Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 432 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 433)
  • Autor
    Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Když jsme chytali nástražní makrely, tak se mi podařilo chytit i tři smáčky. Zatím poprvé, co jsem je viděl na živo.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Včera byl v plánu lov mníků, ale tam jsme totálně vyhořeli, tak jsme se pak věnovali oblíbené vláčce.
    Nachytalo se mraky pěkných polaků a i pěkné obecné a všudypřítomné makrely a kelírci likvidovali jednu gumu za druhou.
    Já chytal vše na gumy od Miloše z Ústí a ty hrály prim!!! Díky, Miloši!!! Fungovaly přesně, jak měly. I barvy jsem měnil podle světelných podmínek, což mě opět utvrdilo, že to dělá hodně.
    Spousta polaků do 60cm, které jsme většinou odhačovali přímo ve vodě, ale i pár pěkných. Obecné se mi podařily dvě, co stály za fotku. Ta větší měla 94cm. Vše na hloubkách do 35m.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Dneska vaří Radek 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Jó, ale oběd dělal kulik! Rybičku na majonéze s bramborovou kaší.

Radek123
    Účastník
    (38 odpovědí)

Zdravíme příznivce norského rybolovu z podzimní Averoy, kde nám dovoluje počasí věnovat se naplno mořskému rybolovu. Včerejší rybolov se odehrával na otevřeném moři za velbloudama kde jsme měli možnost nachytat nádherné ryby polaky, obecné, makrely a kelery. Bohužel jsme se netrefili do mníků, jen náhražkou byly čtyři brosmy.

Frantisek Necekal
    Účastník
    (45 odpovědí)

Radost se koukat na vaše reporty. Jen člověka mrzí, že tam nemůže být taky. Krásně si to užíváte.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Ahoj Kuldo a Salmone chytáte pěkný ryby,je radost se na Vaše fota dívat………

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Taky zdravím, Máro!!!
    Tady jsou polaci pěkní, ale je třeba jet kousek dál. Pořád je to v pohodě v dosahu 🙂
    Zítra chtějí kluci na štikáče, tak se podřídím a pozítří snad vláčet. Nachytáno máme dost, tak je možnost zkoušet a hrát si 🙂

Radek123
    Účastník
    (38 odpovědí)

Dneska jsme se vydali na sběr hříbů, nejhezčí našel náš velitel Kulik, přitom jsme se namlsali vynikajících borůvek.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak pozor, byla změna, místo grilování byla úžasná smaženice od Radka, ale asi, že jsem dobře očistil a nakrájel houby, 😀

Gril si někdo zamluvil již dříve a tak asi až zítra.

Ráno vyjedeme v 6 hodin, pro mladé v 5 hodin, aby to stihli. 😀

Z dnešního naplánovaného programu, na večer, zbilo jen to vínko,

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Kluci krásná práce a super reporty.  Mě už sice začínaji troubit jeleni,ale vše sleduju. Kuldo,moc toho Adama nehoň😊

Radek123
    Účastník
    (38 odpovědí)

Půlnoční polární zář

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pepo, neboj, on se nedá. Přeju Ti pevnou ruku a přesnou mušku.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Pepo, na vojně jsem nebyl, ale chlapi říkají, že vojna byla pohoda 😀

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Kluci… moc mi Kulika nezničte za pár dní jedem spolu znovu,tak aby podával standardné výkony.My jsme si podzim na Hitře užili a už se těším na Averoy.Dnes v 16 odjíždíme tak se doma potkámea pokecáme….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 433)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...