byla to parta bezvadná a rybáři skvělí. Rybařina to byla skvělá, ryb všude hodně a pestrost druhů ryb také perfektní, jen toho halíka jsme nikde nepotkali, škoda a tak někdy příště. Nedá se říci, že jeden druh nástrahy dominoval, neboť každý z nás chytal na něco jiného a všichni nachytali. Nejlepší místa byla kolem a za velbloudama, od velbloudů směrem k úrovni tyče (napravo od kempu) podél zlomu (kopečky a planinky), kolem tyče, před ní a za ní. To byla místa, kde jsme byli.
Ahoj Kulíku,
kdy se vracíte?
My jedeme 28.9. tak bych rád prokonzultoval aktuality a z Averoy. Díky Zdeněk.
Odpovědět
Nazdar Zdendo, prokonzultovat můžeme cokoliv, vracíme se zítra a jedu sem opět 29.9. s Jiginem a dalšími kamarády.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...