Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Averoy 2017

Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.

Děkuji.

Odpovědět

Když jsme chytali nástražní makrely, tak se mi podařilo chytit i tři smáčky. Zatím poprvé, co jsem je viděl na živo.

Včera byl v plánu lov mníků, ale tam jsme totálně vyhořeli, tak jsme se pak věnovali oblíbené vláčce.
Nachytalo se mraky pěkných polaků a i pěkné obecné a všudypřítomné makrely a kelírci likvidovali jednu gumu za druhou.
Já chytal vše na gumy od Miloše z Ústí a ty hrály prim!!! Díky, Miloši!!! Fungovaly přesně, jak měly. I barvy jsem měnil podle světelných podmínek, což mě opět utvrdilo, že to dělá hodně.
Spousta polaků do 60cm, které jsme většinou odhačovali přímo ve vodě, ale i pár pěkných. Obecné se mi podařily dvě, co stály za fotku. Ta větší měla 94cm. Vše na hloubkách do 35m.

Dneska vaří Radek :-D

Jó, ale oběd dělal kulik! Rybičku na majonéze s bramborovou kaší.

Zdravíme příznivce norského rybolovu z podzimní Averoy, kde nám dovoluje počasí věnovat se naplno mořskému rybolovu. Včerejší rybolov se odehrával na otevřeném moři za velbloudama kde jsme měli možnost nachytat nádherné ryby polaky, obecné, makrely a kelery. Bohužel jsme se netrefili do mníků, jen náhražkou byly čtyři brosmy.

Radost se koukat na vaše reporty. Jen člověka mrzí, že tam nemůže být taky. Krásně si to užíváte.

Ahoj Kuldo a Salmone chytáte pěkný ryby,je radost se na Vaše fota dívat.........

Taky zdravím, Máro!!!
Tady jsou polaci pěkní, ale je třeba jet kousek dál. Pořád je to v pohodě v dosahu :-)
Zítra chtějí kluci na štikáče, tak se podřídím a pozítří snad vláčet. Nachytáno máme dost, tak je možnost zkoušet a hrát si :-)

Dneska jsme se vydali na sběr hříbů, nejhezčí našel náš velitel Kulik, přitom jsme se namlsali vynikajících borůvek.

Tak pozor, byla změna, místo grilování byla úžasná smaženice od Radka, ale asi, že jsem dobře očistil a nakrájel houby, :D

Gril si někdo zamluvil již dříve a tak asi až zítra.

Ráno vyjedeme v 6 hodin, pro mladé v 5 hodin, aby to stihli. :D

Z dnešního naplánovaného programu, na večer, zbilo jen to vínko,

Kluci krásná práce a super reporty.  Mě už sice začínaji troubit jeleni,ale vše sleduju. Kuldo,moc toho Adama nehoň😊

Půlnoční polární zář

Pepo, neboj, on se nedá. Přeju Ti pevnou ruku a přesnou mušku.

Pepo, na vojně jsem nebyl, ale chlapi říkají, že vojna byla pohoda :-D

Kluci... moc mi Kulika nezničte za pár dní jedem spolu znovu,tak aby podával standardné výkony.My jsme si podzim na Hitře užili a už se těším na Averoy.Dnes v 16 odjíždíme tak se doma potkámea pokecáme....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!