Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 432 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 433)
  • Autor
    tojekonec
    Účastník
    (90 odpovědí)

Ahoj Honzo, tak to vyzkoušej, jsou to zaručený místa, s motorem by to mělo být v pohodě, jen to chce loď s větším bordem – je tam už dost na moři jiné počasí a na předpověď na pobřeží to moc spoléhat nejde, stalo se nám, že na pobřeží foukala jednička a na Kleppenu třeba 8 m/s… jde v první řadě o bezpečnost, na to je Kvaerno jako stavěný 😉 Na sraz se doufám dostanu, už to mám v plánu delší dobu – přeci jenom jsme se dlouho neviděli a s ostatními kluky vlastně taky ne – jen chvilku na výstavě v únoru… to už je doba 😉 Proč správce Milan moje příspěvky vždycky tak popichuje? Nevíš? Ahoj a hodně zdaru na moři!!!

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak to Kamile nevím a abych se přiznal, tak jsem si toho ani nevšiml. Myslím si jen, že je stejný ke všem ostatním, kteří nejsou z jeho hnízda. 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

A naše loď opět vyhrála 🙂 štikáč 102 a 110 cm atd …

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, krásné kousky, velká gratulace a doufám, že tam budou i začátkem září, abych si také nějaké ulovil. 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kulíku , letos jsou štikouni ve větších hloubkách do 160 m , polaci mají stále chuť a budu muset používat lanka neboť to hostům ti velcí trhají .

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, krásné úlovky, gratulace lovcům. Ryby berou a počasí je prima jen když já tam nejsem. 😀

Doufám, že to vydrží do poloviny září až tam budu. Jinak začínám zvažovat přijet příští rok ještě i touto dobou, abych si chytl pár štikáčů i já.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Tady máš Kulíku foto polaků a štikozubců s pěkným ďasem pro představu kdybys chtěl si je přijet chytit 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, ten ďas vypadá moc hezky a doufám, že tam nějací štikáči vydrží i pro nás, Jel bych hned, ale další akci mám u Vás až od 2.9.2017. 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Polack 101 cm.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Krásný kousek, gratulace lovci a ještě hodně krásných ryb všem.

Mr. Snorchl
    Účastník
    (3 odpovědí)

Zdarec chlapi a mořští vlci,  máme to za 5 dní, tak by mě zajímalo, zda se furt ryby chytají nebo jen jestli není o čem referovat.

Kulda
    Účastník
    (16 odpovědí)

Vím od Milana, že se chytá se pořád a dost, ale v kempu nejde wifi proto asi nejsou reporty od hostů.

Kulda
    Účastník
    (16 odpovědí)

Správce Milan leží v nemocnici v Kristiansundu. Dnes mu operovali nohu, má v ní nějaký zánět. Dávají mu antibiotika a snad by mohl jít za dva dny domů. Přejme mu rychlé uzdravení.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To mu určitě přejeme a držíme palce, aby byl brzy zpět v kempu a zcela zdráv.

kvlada
    Účastník
    (71 odpovědí)

Za 14,těšíme se

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 433)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...