Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 432 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 433)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pavle, určitě už se těším. Přeji klidnou a pohodovou cestu.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Takhle nějak je strhaný Kulík 😀

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Občas na nás prská a syčí, ale dá se zvládnout 😀

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

A ještě jedna houbová 🙂

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Zítra už jen vláčka pro radost.

Gumy od Miloše dostávají zabrat!

Maras
    Účastník
    (76 odpovědí)

Adame Salmone super reportuješ! Přál bych si zažít takový pobyt jako máte vy teď. Zdravím Radka i Kulíka /konečně s rybou/. 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Včera jsme se opět věnovali štikáčům a to úspěšně. Kromě nich se chytli jednoskvrnky, bezvousé, větší makrely i na maso, polaci a další. Smutné bylo, že jsme 3 ze 4 členů party utrhali kompletní sestavy na štikáče a maso o sítě, které byly pod vodou cca 30 – 40 m a jejich položení nebylo označené. Já jsem přišel o další sestavu a cca 50 m šňůry ještě tím, že štikáč na Adamově prutu projel vše co mohl a zamotal se do mé šňůry a ta jeho ostrým zubům neodolala.

Dnes pojedeme na vláčku  a zkusit chytit i něco zajímavého a tak nám držte palce.

Musím pochválit Radka juniora, je to bezva kluk a rybář.

Jó a Adamovi všechno nevěřte. Například to o zničeném kulíkovi.

• Odpověď byla upravena před 7 roky a 2 měsíci uživatelem kulik.
    Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Včerejší vláčka s Emanovou partou byla také super 🙂 , největší obecná 1 m .

Franta Nor
    Účastník
    (1 odpovědí)

Nazdar kluci. Moc sem nepíšu, ale teď musím. Vaše parta Vám sedla a mám z vás radost. Kulíka neznám, ale  bude to taky borec. Sem každý den telefénem v kontaktu s Ráděm starším, vím o všem dění. Užijte si vše v pohodě jak do teď. Zdraví Fanda

zizi1
    Účastník
    (21 odpovědí)

Tak konečně Kulíkovi vyšlo počasí a hned jsou z toho pěkné reporty a krásné ryby! My odjíždíme 28.9., tak už se to pomalu blíží:-) Ještě by to chtělo nějaký report od Plzeňáků, co jsou u Mortena:-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Ano, počasí nám vyšlo parádní a když mám krátce shrnout tento turnus, tak mohu konstatovat, že bude patřit k těm mým nejlepším.

Děkuji ještě jednou Adamovi, Radkovi a Radkovi juniorovi, že když jsem osiřel, tak mě vzali do party a byla to parta bezvadná a rybáři skvělí.

Rybařina to byla skvělá, ryb všude hodně a pestrost druhů ryb také perfektní, jen toho halíka jsme nikde nepotkali, škoda a tak někdy příště.

Nedá se říci, že jeden druh nástrahy dominoval, neboť každý z nás chytal na něco jiného a všichni nachytali.

Nejlepší místa byla kolem a za velbloudama, od velbloudů směrem k úrovni tyče (napravo od kempu) podél zlomu (kopečky a planinky), kolem tyče, před ní a za ní. To byla místa, kde jsme byli.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

U Mortena je skvele, jak jinak taky! 🙂 Jsou tu s nami z Plzne a z Prahy a dalsi prijedou po nas. Krasne si uzivame dovolenou. Ryby, houby, boruvky, brusinky, vylety, grilovacka …. proste vse, co k tomu patri. Pocasi po celou dobu primo pohadkove ..

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Včera celodenní vláčka a super!!! Sice žádné big fish, ale polaci kolem 80cm běžně a obecné do metru! Večer ještě grilovačka, tak jsem se sem nedostal.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Ano, počasí nám vyšlo parádní a když mám krátce shrnout tento turnus, tak mohu konstatovat, že bude patřit k těm mým nejlepším. Děkuji ještě jednou Adamovi, Radkovi a Radkovi juniorovi, že když jsem osiřel, tak mě vzali do party a byla to parta bezvadná a rybáři skvělí. Rybařina to byla skvělá, ryb všude hodně a pestrost druhů ryb také perfektní, jen toho halíka jsme nikde nepotkali, škoda a tak někdy příště. Nedá se říci, že jeden druh nástrahy dominoval, neboť každý z nás chytal na něco jiného a všichni nachytali. Nejlepší místa byla kolem a za velbloudama, od velbloudů směrem k úrovni tyče (napravo od kempu) podél zlomu (kopečky a planinky), kolem tyče, před ní a za ní. To byla místa, kde jsme byli.

Ahoj Kulíku,

kdy se vracíte?

My jedeme 28.9. tak bych rád prokonzultoval aktuality a z Averoy. Díky Zdeněk.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Nazdar Zdendo, prokonzultovat můžeme cokoliv, vracíme se zítra a jedu sem opět 29.9. s Jiginem a dalšími kamarády.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 433)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...